Příběh čarodějnictví

Příběh čarodějnictví https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466578/bmid_pribeh-carodejnictvi-Mww-466578.png 4 69 13

Příběh magie série

< 2. díl >

Na akademii přicestovala tajemná čarodějka s temnými úmysly. Pokouší se na svoji čarodějnickou školu přetáhnout víly a zneužít je při přípravě spiknutí proti lidstvu. Na lep jí skočí i Brystalina kamarádka Lucy. Královstvím se mezitím šíří vlna nevole proti nově povolené magii. Klan známý jako Spravedlivé bratrstvo získává stále více příznivců, kterým jde o jediné: vyhladit veškerou magii a vše, co s ní souvisí. A začít hodlají u Brystal…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

A Tale of Witchcraft... , 2020


více info...

Přidat komentář

Grace_Foster
16.03.2024 odpad!

Hned jak se mi kniha dostala do rukou věděla jsem, že je s ní něco blbě. A ano nemýlila jsem se. Stačilo mi 50 protrpěných minut u téhle pomalu táhnoucí se nudné knihy, abych to vzdala a projela děj očima; to nebyl dobrý nápad, protože jestli byl začátek špatný, tak ve srovnání s ostatními částmi knihy to bylo nic. Ano, zase mám problém s překladem, protože se mi nelíbí říkat někomu např "Ahoj Sedmý jak se máš?" to je nonsense. No, kdybych to projíždění očima nevzdala, tak už na této planetě nejsem.

Jarmila97
20.02.2024 5 z 5

tahle ta kniha se mi hrozně líbila už po předchozí sérii ze mě příběhu která mě velmi zaujala mě i tato série knih opravdu chytla Myslím si že to je velmi super na odreagování a vypnutí hlavy protože normálně čtu horory Tak tohle je takový odpočinek Jinak si myslím že jako nejsem úplně kategorie že to je spíše pro mladší generace kolem 12 let ale jsou to opravdu krásné knihy


slay_girl
08.01.2024 5 z 5

Příběh je velmi napínaví a čtiví:).

ValiPages
26.11.2023 3 z 5

Příběh čarodějnictví mě bavil daleko víc než první. Ten zvrat se mi moc líbil.I to prolínání s čarodějnicemi. Celkově mi to přišlo podobné jako první díl. Tenhle díl mi přišel asi trochu pro starší než osmiletý.
Ale jinak fajn fantasy:)
Ráda bych vás poprosila, pokud jste si přečetli mojí recenzi, klikněte prosím na like ne z důvodu že se vám to líbilo, ale abych věděla, že si někdo přečetl mojí recenzi. Moc mě to potěší a moc děkuji :)

zirafinec
19.02.2022 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila, přečetla jsem ji za pár dní. Propojení se Zemí Příběhů je kouzelné. Těším se, až vyjde další díl, Příběh kouzelnictví i v Česku.

AlexandraBane
18.02.2022 4 z 5

Zatímco originál jsem hltala, překlad mi nějak nesedl. A to se mi u Příběhu magie nestalo. Držím teď v rukách překlad i originál a trochu mi přijde, jako by toho v překladu půlka chyběla (co se počtu stránek týká). Jsem z toho trošku rozladěná. Ale to není chyba ani tak autora jako spíš překladatelů.

1evca1
30.01.2022 4 z 5

Myslím si že Příběh čarodějnictví se mi líbil víc než Příběh magie. Kdyby vyšel třetí díl, nevím jestli bych si ho přečetla. Některé části mi přišli zbytečně zdlouhavé, ale jinak moc fajn kniha. Doporučuji knihu spíš dětem (holkám).

mia.com
12.08.2021 4 z 5

Po tech negativnich komentarich jsem se knizky trochu bala, ale za me tedy byla srovnatelna s prvnim dilem. Bavilo me to, pribeh byl zajimavy, zase jinaci a hezky nastinuje dalsi dil. Urcite jsem se nenudila a tesim se na pokracovani.

Damaj
21.07.2021 5 z 5

Nutně potřebuji další díl. Zase uplně úžasná kniha a série. Zaujme, vtáhne do děje a nelze přestat číst. Země příběhů sice byla zajímavější, ale dozvědět se, co bylo před pohádkami, jak to byla těžká doma, kdy magie byla zakázana a bojovalo se proti ní, je velmi zajímavé téma.
A zároveň má v sobě kniha tolik poslání a naděje do dnešních dní. Prostě úžasný příběh.

petuzla5591
02.07.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila trochu méně, než Příběh magie, ale jinak mě bavila. Autor zde předvedl čarodějnictví a stránky mi ubývaly pod rukama. Těším se na další díl.

Tonksová888
09.06.2021 4 z 5

Na Zemi příběhů tahle série nemá, ale jsem ráda, že autor stále píše nějaké knihy z tohoto světa. Moc se těším na další díl a bylo by skvělé kdybychom se někdy dočkali nějakého dalšího příběhů s Alex a Connerem.

Medasek
06.06.2021 3 z 5

(SPOILER) Hned jak se mi kniha dostala do ruku, měla jsem z ní divný pocit, že se mi nebude líbit. Bohužel jsem měla pravdu.
Příběh byl strašně předvídatelný. První věc, která mi vadila byly Brystaliny černé myšlenky. Jako kdyby to aspoň nedal do jiného fontu než zbytek textu, tak by to nebylo tak do očí bijící.
Další věc princ Sedmý. Zaprvé to jeho jméno jako překlad pořád strašnej, ale dobře. Ale jako proč se musí vždycky první kluk, který se holce líbí, změnit v největšího padoucha. Na to už začínám být dost alergická.
Jinak kniha se pořád dobře čte, ale přijde mi, že se autor v tom psaní začíná horšit.
No budu doufat, že příští díl bude lepší a autor si napraví u mě svou reputaci.

Fortuna7
02.06.2021 3 z 5

No, já teda musím říct, že jsem dost zklamaná :-(
Přišlo mi to, jako kdyby autorovi vyškrtali snad 100 a více stránek. Hlavní zápletku jsem odhalila hned na začátku a na konci jsem byla překvapená jen z jedné věci...
Za mě to je nejslabší kniha od autora, ale doufám, že příště to bude lepší.