Nejhorší klient

Nejhorší klient https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/92530/mid_nejhorsi-klient-vCf-92530.png 5 210 13

Naruto série

< 2. díl >

Naruta, Sasukeho a Sakuru čeká největší úkol jejich života - začít spolupracovat jako tým. Pokud mají přežít, musí se naučit bojovat společně a ne každý sám za sebe nebo dokonce proti sobě. A budou si muset pospíšit. Právě dostali svou první misi. Zdánlivě jednoduchou, ale ve světě nindžů není nic takové, jak se zdá!

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Crew
Originální název:

Naruto: Saiaku no irainin , 2000


více info...

Přidat komentář

dexterman
15.05.2023 4 z 5

Super rychle se to čte . Nakreslené je to taky pěkně ve srovnání se seriálem se do toho člověk více vžije a utváří si k postavám silnější vazby . Je však pravda že kdybych seriál neznal vůbec a četl tohle tak by mě o bavilo o kousíček víc . Proto to doporučuji nejen skalním fandům seriálu ale hlavně těm kteří Naruta vůbec neznají.

Stázka007
19.08.2022 5 z 5

Skvělé pokračování, velice doporučuju.


Hadati
28.07.2022 4 z 5

A je to tady. Narutův tým konečně dostává svou první pořádnou misi – strážit stavitele mostů po cestě do jeho domova. Jenže ze snadné mise hlídat jej před přepadením obyčejných banditů se nakonec vyklube daleko nebezpečnější případ, když musí čelit nebezpečnému odpadlickému nindžovi, který je vlastními lidmi považován za démona.

Je to také první díl, kdy Naruto ukáže, že kromě bezhlavých útoků dokáže i myslet, když vymyslí perfektní plán. A také, že když je potřeba, dokáže s jinými spolupracovat.

katallinka
05.05.2022 4 z 5

Mnohem lepší než první díl. Mise se velmi povedla a moc mě baví postupné seznamování se světem.

Vjeerus
17.01.2022 5 z 5

Já jsem nadšená. Hlavní hrdinové vyrážejí na svou první misi, kde potkají mého oblíbence.
Během cesty nám jsou nastíněné další aspekty světa - uspořádání a pojmenování různých států.
Miluju Kakashiho větu, že na světě existují děti mladší než mi (Naruto), ale silnější než on. Tohle se dá použít snad na jakékoliv odvětví (chytřejší, bystřejší....) a je to opravdu úžasná myšlenka.

Kate18
26.06.2020 5 z 5

Lepší než první díl, nadupané akcí a také informacemi o světě a různých vesnicích, ve kterých jsou ninjové a o jejich technikách.

Naruto, Sasuke a Sakura musí splnit tu nejtěžší zkoušku... Musí pracovat jako tým, aby mohli začít plnit první mise. Mají doprovodit jednoho starce zpět domů a po cestě ho bránit před lupiči. Doprovází je i jejich mistr Kakaši. Jsou napadeni neznámými muži, kteří se je snaží zabít. Starý muž, kterého měli chránit jim neřekl vše...

trudoš
24.12.2019 3 z 5

Na rozdíl od prvního dílu tady člověk toliko nelítá v souvislostech, děj je přímočařejší a konkrétnější. Připočtěte k tomu jemné koření humoru v jinak akčním dobrodružství a vyjde vám příjemné počtení na necelou hodinku. Zároveň si ale začnete uvědomovat, že Masaši Kišimoto rozjíždí vyprávění na hodně dlouhé lokte, především s ohledem na to, jak málo se toho v Nejhorším klientovi vlastně stane a jak minimálně se ústřední dějový motiv hne vpřed. Na druhou stranu, je tu alespoň nějaký dílčí obsah a příběh není pouze o tom, že se dvě postavy vzájemně pozurážejí, vymění si nějaké ty facky, kopy, hlavičky a pěkný den je za námi. Přesto těch dvaasedmdesát knih asi nebude až po okraj napěchováno velkopanskými zvraty, které by z toho udělaly epos Homérovských kvalit. Jen doufám, že mladému, ukřičenému a nevybouřenému Narutovi nebude trvat moc dlouho, aby odhalil svůj skrytý potenciál, protože jinak je s ním vážně k nevydržení - vzteká se víc, než obě moje děti dohromady a přitom skutek utek.

InaSeLoki
09.04.2018 5 z 5

Je to nostaligie, pročítat důvěrně známý příběh, který znám z anime. Kakashiho moudro. První pořádná mise pro Tým 7 začíná. Po těch letech je pro mě tahle mise stále moje nejoblíběnější období příběhu. Naruto mi dokonce přijde roztomilý, když mluví o své snu. Ano, jsem strašně sentimentální tvor. Pořád mě to umí rozesmát.
Dalšímu dílu zdar!

NemmamSlov
11.01.2018 4 z 5

Naruto sa konecne stal pravoplatnym nindzom. Trosku slabsie ako prvy diel, ale stale to ma svoje caro. Pacia sa mi aj Kishimotove doplnky ak, ktore v anime clovek nenajde.

Terva
27.11.2017 4 z 5

Ve světě nindžů není nic takové, jak se zdá.

Raubíř Naruto se vrací. A hned na počátku začne, jako vždy, nadávat na úkol, který dostane. Pravda je však opět na jeho straně, tohle je opravdu nejhorší klient.

Plno akčních scén, dobrá kresba a spousty zábavy. Kdo chce víc?

Citát: Hustý!!!!!

Tak jo. Narutovi jde o život, ale on nechce být zostuzen. Bezhlavě se tak vrhá do dalšího dobrodružství. Už nikdy ho nebude muset nikdo zachraňovat, už nikdy nebude utíkat a nebude se bát. No, možná by tohle tvrzení mohlo trochu nudit, ale ono se něco najde, co Naruta ochladí.

Malá ochutnávka:
Měli jsme vás pouze chránit před lapky a jinými rabiáty....
...a teď tu máme minimálně béčkovou misi.
Pokud by se vědělo, že po vás jdou nindžové, byla by tato mise drahé béčko.

Zajímavé je, že pokud jsem četl Zápisník smrti nebo Tokijského ghúla, vždycky jsem v jakékoliv knize našel alespoň jednu celoplošnou kresbu, která mě svou magičností uchvátila víc než ostatní menší kresby. U Naruta nic takového není. Kresba není špatná, ale nevybočuje ze své jednoduchosti a rychlosti. Ani celostránkové listy na úvod každé kapitoly nejsou výjimečné, ani nijak neoslní extra krásou. To je zatím jediná, a dost důležitá, věc, která mě na tomto příběhu vadí a chybí. Možná bych měl zmínit dvojstranu ke kapitole #15 s názvem Návrat šaringanu!!, to je možná nejlepší kresba v této knize, i když mě zrovna moc neoslovila, technika kresby je zdařilá, ale opět z ní sálá jen jednoduchost.

Citát: Tohle je úplně jiná liga. S tímhle budou problémy.

Příběh opět doprovází vysvětlivky Masaši Kišimota o tom, jak vznikaly kresby, jak vymýšlel jména a jak upravoval postavy aby svou postavou a vizáží plnily účel své povahy. Prostě aby byly důvěryhodné. Je to takový bonusový materiál a vodítko nebo návod pro nastávající kreslíře. Což určitě spousta čtenářů ocení.

Další věc, která stojí za pokec, je překlad. Někdy mi věta nesedí k dané scéně a nejvíc mi vadí, že u Naruta dochází k opakování slov. Nevím zda je to tak v původním znění, ale myslím si, že není a že je to špatná práce překladatele. Pokud nemám pravdu, tak se omlouvám.

Moje čakra mi říká, že bude ještě sranda. A má technika „Zaplať a kniha je tvoje“ se vyplatila.
Stínovou technikou pak ještě musím knihy rozmnožit do dalších dílů.

Mr.J
05.08.2016 5 z 5

Zase mě to rozesmálo :'D Jako menší jsem milovala anime a teď hltám mangu... je to úžasná série :')

SedllY
14.03.2016 5 z 5

Po dokonalém prvním dílu trošilinku slabší 2. díl.. :) Jedu dál a nehodlám zastavovat! :D

martinstefko
31.08.2015 3 z 5

Masaši Kišimoto v "Narutovi" vytváří celkem rozsáhlou mytologii, kterou nás učí, ale nebudete mít pocit, že se jedná o něco až tak originálního. Spojení s elementy je tak trochu klišé, ale k fantasy ságám to tak nějak patří, a co si budeme povídat, tohle je vlastně fantasy sága, kde si autor hraje s legendami a vytváří si svoje vlastní. Co se mu nemůže upřít, to je vývoj postav, kdy už ve druhé knize je patrné, že to, co Naruto celou dobu slibuje, tedy to, že se stane hrdinou, je přece jen možné. Zatím je to ale pořád strašně protivný fakan. Dalším dílům dám šanci, ale zatím nejsem o genialitě série přesvědčen ani zdaleka. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/02/503-naruto-2-nejhorsi-klient-50.html

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Masaši Kišimoto
japonská, 1974
2011  89%Naruto Uzumaki
2011  91%Pro své sny
2011  93%Most hrdinů
2011  90%Nejhorší klient
2012  90%Boj na život a na smrt

Kniha Nejhorší klient je v

Právě čtených2x
Přečtených316x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených16x
Knihotéce98x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x
dalších seznamech5x