Pěstitelské zpracování ovoce
Vladimír Kott
nehodnoceno
Publikace je určena pracovníkům všech stupňů ČZS, základním organizacím ČZS, JZD a státním statkům a všem drobným pěstitelům. Populárně odbornou formou poskytuje informace, náměty, rady a pokyny k zřizování a výstavbě různých typů zpracoven. Popisuje složení ovoce a poslání jeho jednotlivých složek, fyziologické změny u ovoce a ochranu proti nežádoucím vlivům mikrooeganismů při vlastním zpracování. Obsahuje podrobné technologické postupy a receptáře pro jednotlivé druhy výrobků na základě nejnovějších poznatků konzervárenské výroby. Uvádí postup při výstavbě konzervárenských zpracoven, včetně jejich technického vybavení až po jejich realizaci.... celý text
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1991 | Méně známé ovoce |
1988 | Ovocné a zeleninové nápoje |
1981 | Zpracování ovoce v malých provozovnách |
1958 | Péče o sklizené ovoce |
1988 | Pěstitelské zpracování ovoce |
Kniha Pěstitelské zpracování ovoce je v
Knihotéce | 1x |