Vendeta
kniha od: Larry Correia
KoupitKoupit eknihu
Život byl vážně skvělý. Z ušlápnutého účetního jsem se stal Lovcem monster, zabránil jsem mimozemské invazi, zachránil svět a zasnoubil se s dívkou svých snů. Pak mi ale fanatický vůdce Svaté církve dočasné smrti na dvorek vysypal dodávku plnou zombie, na slovíčko zaskočila má upíří tchýně a Úřad pro kontrolu monster mě informoval o menším nedorozumění, kvůli kterému si tříkilometrový mimozemský hlavonožec myslí, že jsem ho loni pošimral atomovkou, a chce se mi za to pomstít. A jako bonus mi UPKM přidělil celodenní ochranku v podobě zvláštního Frankse, který ze mě kdysi málem vymlátil duši a nemůže se dočkat, až se mě něco pokusí zabít. A tak jsem se kvůli federální vládě změnil z Lovce monster v návnadu na monstra. Jenže tenhle červ na háčku je po zuby ozbrojený a neprodá svou kůži lacino....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155082/vendeta-p6i-155082.jpg 4.5290Série | Lovci monster 2. |
Žánr | Literatura světová, Romány, Fantasy |
Vydáno | 2013, Fantom Print |
Orig. název | Monster Hunter Vendetta, 2010 |
více informací... |
Komentáře (49)
Kniha Vendeta

neviem to nikde zohnat nepredate mi to niekto alebo nemate tip kde to majú? dakujem :)

keby to bolo jedlo, bol by to Hot Dog, ale zo 100% diviny s poriadnou oblohou a hromadou kečupu

Stále je to neoriginální, ale když mi tam dáte zombie, tak mi to je jedno. Jakmile jsou někde zombie, vypíná se mi mozek. A když přidáte Frankse na hlídání (já to věděl), nebudu se zlobit. Chtěl jsem si tímhle dílem ověřit, že nemá cenu pokračovat v sérii dál a on byl lepší, než ten předchozí....alespoň pro mně.

Druhá blbina Franty Kotlety z Alabamy. Pořád stejně nebušené adrenalinem, stále až po střechu nahuštěné spoustou figur, opět monstrózní Correiovský závěr. A k tomu monstrum Franks k zulíbání a shogllot Pan Popelnice jako vánoční překvapení. Pitomé, ale hezoučké.

Trochu to ztratilo to kouzlo nových postav a poznávání "nového světa", ale stejně to byla pecka. Miluji ten humor. Každá kapitola nabitá akcí a furt se odhalují nová tajemství. Skvělé!

S mojí super fantazií se to čte samo. Tento díl byl o špetku lepší než první. Vyjasnili tu pár mých otázek takže skvělé. Těším se na třetí díl.
Autor a jeho další knihy
- Z archivu 2020
- Lovci monster s.r.o. 2012