Pro své sny

Pro své sny https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96757/bmid_pro-sve-sny-HsY-96757.png 5 188 10

Naruto série

< 3. díl >

Zabuza, nindža zabiják, selhal při prvním pokusu o likvidaci stavitele mostů Tazuny... ale pořád ještě je naživu a to znamená, že boj nekončí! Naruto, Sasuke a Sakura teď musí ochránit celou Tazuneho rodinu před nebezpečím... a je zcela jasné, že na tohle jejich síly nestačí. Pokud chtějí přežít, musí se podstatně zlepšit. Jenže je tu malá chybička vy výpočtu. Čekají útok jednoho nindži - a blíží se dva. Naši hrdinové se budou muset rozhodnout, co všechno jsou ochotní udělat, aby splnili svůj úkol. Jsou ochotni při obraně ostatních zabíjet... a zemřít?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Crew
Originální název:

Naruto: Yume no tame ni...!! , 2000


více info...

Přidat komentář

dexterman
16.05.2023 5 z 5

Výborné čtení . Výborná kresba . Naruto je úplně první manga kterou jsem začal číst a nelituji toho . Čte se to dobře rychle a ta netradiční černobílá tomu dodává skvělou podívanou na konec

Stázka007
04.09.2022 5 z 5

Tento díl mě hodně bavil, už jenom kvůli tomu jak se tam Naruto choval. Zároven to poukázalo na bolest Naruta.


katallinka
18.05.2022 5 z 5

Naruto mě hodně baví. Tento díl byl akční a zároveň Naruto nebyl jen šašek a odkrýval své dobré vlastnosti.

Vjeerus
19.03.2022 4 z 5

Díl stále směřuje k něčemu většímu, hrdinové trénují a autor nám opět dává střípky toho, jak svět funguje. Tohle postupné dávkování mě baví, jelikož na začátku by nás to nejspíš unudilo a zahltilo a takto je nám to sympaticky podáváno od třídní šprtky.
Charaktery postav se víc a víc odlišují a projevují a pomalu se ukazuje, že svět není nalajnovaný a předvídatelný. A že lidé nosí masky podle situací, kde se vyskytují. Až na výjimky.

Kate18
14.12.2020 5 z 5

Naruto, Sakura, Sasuke a Kakaši pokračují ve své misi. Ve vesnici potkají malého chlapce, který se skoro ve všem podobá Narutovi, ale přes to nebo možná právě proto je na něj Naruto zlý. Mistr jim uloží trénovat šplhání na stromy, ale bez použití rukou! Následně jdou doprovázet svého klienta a padnou do nečekané pasti, budou muset použít všechny své nově získané dovednosti, ale bude to stačit?

trudoš
04.05.2020 4 z 5

Vlastně stejné, jako předchozí dvě alba, ale pořád to má šťávu i styl a děj směřuje za nějakým cílem. Pomalu krystalizují charaktery jednotlivých postav a konečně si získávají mé sympatie - přestávají to být rozjuchané, či trudomyslné figurky v bublinách co znamenají svět, ale osobnosti s vlastními sny, problémy a komplexy. A jak se první mise začíná vyostřovat, Naruto projevuje něco ze svých blíže nespecifikovaných schopností, přičemž závěrečný souboj na mostě patří k vizuálně tomu nejlepšímu, co Masaši Kišimoto zatím nabídl. To jej přitom ani nestihl dovést do konce.
Zatím netuším čím to, že se série stala celosvětově kultovní, protože vysloveně něco „navíc“ oproti jiným nemá. Jisté však je, že nejde o čtecí jednorázovku na dlouhé odpoledne, ale že autor má s postavami i světem větší plány. Takže už v tomhle díle se dá rozseknout, zdali se stanete fanouškem, nebo ukončíte nákup dřív, než fatálně ublížíte peněžence. Ono těch dalších devětašedesát svazků za korunu totiž nekoupíte.

InaSeLoki
11.04.2018 5 z 5

První pořádná mise Týmu 7 pokračuje a to nejtěžší májí teprve před sebou. Čeká je opětovné setkání se Zabuzou a s tajemným chlapcem jménem Haku, tentokráte se bojištěm stane nedokočený most. Jak jejich střet dopadne se dozvíte v dalším díle. Je to napínavé. Dobře, pro mě po těch letech, kdy to znám prakticky nazpaměť, už to tolik napínavé opravdu není, ale přesto mě to asi nikdy neomrzí.

Naruto zde ukazál svou schopnost probudit v lidech ztracenou odvahu a také udělat naprostou hloupost. Má to úsměvné scény (viz. Když si Naruto splete jednu postavu s holkou a on je to kluk.), ale i pasáže se smutným vyprávěním. Je to teprve začátek...

NemmamSlov
01.03.2018 4 z 5

Naruto sa znova stretava so Zabuzom a necekanym spolocnikom menom Haku. Spolu Team 7 chrani stavitela mosta aj napriek tomu, ze nepriatel ma istu vyhodu. Manga ma svoje caro, kde si kazdy priaznivec Naruta najde to svoje.

Terva
27.11.2017 3 z 5

Stavitel mostů Tazuna je ještě pořád naživu.
Boj neskončil.
Naruto, Sasuke a Sakura mají další úkol......

Varování pro nováčky. Kdo nemá načteno nebo nakoukáno Asijských kung-fu komiksů, knih a filmů, bude určitě skeptický k hned prvnímu úkolu v této knize. Lezení po stromech bez rukou a jen s pomocí své čakry jen tak někdo nebude chápat. Tak jen klídek, je to součást příběhu. Divili byste se, ale tato část dělá potíže i zkušeným nindžům. Naivní Naruto to ovšem bere jako hračku, ale jen do té doby než spadne na držku.

Malá ochutnávka:
Dup. Dup. Dup. Žuch. Ťuk. Jauvajs!!!

Opět je to hravé, akční a srandovní dobrodružství při kterém jde samozřejmě i o život.

Citát: Ještě nenastal čas ho zabít.

Opět tu najdeme Masaši Kišimotova bonusové přídavky. V jedné z nich se například přiznává, že postava Sasukeho se stala jeho nejoblíbenější postavou z hlediska charakteru. To zjistit Naruto, nevím, nevím, jak by pan spisovatel a kreslíř v jedné osobě, vůbec dopadl.

A nejhorší přiznání z úst tvůrce mě naštvalo. Já mám rád kvalitní kresbu, ale Naruto je jen prostě kresba. Není špatná, ale není nic extra. Tvůrce se tu přiznává, že musel ubrat tahy, protože Naruto vychází v Japonsku každý týden a on nemá čas na detaily. Tady je zakopaný pes. A taky jeden z velkých důvodů, proč možná nikdy žádné knize v této sérii nedám plný počet hvězd. Kresba je základ kresleného příběhu a je jedno zda je to Komiks nebo Manga.

martinstefko
31.08.2015 3 z 5

Tohle se musí Masašimu nechat. Se svými postavami si dokáže hrát a čtenáři je odhaluje postupně. Dělá tak zajímavým způsobem, pomaloučku, nevystřílí si všechny náboje, i když to tak mohlo po prvním dílu vypadat. "Naruto" nadále není mou oblíbenou mangou, ale už se až tolik nebojím, že by neměl autor v následujících knihách co vyprávět. Dokonce to vypadá, že by to mohlo být místy celkem drsné, a to je rozhodně něco, co dokážu ocenit. Hlavně pokud se týká odvahy autora v tom smyslu, co je ochoten všechno zobrazit. Tak jen tak dál a můžu se těšit na další díl. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/02/516-naruto-3-pro-sve-sny-65.html

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Masaši Kišimoto
japonská, 1974
2011  89%Naruto Uzumaki
2011  91%Pro své sny
2011  93%Most hrdinů
2011  90%Nejhorší klient
2012  90%Boj na život a na smrt

Kniha Pro své sny je v

Přečtených280x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených16x
Knihotéce85x
Chystám se číst3x
Chci si koupit5x
dalších seznamech4x