Tajné zásnuby

Tajné zásnuby https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530878/bmid_tajne-zasnuby-65b3d5c8d6988.jpg 4 7 2

Rádoby Wallflower série

< 2. díl

Romantický příběh s jiskřivými dialogy plnými francouzského šarmu a suchého britského humoru; odehrává se po napoleonských válkách v březnu až říjnu 1816 ve Velké Británii. Giles Renwick, hrabě z Lilfordu, ze sebe nikdy neudělal hlupáka kvůli ženě – dokud nepotkal lady Yasmin Régnierovou. Yasmin pro něho není vhodná žena v žádném ohledu: ne jako manželka, rozhodně ne jako milenka (je dáma!), dokonce ani jako přítelkyně, protože jeden druhého nesnášejí. Její šaty mají příliš hluboký výstřih a navlhčené sukně jí obepínají hezká stehna. Ráda klevetí – a chichotá se. Není důstojná ani zdvořilá, a dokonce ani rodilá Britka, neboť její otec má francouzské předky. Nemluvě o tom, že její matka byla jednou z Napoleonových milenek, což se lady Yasmin nesnaží tajit. Proč ji tedy požádal o ruku? A co udělá, jestli řekne ano?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

The Reluctant Countess


více info...

Přidat komentář

biki
11.03.2024 3 z 5

Sice to nebylo úplně špatné, ale byla to spíše taková konverzačka - spousta řečí a po většinu knihu málo opravdového děje. Hlavní hrdinka se zajímavým osudem a její dědeček mi ale líbili, Giles už méně a jeho sestra - škoda mluvit. Některé z předchozích knih autorky se mi zamlouvaly o hodně víc.

rampapa
17.02.2024 5 z 5

Nádherná a moc pěkně napsaná knížka. Příběh jsem si hnedka zamilovala a těším se na další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.