Ledové pohlazení

Ledové pohlazení https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235598/mid_psyove-menavci-ledove-pohlazeni-qrj-235598.jpg 4 209 15

Psyové / měňavci série

< 3. díl >

Judd Lauren býval jedním ze Šípů, členů elitního komanda podléhajícího Radě Psyů, v jejímž jménu byl nucen provádět strašlivé věci. Nyní je z něj přeběhlík a temné schopnosti mu získaly pověst neomylného vraha, chladného, nelítostného a beze špetky citu. Ale pak se v jeho životě objeví Brenna… Brenna Shane Kincaidová byla před svým únosem nevinná. Únosce, sériový vrah, jí ale znásilnil mysl, a Brennina schopnost vnímat čiré zlo je nyní tak silná, že má strach, aby se nestala vražedkyní sama. Potom je nalezeno první tělo – oběť nebezpečného šílenství, které Brenna dobře zná. Judd je pro ni jedinou nadějí, ale její živočišná podstata se vzpírá nelidské bezcitnosti v jeho nitru – přesto mezi nimi vzplane vášeň. Jejich vzájemná touha je šokující, nefalšovaná a ohrožuje nejen srdce jich obou, ale mohla by je oba stát i život…... celý text

Žánr:
Romány , Pro ženy , Fantasy

Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Caressed by Ice , 2007


více info...

anna7852
anna7852
23.02.2022 5 z 5

Zatim treti dil a vubec to neupada,je to od prvniho dilu velmi ctive a kazdym dilem jsem vic a vic nastvana kdyz doctu,jelikoz se nemuzu od toho odrthnout :)

Laf
Laf
08.07.2021 4 z 5

Přijde mi, že každý další díl je lepší než ten předešlý :). Skvěle vymyšlený svět s Psy a měnavci, do kterého jsou dosazeny příběhy s ještě lepšími zápletkami a s neustálým přívalem nových informací. Tento díl se povedl. Velmi čtivý, až bylo těžké se odtrhnout. Můžu doporučit :)


johana3160
johana3160
20.09.2020 5 z 5

(SPOILER) Po pauze se vracim k serii. Nedokazu rict jestli je to vzate pres kopirak, jako predchozi dil, ale kniha urcite zaujala. Dokonce tak ze si u me po kratkem vahani zaslouzila 5* a to ja davam jen pokud to za to opravdu stoji.
Pekna zapletka, pekne popsane postupne prolamovani utiseni, i kdyz mozna az moc snadne (nemyslim ted to definitivni), ale co prece si byli souzeni;) co se mi libi tak se autorka neopakuje, zlouhave nepopisuje to co by uz mel ctenar vedet z minulych dilu. Kdyz je treba situaci zmini, ale zbytecne znovu nerozebira.
Kniha se cetla dobre, plynule, vtahla do deje. Napinala i rozesmala. Pro nekoho mozna trochu pruhledna zapletka, ale me to tentokrat nedocvaklo (aspon co se Rady tyce).
Co jeste ocenuju jsou nenasilne prechody mezi dejovymi linkami popisovanymi z pohledu ruznych osob. Clovek se dozvi co potrebuje, ale dej neni nasilne prerusovan jako napr v BCD, tam me to pekne sve.

Turante
Turante
09.12.2019 5 z 5

Miluji tuhle sérii, vždy mě okouzluje znovu a znovu :)

havrmoni
havrmoni
29.11.2019 4 z 5

Tak tohle se mi zatím líbilo nejvíc. Tedy z těch tří co jsem četla. I když Brenna mi občas lezla na nervy, jak na Juda tlačila.

jitka7
jitka7
14.01.2019 4 z 5

Přestože to nebylo zase až tak top, tak já jsem si Judda zamilovala a právě díky němu, dávám vysoké hodnocení. I Brenna byla fajn, na začátku trošku šílená, což je asi i pochopitelné. Trošku mě zklamalo, jak jeden vlk dokáže zamotat hlavu všem ostatním, ale budiž. Možná mohlo být lépe zpracováno Brennino trauma, ale i tak... trošku změna. Psyem je muž a Brenna je zlomeným vlkem. Takže nekopírované předchozí díly, přestože prolomení utišení se asi musí stát u každého Psye, který bude hlavním hrdinou knihy.

janno69
janno69
08.09.2018 5 z 5

Pro mě, skvělé čtení. Těším se na další díl.

Evule114
Evule114
01.03.2018 5 z 5

Tenhle svět mě baví. Nedokážu si ale představit, co bude v dalších dílech. Navíc další z rady a jako další psychopat? To jako vážně? No jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet a co mysl psynetu podnikne. Jen mě krapet štvalo, jak na každé straně spisovatelka upozrňovala, že je Brenna zlomená. Jinak s každým dílem je to čtivější.

cukrovka
cukrovka
28.10.2017 5 z 5

Příběh Judda a Brenny nezklamal. Autorka vytvořila opravdu zajímavý svět a v každé díle se dovídáme něco nového z tohoto světa.

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka
01.03.2017 3 z 5

Jsem za třetím dílem a nedokážu si představit, co bude dál. Na to, že je šestnáct (!) dílů, mi to už teď přijde stále dokola to stejné. Kdyby autorka vynechala zamilovaný řečičky (v každém díle) a soustředila se jenom na děj, který by tím pádem mohl být lepší (autorkou vymyšlený svět mě zaujal, ale to všechno ostatní kolem mi pomalu začíná lézt na nervy), byla by z celého cyklu super trilogie, kterou bych si užila víc.

Kešu1981
Kešu1981
08.02.2017 5 z 5

Tak příběh Judda a Brenny mě vážně dostal...mňam...Judda jsem si vážně zamilovala :o)

Fizulka71
Fizulka71
21.08.2016 4 z 5

Tenhle díl se mi zatím líbil nejvíc. Byl akčnější, živější, temnější. Brenna si sice že zajetí od Santany odnesla pár pořádných šrámů, ale rozhodně to není křehká květinka. Je to pořádně tvrdohlavá vlčice a se stejně tvrdohlavým Psyem Juddem tvoří úžasnou dvojku.

Z každého dílu mě čím dál víc mrazí, když autorka postupně odhaluje další a další podrobnosti z vnitřního světa Psyů a hlavně Rady. Tolik to totiž připomíná naše vlastní dějiny, kdy si jistí jedinci mysleli a dosud myslí, že nejen poručíme větru dešti, ale taky vymyjeme mozky lidem a budem si s nima dělat, co budem chtít. Když se někdo vzepře, škrt a je postaráno. A je fuk, jestli ten škrt je fyzický nebo mentální.

smartasan
smartasan
17.07.2015 5 z 5

Skvělá kniha a pokud od ní nebudete očekávat zázraky, budete spokojeni.

NeliQ
NeliQ
15.07.2015 4 z 5

Táto séria sa mi veľmi páči. Svet, ktorý autorka vytvorila, je pozoruhodný. Na túto dvojicu som sa veľmi tešila. Judd, ktorý je tajuplný a Brenna, ktorá by mala byť zlomená po tom, čo sa jej stalo v minulej knihe. Autorka veľmi dobre prepája krátke úseky, ktoré sa netýkajú hlavnej dvojice s ich vlastným príbehom, takže sa dostaneme aj do zákulisia špinavých hier rady. Táto kniha bola skvelá rovnako ako tie pred ňou a ja sa už neviem dočkať, až vyjde ďalšia kniha z tejto série.

Janičta
Janičta
07.07.2015 3 z 5

tahle série se mi líbí, ačkoliv autorka už ve třetím díle začíná opakovat a scénář je podobný předchozím dvěma dílům. Líbí se mi svět který vytvořila a střet dvou velmi rozdílných kultur.
Mám ráda její postavy, do kterých se není těžké vžít a bavit se příběhem.
Jako oddechovka je to ideální čtení :-)

Štítky knihy

městská (urban) fantasy romance

Autorovy další knížky

Nalini Singh
novozélandská, 1977
2014  83%Otrokyně citů
2015  87%Ledové pohlazení
2019  88%Ohnivý cejch
2014  81%Předtuchy smyslnosti
2017  88%V zajetí slasti

Kniha Ledové pohlazení je v

Právě čtených2x
Přečtených321x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených15x
Knihotéce206x
Chystám se číst71x
Chci si koupit10x
dalších seznamech5x