Mé srdce si tě najde

Mé srdce si tě najde https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518000/bmid_me-srdce-si-te-najde-QXo-518000.jpg 5 14 2

Jejich láska odmítla mlčet a zněla napříč časem… Když se na začátku pandemie zastaví celý svět, Etta uvízne v Kansas City. Ve snaze sehnat střechu nad hlavou se setkává s Henrym, který potřebuje ošetřovatelku. Když jí nabídne, aby zůstala u něho, zdá se, že se tím vyřeší problémy jich obou. Zatímco oba zapadnu do příjemné rutiny, Etta se ponoří do Henryho knihovny. Historické záznamy o životě na Středozápadě vedou k živým snům o Kansas City v sedmdesátých letech 19. století, snům, v nichž je nevěstou provdanou za pohledného, ale rezervovaného rančera.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

My Heart Will Find You , 2023


více info...

Přidat komentář

saez
12.02.2024 4 z 5

Konečně mi to začalo připomínat starou dobrou Deveraux. Sice to bylo trochu překombinované, ale nabídlo mi to zábavu i odpočinek a to je přesně to, co od těchto knih očekávám.

Hatshepsut
03.01.2024 5 z 5

Tato autorka mě kdysi přivedla ke čtení romantických historických příběhů. Jen něco u nás vyšlo, musela jsem si knihu koupit a hned přečíst a některé i vícekrát. Neuvěřitelná nostalgie! V poslední době je přece jenom na trhu kvantum knih s touto tématikou a poslední tvorba této spisovatelky je především ze současné doby, takže mezi nimi tolik nevyniká. Toto vyprávění se konečně více podobalo příběhům, které jsou stále mojí srdcovkou. Není to úplně ono, ale je to Deveraux. Lehké oddechové čtení, které mi připomene, že knihy jsou pro mne stále úžasná záležitost, kdy mám pocit, že svět fantazie je nekonečný a především jedinečný!