Prasátko Peppa a kamarádi

Prasátko Peppa a kamarádi https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/264136/bmid_prasatko-peppa-a-kamaradi-264136.jpg 5 7 3

Maminka Prasátková se těší, jak si všichni užijí příjemné, tiché nedělní odpoledne. To by ovšem za Peppou a Tomem nesměli dorazit kamarádi! Hrací knížka s 18 veselými zvuky vás rozhodně nenechá v klidu!

Přidat komentář

dancadragneel
09.06.2023 5 z 5

Jedna z nejoblíbenějších knih s Prasátkem Peppou, co doma máme. Na seriál děti kozkat nechtějí, ale knihy s Peppou milují, zvláště tuhle. Hlavním důvodem jsou samozřejmě zvuky, ale samotný příběh je pěkně napsaný. Za mě vřele doporučuji.

musivila
28.03.2022 5 z 5

O prasátku Peppě máme několik knih a tahle je jedna z těch top. Oblíbená kniha mého syna, už pár let má čestné místečko u nás v knihovně. Přečetli jsme nesčetněkrát. Zvuky jsou naprosto skvělé. Nyní začíná být v kurzu i u mladšího syna. Takže za nás moc povedená kniha, můžeme jen doporučit.


Hoshi
15.01.2021 5 z 5

Chcete na dlouhou dobu zabavit děti a zaručeně potěšit i každého dospělého v okuru 10 metrů? Pořiďte svým ratolestem knihu plnou zvuků s prasátkem Peppou! :D
Dcera ji dostala k vánocům a není den, kdy kniha jen leží a nikdo si jí nevšímá.
Zvuky jsou příjemné (pro někoho mohou být až otravné), krásně doplňují jednoduchý, čtivý, hezky ilustrovaný příběh o Peppě a jejích kamarádech.