Marvel - Spidey a jeho úžasní přátelé - Příběhy před usnutím

Marvel - Spidey a jeho úžasní přátelé - Příběhy před usnutím https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516691/bmid_marvel-spidey-a-jeho-uzasni-pratele-ODR-516691.jpg 3 7 3

Tři příběhy o Spideym a jeho skvělých kamarádech vás zavedou do světa, kde člověk nemusí být dospělý, aby dokázal bojovat proti padouchům. Stačí mít věrné přátele se superschopnostmi a zvládnete zabránit mnoha nepravostem.

Komiksy Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Marvel - Spidey and His Amazing Friends - The Power of Three, Panther Patience, A Very Spidey Christ


více info...

Přidat komentář

bronulka
20.11.2023

Kniha syna bavila, Spidey u nás momentálně "frčí" ve velkém. Za sebe musím říct, že velké zklamání, protože obsahuje jen 3 příběhy, takže za víkend přečteno před spaním.

adela2316
15.06.2023 4 z 5

Kniha děti bavila, protože jsou teď obě zblázněné do seriálu, co běží na Déčku. Příběhy nejsou bůhví jaké, ale jsou tam bohaté ilustrace, což fanoušci ocení. Škoda jen, že jsou v knize pouze tři příběhy. Když jsem knihu objevila, chtěla jsem ji původně půjčit v knihovně, ale protože měl syn zrovna svátek, tak jsem mu ji pořídila.


muchomurka
15.06.2023 2 z 5

Tuhle si vybrala Bambulka v knihovně, že u prarodičů viděla kousek tohoto seriálu. Já vůbec netušila, o co jde. Příběh je teda děsný, špatně se mi to četlo. Ale Bambulka byla spokojená. A já jsem spokojená, protože tohle dílo vrátíme do knihovny.