Na vlásku: Kráľovská svadba

Na vlásku: Kráľovská svadba https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467606/bmid_na-vlasku-kralovska-svadba-9VR-467606.jpg 4 7 2

Rapunzel sa chystá na svadbu, netuší však, koľko s tým bude práce. Treba upiecť tortu, pripraviť kyticu, vybrať si šaty... V tejto krásnej obrázkovej knižke na motívy filmu Na vlásku si môžete prečítať, ako to všetko zvládne.

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (SK)
Originální název:

Rapunzel's Royal Wedding


více info...

Přidat komentář

muchomurka
09.04.2023 4 z 5

Krátký film o svatbě Lociky a Flinna se nám moc líbil, takže když jsme viděly s Bambulkou v knihovně tuhle knížku, musely jsem si ji půjčit. A bylo to takové doplnění toho minifilmu. Bavilo nás to hodně číst a nejvíc se nám líbil Pascal.

KouleKulatá
24.06.2016

Taková "fofr" knížka pro malé slečny - čtení sotva na deset minut. Primitivní text zahrnuje děj od Flynnovy žádosti o ruku Lociky po odjezd novomanželů v nazdobeném kočáře. Jinak taková holčičkovská alternativa představ i dospělých vdavek chtivých slečen ... Sotva Flynn požádá Lociku o ruku, ta už vymýšlí nejlepší svatební dost a navrhuje si svatební šaty, a Flynn se snaží vše statečně ustát :-) Naše děti ale pohádku Na vlásku milují, tak ocení množství nových, neokoukaných obrázků, které tvoří gró knihy.