Nejhorší mazlíčci na světě

Nejhorší mazlíčci na světě https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524110/bmid_nejhorsi-mazlicci-na-svete-65266d54917e4.jpg 4 8 3

Musíme vás předem varovat: Z téhle sbírky deseti příběhů o nejbláznivějších domácích mazlíčcích na světě vás bude smíchy bolet břicho! Zapomeňte na roztomilé čumáčky a sametovou hebkost kožíšků, tohle bude přehlídka zvířecích výstředností. Najdete tu zvířata hodná i zlá, ba přímo lotrovsky prohnaná, mazlíčky velké jako dům i bestie, které vás slupnou jako malinu. Budete žasnout nad Houdinim, králíkem z kouzelníkova klobouku. Vypravíte se na cestu kolem světa s nadzvukovou želvou jménem Vžum. Stanete se svědky toho, jak Grizelda, medvědice grizzly s velkým tajemstvím, obrací dům vzhůru nohama. A to zdaleka není vše!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Argo
Originální název:

The World’s Worst Pets , 2022


více info...

Přidat komentář

LucyEcstasy
16.04.2024 4 z 5

(SPOILER) V této knize není nic nemožné. Najdeme tu nadzvukovou želvu, poníka, který umí kreslit obrazy jako Picasso nebo si můžeme ochočit medvěda.

David Williams je známý svými ztřeštěnými, bláznivými knihami. Jsou i velice originální, barevné a plné ilustrací. Jinak tomu není ani u Nejhorších mazlíčků.

Uvnitř se skrývá 10 prazvláštních i (ne)obyčejných mazlíčků, kteří nějakým způsobem vyčuhují z běžné zvířecí terminologie. Zda v dobrém či špatném, zaleží na čtenáři. Rozhodně se ale nebudete nudit.

Jazyk je tu velmi jednoduchý a nenajdeme tu ani příliš mnoho textu. Osobně bych knihu viděla od 7/8 let. Každá kapitolka je krátká a i font písma se tu obměňuje.

S knihou si hezky nakladatelství Argo graficky vyhrálo a je to pastva pro oči. Já mohu Mazlíčky doporučit, pokud hledáte něco vtipného a oddechového.

jáTobík
01.03.2024 5 z 5

je to moc hezké


sladkáva
06.02.2024 3 z 5

Když potřebuji oddech, nevadí mi sáhnout po čtení pro děti a hlavně knihy od D. Walliams jsou pro mě zárukou že dostanu nápaditost a vtipnost. Jinak tomu nebylo i u této sbírky povídek, kdy jsem se při poslechu jen usmívala. Nejen mazlíčci byli bláznivý, takový Hans byl top. Všech deset příběhů bylo super šílených a každý jednotlivý z nich byl originální a vtipný. (audiokniha)

Kniha Nejhorší mazlíčci na světě je v

Přečtených9x
Knihotéce2x
Chystám se číst16x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x