Jako voda a oheň

Jako voda a oheň https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/382335/bmid_jako-voda-a-ohen-Y8B-382335.jpg 5 24 8

Moře nálezů a ztrát série

< 4. díl

Tři jména, tři odlišné příběhy, ale všechny se skrývají za stejným pohledem. Dozví se Michael konečně pravdu? Se čtvrtým dílem strhujícího románu se kruh uzavírá. Je na čase, aby se Michael, Antonio a Matteo setkali tváří v tvář svému osudu. Křehké vztahy pracně vybudované v předchozích letech byly přetrhány. Vyjde Sandřin plán, jak svést znesvářené sourozence znovu dohromady? Mají po tom všem ještě šanci být zase rodina? Loretta se setká s člověkem z minulosti. Jeho přítomnost v ní vyvolá nejen nové pocity, ale také mnohé nezodpovězené otázky. Brzy se v základech zachvěje vše, v co do té doby věřila. Michael nepochybuje o tom, že našel muže ze svých vzpomínek. Připravuje se na pomstu. Dojde k ní ale vůbec? Je možné, že se ve svém úsudku mýlí? Je čas zúčtování. Při hledání osobního štěstí se ale každý musí nejdřív vypořádat se svou minulostí.... celý text

Literatura česká Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Klika
Originální název:

Moře nálezů a ztrát 4: Jako voda a oheň , 2018


více info...

Přidat komentář

denisa0973
03.03.2023 5 z 5

Je to krásný příběh, hodně mě zaujal, bylo to napínavé až do samého konce. Úplně mě to chytlo za srdce. Má to krásný a překvapivý konec... Líbilo se mi, jak příběh autorka zakončila.
Opravdu skvělá série, přečetla jsem všechny 4 díly za 4 dny, nešlo se od toho odtrhnout... budu asi dlouho vzpomínat.

Ananass007
27.07.2020 5 z 5

U této poslední knihy jsem zatajila tolikrát dech. Nemohla jsem tomu uvěřit. Občas jsem si i já hleděla důvody na otázku PROČ, JAK, KDO, KDY a KDE. Někdy jsem na to přišla sama, ale někdy jsem se i pěkně zmýlila. Ke konci jsem valila oči a dost jsem brečela. Nemohla jsem tomu uvěřit. Nečekané. Hlavně, že se pak vše vyřešilo. I když o několik let později, ale i tak. Úplně ke konci jsem byla štěstím bez sebe. Přece jen na takový nečekaný konec nezapomenu. Něco mi říkalo, že by mohlo být pokračování, myslela jsem, že se Michalovi ukáže i když už dospělá, ale tohle byl asi účel. Otevřený konec a je na ostatních aby si úplný konec domysleli sami. Moc se mi všechny dílo líbily.


KouckaDagmar
06.07.2020 5 z 5

Záverečný diel vynikajúci. Veľmi oceňujem stretnutie Michaela a Eleny po dvoch rokoch a vyjasnenie ich vzťahu. Tie tanečky a naťahovačky okolo totiž moc nemusím. Tiež som bola spočiatku rozčarovaná, že som sa nedozvedela, s kým je Jerry a ako dopadol Jakub, ale zistila som, že vlastne sa mi to páči, je to priestor pre moju fantáziu. A ktovie, možno autorka časom nadviaže... ;)

JanaSustr
22.06.2020 5 z 5

Super. Parádní zakončení, byla jsem opravdu ke konci napjatá jak struna, možná už od začátku. Bylo to bláznivý, dobrodružný, detektivní a úplně mě to strhlo. Těším se na další knihy.Super!!!

gumka1
03.05.2020 4 z 5

Knihu jsem přečetla během jednoho dne. a moc se mi líbila. Jen by mě zajímalo s kým byl nakonec Jerry a Jakub protože třeba o Jakubovi se v epilogu nemluvilo vůbec.

Sarajana
08.01.2019 5 z 5

Naprosto dokonalý díl celkově, krásně ukončená série. Jsem nadšená, úplně se mi s ní nechtělo loučit.
Každopádně jsem ráda, že rodina našla pravdu a i co se týče vztahů všechno dopadlo, jak jsem tajně doufala, dobře.

MartinaF
27.08.2018 4 z 5

Kruh se uzavřel, všechny otázky zodpovězeny. Autorce se závěrečný díl opravdu povedl. Příběh se velice dobře četl, akorát mi konec přišel trochu růžový a "po americku".

Agnnie
17.06.2018 5 z 5

Wow. Nic lepšího se k tomu nedá říct. Napětí z pátrání, kdo je Matteo, vrcholí, Elena se po dvou letech vrací do New Yorku.

!SPOILER!
Jediné co, tak podle mě by si trochu zasloužil rozvést Jakubův vztah s Jerrym a s kým to vlastně Jerry nakonec přišel na to natáčení.