Polibek v Římě

Polibek v Římě https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449701/bmid_polibek-v-rime-Yoc-449701.png 4 136 35

Polibek série

< 4. díl >

Vydejte se na cestu vánočním Římem! Anna tomu nemůže uvěřit: Stephen jí v letadle do Říma požádá o ruku, ale to snad nemyslí vážně. Vždyť je jí teprve devatenáct a ještě se rozhodně nechce vázat. A tak nemá jinou možnost než ho odmítnout. A aby toho nebylo málo, letí do Říma jako hosté na svatbu. Matteo právě naprosto zvoral nejdůležitější věc ve svém životě - fotbalovou kvalifikaci, která mu měla zajistit zářivou budoucnost. A tak se jen bezcílně toulá městem. Když uvidí cizinku, která se v pekárně bez znalosti jediného italského slova snaží nakoupit, nabídne jí pomoc. A společně vyrazí na výpravu městem lásky.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Kiss me in Rome , 2019


více info...

Přidat komentář

mia.com
30.11.2023 2 z 5

Bohuzel jsem se nepodivala, ze to ma nejake lehke poradi, takze tuhle jsem cetla jako prvni. No co uz. Kazdopadne je to takova velice prumerna nebo spise podprumerna oddechovka, ktera se opravdu hodi nejvice pro nactilete. A musim podotknout, ze nalakat na jidlo a cestovani umi Julie Caplin mnohem lepe. Tady me to moc nechytlo a uz vubec na me nedychla vanocni atmosfera.

Lofda
22.10.2023 5 z 5

Po knížce jsem sáhla z jediného důvodu, a to kvůli naší blížící se cestě do Říma. Chtěla jsem nasát trochu té Itálie.. A neskutečně mi celé to vyprávění sedlo. Všechno to jídlo, fotbal, památky.. Ta atmosféra příběhu byla přesně to, co jsem hledala a našla. První díl mě moc nenadchl a přiznám se, že by mi možná ani nedošlo, že svatba na kterou se Anna chystala, je právě svatbou dvou hlavních postav z prvního dílu série.. Ale nevadí, čtení jsem si opravdu užila a časem nejspíš sáhnu ještě po některém dalším "polibku". I když je čtení nejspíš určeno mladším, i já umím ocenit příjemnou pohodovou romantiku. Netřeba přemýšlet o reálnosti děje, stačí si jen užít odpočinkové čtení.


Rosse
23.08.2023 4 z 5

Ačkoliv se mi Polibek v Paříži nelíbil a dalších dílů ze série vánočních příběhů jsem se trochu bála, nakonec jsem se po pozitivních recenzí do Polibku v Římě pustila. Velkým plusem bylo, že mi sedli obě hlavní postavy. Amy a Matteo byli skvělý!

Kniha byla navíc hodně čtivá a plná dobrého italského jídla! Nebudu vám lhát, musela jsem u knihy pořád něco zobat, protože to, jak mluvili o jídle mi dělalo neskutečné chutě.

Pokud vás také nějaký díl z této série neoslovil, možná není potřeba lámat hůl rovnou nad všemi (jak jsem to zpočátku udělala já). Věřím, že tenhle příběh ve vás dokáže vyvolat právě to, o co se kniha snaží - navodit vánoční atmosféru, zamilovat se do hlavního hrdiny či závidět jim nádherný čas v Římě! :-)

Palus
03.08.2023 2 z 5

Takový bonbónek na deštivé odpoledne...

Booky84
04.07.2023 4 z 5

Hezká a čtivá kniha pro všechny romantiky a milovníky jídla. Před lety jsem Řím navštívila a díky knize jsem mohla procházet některá místa společně s hlavními hrdiny. Kdo si chce přečíst milé a lehce plynoucí dobrodružství o hledání toho správného cukroví na svatbu v kulisách Věčného města, tak touhle knihou rozhodně nesáhne vedle.

sola_lupa
30.01.2023 2 z 5

Průměrný romantický příběh, kde jsou všichni dokonalí smýšlením i životem a kdo ne, tak bude. Čte se rychle. Knížka je vhodná jako oddechovka a úplně s přehledem ji můžete dát do ruky i těm, kteří před chvilkou překročili práh nácti.

Satan-démon
05.01.2023 5 z 5

Za mě je tohle nejlepší díl co jsem ze série zatím četla. Rozhodně doporučuji přečíst. :))

Janca001
24.12.2022 3 z 5

Tato vánoční knížka se mi líbila. Kouzelná atmosféra jí nechyběla. Byla milá a vyčarovala mi úsměv na tváři. Prostě taková vánoční oddechovka.

Evar88
07.12.2022 3 z 5

Klasický romantický příběh, který přečtete během jednoho až dvou večerů. Rozhodně se nejedná o náročné čtení, ale o jednoduché a milé vyprávění, u něhož si odpočinete a nemusíte o ničem přemýšlet. Jediné, co se u mě nedostavilo, je vánoční atmosféra. Za mě mohla být ještě propracovanější.

Malíček
07.10.2022 4 z 5

Romantická oddechovka, která je na jednu stranu předvídatelná, ale na druhou tak milá, že to člověku ani nevadí. Hlavní postavy mi přišly fajn, děj knihy byl protkaný emocemi, zábavou, vtipem i smutkem. Celkově jsem si čtení této knížky užila, mohu ji doporučit dál zejména na dlouhá podzimní/zimní odpoledne, kdy člověk nemá nic lepšího na práci a chce se přesunout někam do ciziny - alespoň pomyslně.

Julinka679
13.03.2022 3 z 5

Oddechová romantická jednohubka, která je jako dělaná na zimní večery.
Knížka navíc neoplývá mnoha stranami takže ji budete mít přečtenou opravdu za chvíli.
Není úplně moc co dodat, jedná se o typickou romanťárnu odehrávající se v Římě, která je vhodná i pro mladší čtenáře, řekněme tak kolem 15 let.
Za mě 3,5* takže dobrý průměr, bavila jsem se a rozhodně si přečtu i další díly z této série :-)

Nixa
21.01.2022 4 z 5

Knihu jsem přečetla na jeden zátah. Četlo se to dobře a i když už po přečtení anotace je jasné jak vše dopadne, tak pár překvapení v knize je a já si u ní skvěle odpočinula. Navíc hlavní hrdinka ráda vaří a peče, je to její vášeň a tak je v této knize spousta italských dobrot a dezertů :)

cukrovka
17.01.2022 4 z 5

Příjemná romantická oddechovka. Při čtení mě neustále honila mlsná a trochu jsem hlavním hrdinům záviděla to putování po cukrárnách a restauracích.

Market = )
05.01.2022 4 z 5

Za mě z téhle serie určitě nejlepší (protože "nejvíc vánoční"). Fajn oddechovka.

heja
29.12.2021 5 z 5

Pre milovníkov jedla, Vianoc, romantiky a Talianska je táto kniha absolútne dokonalá! Ja, ako človek, ktorý spĺňa vyššie vymenované "požiadavky" nemôžem povedať nič krivé. Od deja sa nedajú a ani nesmú očakávať veľké zvraty, zápletky či dávne tajomstvá, keďže ide o "oddychovu na adventné večery". Kniha splnila presne to, čo mala. Veľmi vtipne nás previedla najznámejšími miestami Ríma, nechýbali ani hlbšie myšlienky na tému lásky, priateľstva, dokonca ani sebareflexia či tzv. self-growth a self-love. V príbehu spolu s hlavnými postavami prechádzame Rím, spoznávame talianské delikatesy a hlavne... čakáme na "polibek v Římě" !

ivousekk
27.12.2021 5 z 5

Vyborna vanocni romaticka oddychovka. Jeste, kdyby tak slo ochutnat par dobrot, kterymi je knizka prospikovana :-)

anet.myblog
26.12.2021 3 z 5

Po téhle sérii koukám už dlouho, ale až letos jsem si o Vánocích našla na jeden z dílů čas. Vybrala jsem si Polibek v Římě, protože Itálie je mojí nejoblíbenější destinací.

Od knížky jsem dostala přesně to, co jsem čekala. Oddechová romantika s vánoční atmosférou a zvraty, které jsou reálné tak jako takové ty přeslazené klišé filmy.

Mně se to ale líbilo, četlo se to vážně lehce a rychle. Nebyla to vůbec nuda, protože se pořád něco dělo. Jedině zdlouhavé fňukání fotbalisty Matea mě někdy už vytáčelo.
Prostředí Říma je tu hezky vykresleno, v knížce se objevují zmínky snad o všech hlavních římských památkách.

Tuhle knížku vám můžu doporučit, je to oddechové romantické čtení, někdy trochu moc klišé, ale na Vánoce vám to sedne do nálady.

vercatko20
24.12.2021 odpad!

A tohle bylo co?!
Američanka, co zcela náhodou v Římě potká relativně slavného fotbalistu, během hodiny se do sebe zamilují, ještě ten den si ji do kuchyně pozve zcela cizí italská profi kuchařka a na závěr v nějaké pekárně potká papeže (ano, opravdu papeže!), který si jde zcela náhodou nakoupit sladkosti jen tak a dokonce s naší Američankou i promluví?!
Woow :DD
Nic horšího a víc pitomýho jsem snad nikdy nečetla.

PaníColumbová
11.12.2021 5 z 5

Vánoce, Láska, Itálie - nádhera!!! :-)

pip11
22.09.2021 4 z 5

Vánoční Řím, procházky zimním městem, shlédnutí památek a ochutnávky jídel. Moje první kniha z této série, bylo to milé, jednoduché a poklidné.

Štítky knihy

Vánoce Řím romantika

Autorovy další knížky

2017  72%Polibek v New Yorku
2018  67%Polibek v Paříži
2019  68%Polibek v Londýně
2020  75%Polibek v Římě
2021  59%Polibek v Palm Springs

Kniha Polibek v Římě je v

Právě čtených4x
Přečtených186x
Čtenářské výzvě38x
Doporučených9x
Knihotéce212x
Chystám se číst130x
Chci si koupit38x
dalších seznamech10x