Pěstitelské zpracování ovoce recenze
Vladimír Kott
Publikace je určena pracovníkům všech stupňů ČZS, základním organizacím ČZS, JZD a státním statkům a všem drobným pěstitelům. Populárně odbornou formou poskytuje informace, náměty, rady a pokyny k zřizování a výstavbě různých typů zpracoven. Popisuje složení ovoce a poslání jeho jednotlivých složek, fyziologické změny u ovoce a ochranu proti nežádoucím vlivům mikrooeganismů při vlastním zpracování. Obsahuje podrobné technologické postupy a receptáře pro jednotlivé druhy výrobků na základě nejnovějších poznatků konzervárenské výroby. Uvádí postup při výstavbě konzervárenských zpracoven, včetně jejich technického vybavení až po jejich realizaci.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1991 | Méně známé ovoce |
1988 | Ovocné a zeleninové nápoje |
1981 | Zpracování ovoce v malých provozovnách |
1958 | Péče o sklizené ovoce |
1988 | Pěstitelské zpracování ovoce |