Příliš svůdná vdova

Příliš svůdná vdova https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127857/prilis-svudna-vdova-127857.jpg 4 25 6

Nevilleovi série

< 2. díl >

Vévodkyně warnehamská, oplývající křehkou krásou a královskými způsoby, ví, jak si udržet ctitele od těla. Antonia byla dvakrát vdaná a dvakrát ovdověla. Umínila si, že už se nikdy znovu neprovdá, že už se nikdy nevzdá své svobody. Když se však dědici jejího manžela pokoušejí zmocnit vlády nad vévodstvím, náhle si uvědomí, že osud přece jen umístil její budoucnost do náruče jiného muže. A není to ledajaký muž? Nazývají ho bezcitným mizerou. Hluboko v londýnských docích řídí Gareth Lloyd pevnou rukou Neville Shipping. Gareth svou minulost, kdy byl jako malý chlapec, hladovějící sirotek, opuštěn svými příbuznými a poslán z domova daleko za oceán, hodil za hlavu. Ovšem jen do doby, než je zavražděn vévoda warnehamský a ukáže se, že Gareth je posledním žijícím dědicem dynastie. Gareth rozhodně netouží po poctách a povinnostech aristokracie. Jenže po vévodovi zde zůstala ještě krásná vdova?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Never Deceive a Duke , 2007


více info...

Přidat komentář

Jessybelle
17.01.2022 4 z 5

Taková milá romantická jednohubka. Příběh byl zajímavý, předvídatelný, ale fajn. Určitě si dočtu tuto sérii a časem i nějakou další knihu...

Hospodyňka
18.11.2021 4 z 5

Tato autorka píše tak, že si ráda po nějakém roce opět do jejich knih "vrazím" očko a je mi jedno, že jsem to už jednou četla a vím, jak to dopadne...vždycky nejlíp :-)


munka
27.12.2019 4 z 5

Na Garetha som bola zvedavá a príbeh nesklamal. Teším sa na záver o Rothewellovi. Podobne ako u prvého dielu sa mi nepáči obálka.

helenkan
16.12.2016 4 z 5

Docela jsem byla překvapená. Moc mě to bavilo.Pěkný příběh.

havrmoni
17.10.2015 5 z 5

Pěkný temný příběh,jak je u téhle autorky zvykem. Zjistila jsem,že podvědomě čekám na mé oblíbené postavy,pana Kembla a Maxe. A Kembla jsem si užila hojně :).

DdeK
01.01.2013 4 z 5

Pro mně je obálka titulu zklamáním, rozhodně mně nezaujala, to zvládla anotace. A vzhledem k tomu, že se jednalo o pokračování série (a v roce 2013 přibude další, super...)., jsem si příběh vychutnala.