On

On https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515207/bmid_on-1PC-515207.jpg 5 22 3

One-Punch Man série

< 8. díl >

King je hrdina třídy S označovaný za nejsilnějšího muže na Zemi, před kterým se strachy třesou dokonce i příšery. A na něj nyní tajemná organizace posílá zabijáka... Pomůžou Kingovi z nejhoršího Saitama s Genosem?! Šokující Pravda o Kingovi vychází najevo!

Přidat komentář

Voliarty
26.09.2023 4 z 5

Tak toto ma riadne pobavilo. Celý príbeh s Kingom i jeho charakter boli zábavné. Manga má otvorený koniec, tak som zvedavý, čo predvedie nový zloduch, ktorý sa v závere predstavil.

Čo sa týka extra príbehov, tak pri prvom o tej mačke sa musím spýtať, či má ONE zlé skúsenosti s deťmi? Zase je tu dieťa a zase je to drzý spratek potrebujúci jednu výchovnú.

Druhý príbeh potom ničím výrazný, proste Saitama a Genos sa chcú v kľude najesť a pritom musia poraziť skupinku zlých bojovníkov. Najlepšie na tomto príbehu je asi to, že si tu malú rolu strihne ten zloduch zo záveru hlavného príbehu, ako ho spomínam v odseku vyššie.

Predchádzajúce diely ma až tak nestrhli, preto som rád, že sa to tomuto dielu podarilo a ja znova môžem nasoliť 4 hviezdičky.

Lenka.Vílka
11.09.2023 5 z 5

On? King. On!
Ok, tak tohle byl přesně ten bizárek, který mám nejraději. Skoro celá kniha je o "něm", o Kingovi. A to bylo naprosto vtipný, ujetý a další kamínek do mozaiky toho, co jsou hrdinové zač.
Ale...hledání kočičky bylo taky fajn!


fvalek
22.07.2023 4 z 5

A zase musím nadávat... Jestli všechny zásluhy za Saitamovy hrdinské skutky získá King, tak asi vzteky rozkoušu tuhle knihu. Šokující pravda o Kingovi vskutku vychází najevo a je to něco, co v tomhle světě asi bylo dost očekávané a není to žádné překvapení. Otázkou pak je, jestli je superhrdinská organizace tak hrozně hloupá, nebo jestli tak trošku využívají lidské hlouposti. No ale aspoň se ukazují i další hrdinové třídy S, kteří asi budou nebezpečnější a mají jinačí záludné plány, třeba Blizzard.

Nicméně taková klasika, objeví se příšera a Saitama ji jendou ranou vyřídí. Nic nového, nic nečekaného, ale tradiční pointa téhle mangy. Nicméně opět, OPĚT, to nikdo nevidí a neřeší. A už mě to začíná štvát. Jako jo, asi by zkazilo celý dojem, kdyby se Saitama stal skutečně oficiálně nejmocnějším hrdinou světa, ale tohle už začíná být moc. A Genos popravdě taky začíná být na ránu a hrozně arogantní. Co je na tomhle díle překvapivé je, že se stále řeší proroctví Stárebáby, a to jsem myslel, že odkazovala na mimozemskou invazi posledního dílu ,ale zřejmě ne. Takže se máme na co těšit, obří světovou destrukci. Ale tempo vyprávění začíná být příliš pomalé, v jiných ohledech zase až moc rychlé. Už by konečně mohli vymyslet něco originálnějšího než tu "one-punch" zápletku, ale spíš to nějak obohatit a posunout, ne nutně měnit. uvidíme zase příště no. :)

Autorovy další knížky

ONE (p)
japonská, 1986
2021  84%Jednou ranou
2022  87%Obří meteorit
2021  87%Tajemství síly
2022  82%Zvěsti
2022  88%Sláva poraženým

Kniha On je v

Přečtených29x
Doporučených3x
Knihotéce17x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x