Příběh kouzelnictví

Příběh kouzelnictví https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490665/bmid_pribeh-kouzelnictvi-zt0-490665.png 4 46 7

Příběh magie série

< 3. díl

Už je to skoro rok, co Brystal Vždyzelená uzavřela se smrtí dohodu, že výměnou za svůj život najde a zničí Nesmrtelnou. Dosud však neobjevila jedinou stopu, kdo to je a kde se nachází. Z hlubin země se navíc začíná šířit temnota a ohrožuje vše živé. Pokud chtějí víly a čarodějky probouzející se zlo zastavit, musí spolupracovat se všemi, včetně Spravedlivého bratrstva a jeho Armády mrtvých. Co když ale za zdánlivě novou hrozbou stojí někdo dobře známý?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

A Tale of Sorcery... , 2021


více info...

Přidat komentář

Lovehorses365
20.03.2024 5 z 5

To už to jako vážně končí!?

slay_girl
08.01.2024 5 z 5

Jako vždy: napínavý a čtivý:).


ValiPages
26.11.2023 3 z 5

Noo. Uf za mě už poslední díl ani nemusel být. Podle mě se děj už táhl a bylo to úplně o něčem jiném než na začátku. Na druhou stranu všechno se už uzavřelo takže aspoň čtenáři neměli moc otázek. Když shrnu celou sérii, tak se mi docela líbila. Asi by se mi ještě víc líbila kdyby mi bylo tak deset :) Ale za mě celkem doporučuji! Teda aspoň první dva díly.
Ráda bych vás poprosila, pokud jste si přečetli mojí recenzi, klikněte prosím na like ne z důvodu že se vám to líbilo, ale abych věděla, že si někdo přečetl mojí recenzi. Moc mě to potěší a moc děkuji :)

zirafinec
26.11.2023 5 z 5

Knihu jsem přečetla za tři dny. Ke konci jsem nemohla odtrnout oči. Oceňuji, kolik vážných témat tam dokázal Chris nacpat. Lemonova linka byla překvapivá a stejně jako ostatní vztah v této sérii dost rychlá, ale co už, pořád je to kniha pro děti. I přesto, že byla série avizovaná jako trilogie, otevřený konec nabízí prostor pro další díly, v něž upřímně doufám. Tak, a teď znovu na Zemi příběhů!

mia.com
18.07.2022 4 z 5

Ac davno nejsem cilovka, autorovy knihy me proste bavi. Cely ten svet, pribeh a postavy. Doufam, ze to nekdy zfilmuji :).

Fortuna7
10.06.2022 4 z 5

Kniha má celkem pomalý rozjezd a do čtení jsem se musela nutit... Pak je ale děj hodně akční a já se nemohla odtrhnout. Musím obdivovat autora, kolik problematických témat do knihy nenásilně nacpal a hodně se mi líbil Alchimický institut.
Pro mladší čtenáře skvělá série.

Medasek
03.06.2022 3 z 5

(SPOILER) Kniha se dobře čte, tak asi jako všechny autorovi knihy.
Ale tahle série mě prostě už tolik nebaví jako Země Příběhů. Možná už jsem na to moc stará, protože být mi tak deset dvanáct let tak bych si knihu určitě zamilovala na nejvyšší možnou úroveň.
Ale teď už mě to prostě moc neokouzlilo. Vadí mi, že autor podtextově se snaží do dětské knihy narvat všechny problémy dnešního světa.
Tenhle typ knih čtu právě proto, abych se s ničím podobným nemusela zabývat.
Ale teď už k ději. Bylo to čtivé a nápadité. Ale rozehrálo se tam příliš mnoho linek a otázek na které jsem nedostala odpovědi. Tak snad se je dozvím v dalším díle.
Za druhé mi strašně začala vadit Brystal. Začíná se z ní, dle mého názoru, stávat taková ta dokonalá dobrá hrdinka, která nemůže mít ani jedinou myšlenku, kterou by nějak někomu chtěla ublížit. A jako vždy tají důležitou informaci před svými přáteli, aby jim neublížila, jenomže jako vždy jim tím ublíží mnohem víc.
Ale jak už jsem řekla možná jsem na tenhle druh knih moc stará.
Jinak rozhodně můžu doporučit knihu dětem, které mají rádi dobrodružství a akci.