Malá kniha etikety pro firmu a úřad

Malá kniha etikety pro firmu a úřad https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46623/mala-kniha-etikety-pro-firmu-a-urad-46623.jpg 3 13 3

Ladislav Špaček je největší kapacitou v oboru. Po úspěšném přijetí Velké knihy etikety dopracoval nyní autor materiál, který specificky pokrývá potřeby jednotlivých cílových skupin: rodina, studenti, podnikatelé, úředníci, pracovníci v pohostinství. Jedna samostatná knížka bude věnována také oblékání.

Přidat komentář

HelenBarbora
30.06.2021 5 z 5

Vřele doporučuji :)

UMIKO
03.12.2019 4 z 5

Jak už název knihy napovídá, jedná se o knihu malou, která nezachází příliš do podrobností, ale popisuje pouze základy daných oblastí.
První 2 kapitoly (V kanceláří a Pracovní společenské události) jsou zajímavé a celkem i snadno uchopitelné do běžných situací.
Další 2 kapitoly (Návštěva VIP a Kontakty se světem) už nemusejí být pro čtenáře až tak atraktivní kvůli ne příliš časté možnosti tyto informace využít přímo v praxi.
I přes to však tuto knihu mohu doporučit.


Prey
04.03.2017 2 z 5

Většina států nepochybně má nějakého toho svého „pana Etiketu“. My jsme to s Ladislavem Špačkem docela vyhráli, protože kombinuje znalosti, ojedinělou praxi a ještě mediální obratnost, od psaného slova až po televizní vystoupení. Zrovna tenhle formát malé knížky mi ale nepřijde šťastný, i když hodnotím jen podle jednoho dílu. Zaprvé, text příliš brzy uteče ke styku s vysokými ústavními činiteli a cizinci, což je sice zajímavé, ale běžný smrtelník by uvítal spíše rozpracování běžnějších situací. Zadruhé, text je málo strukturovaný, plyne v podstatě beletristicky. Proč nejsou základní zásady u jednotlivých témat vyjmenovány bodově nebo znázorněny graficky? Pokud sháníte něco k etiketě od Špačka, zkuste se podívat raději na jiné knihy, co mu vyšly.