Cunadino rozhodnutí

Cunadino rozhodnutí https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209026/bmid_cunadino-rozhodnuti-Ad2-209026.png 4 91 5

Naruto série

< 18. díl >

Pátrání po nové Hokage je u konce, Narutův trénink bohužel nikoliv. Stejně jako se čakra odmítá poddat jeho vůli, odmítá se i Cunade stát se další hokage. Navíc se na scéně objevuje Oročimaru, který má pro Cunade nabídku, kterou lze jen stěží odmítnout. Po dlouhých letech se tak setkává celá Legendární Trojka a země se otřásá pod náporem jejich hněvu. Cunade navíc s Narutem uzavírá sázku, která by mohla všechno změnit...... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

Tsunade no ketsui , 2012


více info...

Přidat komentář

katallinka
14.03.2024 4 z 5

Cunade je hodně zajímavá postava, takže jsem zvědavá, jak se příběh bude posouvat dále.

Vjeerus
06.01.2024 4 z 5

Další ze svazků, který nám docela dost představuje jednu z postav, která bude pro další dění dost důležitá. Opět nám autor nastínil tvrdý život ninjů a jak může válka nejen poznamenat lidi, ale jak paradoxně pomáhá ve vývoji.
Hlavní hrdina opět ukazuje, že nedělá rozdíly mezi lidmi a se všemi jedná stejně. Nebo spíš tak, jak oni jednají s ním, tak tak jim to vrací. S tréninkem pokračuje se stejnou urputností a když se střetne se stejně horkou hlavou, nastíní to velmi zajímavý námět na pokračování.
Díl končí opět lákačkou, kdy ve vzduchu visí velké setkání tří legendárních bojovníků, odhalení výsledků Narutova tréninku a jak se Tsunade opravdu rozhodla, protože nabídka, co dostala hraje opravdu silně na emoce.


NemmamSlov
02.01.2024 5 z 5

"Mám na to jen týden! Musím tu rasecosi techniku zvládnuť."

Naruto pokračuje vo svojom výcviku Rasenganu a robí pokroky. Dostáva sa do tretej fázy, ktorá je bohužial náročná. Jiraya sa snaží presvedčiť Tsunade aby prijala post Hokageho. Tsunade má bohužial aj inú ponuku od Oročimara a to takú, ktorá sa neodmieta. Dozvedáme sa tu dosť z histórie Tsunade. Vnučka legendárneho 2. Hokageho nie je žiadne orezávatko a preto sa aj stala jednym z legendárnych saninov. Tsunade má obrovskú silu, pobavil ma hlavne súboj Naruta, pričol vznikla aj zaujímavá stávka medzi Narutom a Tsunade.

Terva
29.08.2019 4 z 5

Dokážu ti vrátit bratra i muže
pomocí zakázané techniky,
kterou jsem objevil
...a zničím kohonu
jednou provždy!

Je tu více takových kreseb na půl listu, které se mi líbí. Například pavoučí síť v prvním příběhu (#154) nebo kresba hradu o sešit dále nebo vinice v dalším sešitě. Mám pocit, že do těchto devíti sešitů mistr Kišimoto investoval více času a trochu si s tím pohrál. I různorodost událostí tomu nasvědčuje. Naruto zde pochytí, že lístek na čele není jen....lístek na čele, poučí se o minitajfunu a získá spousty zkušeností.

Malá ochutnávka:
Cunade byla první, kdo přišel s myšlenkou, aby měla každá jednotka nindžů medika v aktivní sestavě. Myšlenkou, kterou dnes bereme jako samozřejmost, ale tehdy šlo o průlomový názor a to přesto, že počet padlých a těžce zraněných v boji byl přímo do očí bijící.

Mezi sešity jsou opět Historky ze života a tak si můžete čtení této mangy trochu okořenit peprnými příběhy ze světa Masašiho Kišimoty. Že jsem se i přiučil? Inu, to je život. Tento svazek obsahuje sešity #154 - #162. a vybral jsem z nich šest citátů. Při čtení tohoto dobrodružství se mi odlepil svrchní obal knihy. Při lepení svazku jsem poslouchal skupinu King Diamond a jejich studiové album z roku 1987 Abigail.

Citát: ...ale zítra, zítra už to zvládnu!

martinstefko
31.08.2015 4 z 5

Tohle je prostě série, která je rozjetá a mě přijde, že i Masaši se na ní veze, jako kdyby ji už ani nemohl zkazit, jako kdyby mu to šlo samo. Samozřejmě, že to samo nejde, ale ta série je prostě tak kompaktní, až se její tvorba jednoduchá jeví. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/08/991-naruto-18-cunadino-rozhodnuti-80.html

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Masaši Kišimoto
japonská, 1974
2011  89%Naruto Uzumaki
2011  91%Pro své sny
2011  93%Most hrdinů
2011  90%Nejhorší klient
2012  90%Boj na život a na smrt

Kniha Cunadino rozhodnutí je v

Přečtených146x
Doporučených5x
Knihotéce38x
Chystám se číst8x
Chci si koupit11x
dalších seznamech4x