Psí odvaha

Psí odvaha https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516088/bmid_psi-odvaha-h1E-516088.jpg 5 12 3

Odvážná Bella, která před lety přešla celé Skalisté hory, aby se vrátila domů k milovanému Lucasovi, zažívá další dobrodružství. Během kempování v horách musí spolu s Lucasem a Olivií bojovat o přežití, když celou oblast zasáhne nejničivější požár v americké historii. Ohnivé peklo pustoší přírodu i města, a když Bella zjistí, že nebezpečí hrozí i její dávné přítelkyni (pumě, které říká Velké kotě), rozhodne se jednat. Lidskou smečku načas vymění za tu „kočičí“, avšak jedna katastrofa stíhá druhou. Dokáže se Bella někdy vrátit domů?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

A Dog´s Courage , 2021


více info...

Přidat komentář

Lka
16.02.2024 5 z 5

Další skvělé pokračování série Psí poslání. Já tyhle knihy prostě miluji. Opět se setkáváme s hodným psem Bellou, která pro kou-sí-ček sýra udělá všechno. Tentokrát se Bella musí poprat s velkým požárem a při něm se opět shledává se svojí kamarádkou Velkým kotětem a jejími koťaty (Kočičí kluk a Kočičí holka). Chvíli musí Bella čelit se svojí zvířecí smečkou nástrahám nejen požáru, ale i predátory přírody než se opět vrátí ke své milované lidské rodině.

Betti
02.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Psí domov je moje nejoblíbenější kniha od Bruce Camerona, a tak jsem se moc těšila na pokračování. Psí odvaha byla ještě lepší, než jsem očekávala. Bella zůstala stejně autentická jako v prvním díle a její poznámky mě vždy rozveselí. Líbilo se mi, že autor používal spojitosti z předchozího dílu. Znovu jsme se setkali s předchozími postavami jako Velké kotě nebo Dutch. Zamilovala jsem si i nové postavy dvou koťat pumy. Celá kniha byla velmi napínavá kvůli obrovskému požáru a poté povodni, kterým Bella a ostatní museli čelit. Doufám, že se dočkáme filmového zpracování i tohohle dílu.


Renike
31.01.2024 5 z 5

1.díl série Psí domov jsem zamilovala od první stránky, mám moc ráda i filmovou verzi. Není pochyb, že jsem se těšila na pokračování. Bella, Kočičí máma i koťata mě stáhli hned do děje a skoro jsem to zhltla na jeden zátah. Kéžby bylo i další pokračování. Belliny dobrodružství jsem si užila s napětím, plného strachu a s úžasem. DOPORUČUJI! Další skvělá kniha, možná nejlepší, od Camerona.

Autorovy další knížky

W. Bruce Cameron
americká, 1960
2017  93%Psí poslání
2013  91%Psí cesta
2020  90%Příběh Ellie
2018  88%Psí domov
2020  89%Psí slib

Kniha Psí odvaha je v

Právě čtených1x
Přečtených17x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených3x
Knihotéce63x
Chystám se číst25x
Chci si koupit16x
dalších seznamech1x