Otevřený svět poznání - série pečlivě vybraných poznatků, které potřebuješ vědět nejen do školy

Otevřený svět poznání - série pečlivě vybraných poznatků, které potřebuješ vědět nejen do školy https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270467/bmid_otevreny-svet-poznani-4YK-270467.JPG 5 1 1

Stručný výtah anglické encyklopedie 365 Otázek a odpovědí.

Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Educa Print
Originální název:

365 Questions and Answers


více info...

Přidat komentář

reader.007
03.11.2015

Kromě toho že je tato kniha poněkud zdiskreditovaná tím, že ji dealeři prostřednictvím školy nutili žactvu aby "si ji zakoupili za výhodnou cenu", je mi nesympatická i provedením. Část o vesmíru je zbytečně obsáhlá a řeší některé termíny se kterými se vůbec nepotkáte - pokud tedy nezkoumáte problematiku do hloubky.
Navíc celý styl knihy je strašně nahodilý - abyste si z ní něco vzali, musíte ji přečíst od začátku do konce, protože otázky/odpovědi jsou sice v kategoriích Země a vesmír, Divy a objevy světa a Lidské tělo, ovšem jinak jsou řazeny stylem "na co jsem si zrovna vzpomněl/a", takže na jedné straně najdete třeba Kdo objevil telefon? + Co je Údolí monumentů a Kdo vytvořil Diovu sochu. A co mne ještě zarazilo: když došlo na kontaktní čočky, uvedli jen vynález plastových. To je podle mne vytrhávání vynálezů z kontextu.

Kniha Otevřený svět poznání - série pečlivě vybraných poznatků, které potřebuješ vědět nejen do školy je v

Knihotéce4x
Chci si koupit1x