Moderní studená kuchyně

Moderní studená kuchyně https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506111/mid_moderni-studena-kuchyne-oPM-506111.jpg 5 6 1

Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší části, v níž jsou uvedeny předpisy studených pokrmů jednoduchých i složitějších, přináší podrobnosti o významu studené kuchyně, poučení o výživě a výživné hodnotě potravin, o pravidlech správné výživy i o ozdobách a jejich účelném použití při úpravě pokrmů.... celý text

Přidat komentář

h.mose
13.09.2012 5 z 5

Bezkonkurenční. Tohle by prostě měla být povinná literatura pro každého, kdo se občas postaví ke kuchyňské lince. Autor sice pamatoval obě války, chudá 50. léta, přesto jeho recepty a používané ingredience a suroviny si v ničem nezadají s dnešní moderní gastronomií. Dočteme se o humrovi, kaviáru, olivách - kdo by si myslel, že jsou tohle socanský recepty a la "na všechno nakydáme eidam", šeredně by se pletl. Já osobně třeba dělám domácí majonézu výhradně podle jeho receptu a pokaždý tam přidám sardelku ;-)

Štítky knihy

kuchařky studená kuchyně pochoutky

Kniha Moderní studená kuchyně je v

Přečtených6x
Doporučených1x
Knihotéce16x
Chci si koupit1x