Trable s láskou

Trable s láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532112/bmid_trable-s-laskou-65cb3a141633b.jpg 4 27 4

S láskou série

Když Jess potká na zahradní párty Sama, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Hráče kriketu si ovšem nárokuje influencerka Victoria, která odmítá uznat, že se zamiloval do jiné, a hodlá mu to pořádně znepříjemnit. Jess ze zkušeností své matky moc dobře ví, jaké trauma může způsobit zlomené srdce. Ale co má dělat, když to její bije jenom pro Sama? Zaslouží si lásku, když kvůli ní musí ublížit někomu jinému? Jess ani Victoria nechtějí být „tou druhou“, ale „tou první“ může být jenom jedna z nich.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

The Spark , 2020


více info...

Přidat komentář

Jane2016
předevčírem 4 z 5

Věřím, že se najde opravdu málo čtenářů, kteří by nikdy neslyšeli o Jules Wake (Julii Caplin). Oblíbená a milovaná autorka románů pro ženy. A já se samozřejmě řadím mezi ty čtenáře, kteří Julii Caplin zbožňují a četla jsem snad všechny její knihy.

A jelikož mi rukama prošlo opravdu spoustu příběhů Julie Caplin, troufnu si tvrdit, že tento je v něčem odlišný. Přišlo mi, že příběh je určený spíše mladších čtenářům – young adultovka. Příběh byl dle mého názoru velmi prvoplánový, každopádně mě bavil a četl se skvěle. Pokud jste ale zvyklí na klasickou „caplinovku“, tak se připravte na to, že „Trable s láskou“ jsou trochu odlišným příběhem než všechny předchozí z této série.

Za mě fajn čtení, které doporučuji. Je vhodné i pro mladší čtenáře.

Kristy.Seb
22.04.2024 4 z 5

Být učitelem je stejně jednoduché jako naučit se jezdit na kole... Až na to, že to kolo hoří, ty hoříš, všechno kolem hoří.

Strašné chyby jsou jenom ty, které se nedají napravit.

Přečteno jedním dechem. Je pravda, že autorka trochu odbočila od svých klasických příběhu, ale stále to mělo velkou hloubku.


Renike
18.04.2024 4 z 5

Knihy od autorky mám ráda, ale tahle mi přišla spíš jako young adult, kniha pro náctileté. Nicméně nebyla špatná, děj plynul, postavy sympatické. Ale znovu bych to nečetla.

PetraN17
10.04.2024 4 z 5

Knížka je podle mě naprosto odlišná od jiných knih autorky, ale námět byl zajímavý