Máša a medvěd - Nové pohádky o Máše a medvědovi

Máša a medvěd - Nové pohádky o Máše a medvědovi https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/282386/bmid_masa-a-medved-nove-pohadky-o-mase-a-3LG-282386.jpg 4 6 3

Máša a medvěd za vámi přicházejí s další porcí úžasných pohádek! V této knize najdete zábavné příběhy o tom, jak Máša dostala od medvěda mobil, jak vařila kaši nebo jak se starala o malého tučňáka. Přečtěte si, co všechno dokáže šikovná Máša s trochou pomoci od svého hodného kamaráda medvěda!

Přidat komentář

Marketplace
22.03.2023 5 z 5

Oblíbené pohádky mojí dcery. Obrázky zaujmou, příběhy jsou krásné.

Osice
18.08.2021 5 z 5

Barunka (5 let) si ji vypůjčila s tím, že se na příběhy o Máše dívají ve školce. Začátek mě dost zarazil. Medvěd má mobilní telefon. V duchu už jsem vzdychala:-) Když jsem se přenesla přes to, že Máša s Medvědem žijí v technické době a využívají elektronické vymoženosti, které jsou normálně běžnou součástí našeho dnešního života, tak musím uznat, že samotné příběhy jsou dobře promyšlené, mají hezkou pointu a obsahují poučení pro děti, které je do textu vpraveno nenásilně. V prvním příběhu Zavolej mi, prosím! jsem s Medvědem úplně soucítila. Taky nemám chvilku klid, když chci dělat něco, co mě zajímá. I mě kvůli sebemenší „blbosti“ volají děti, aby se o ni se mnou podělily:-) Hodně se mi líbil i poslední (třetí) příběh, který je variací na známou pohádku Hrnečku vař. Tady oceňuji zejména originální přístup k té hromadě kaše, kterou Máša uvařila. Pohádka má za mě velmi uspokojivý konec, i když Máša by se mnou asi úplně nesouhlasila:-) Jestli Barunka bude chtít někdy v budoucnu číst další příběhy této povedené dvojky, tak nebudu proti:-)


StihOMam
29.03.2017 5 z 5

Mášoviny se nám líbí, neuvěřitelně nás baví a s odvahou i radostí saháme po dalších a dalších knižních možnostech.

Kniha Máša a medvěd - Nové pohádky o Máše a medvědovi je v

Přečtených9x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x