Vzpurná Mared

Vzpurná Mared https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37578/bmid_vzpurna-mared-R6x-37578.jpg 4 61 11

Lockhart Trilogy série

< 3. díl

Pátrání bratrů Liama a Griffina Lockhartových po dávném rodinném dědictví bylo bezvýsledné. Nesplacená půjčka z nich udělala dlužníky souseda, zároveň však odvěkého protivníka Paytona Douglase. Lockhartovi nemají jiné východisko, než nabídnout Paytonovi to nejcennější co mají: ruku své sestry Mared. Aćkoliv je Mared vychovávaná nenávidět jméno Douglas, setkání tváří v tvář s pohledným a mužným Paytonem probudí její nejhlubší touhy. Je ale rozhodnuta zůstat ve svých zásadách pevná, a než by se za něho provdala, raději přijme u Paytona místo hospodyně, aby odpracovala rodinný dluh. Zde však stále víc zjišťuje, že ji to neúprosně táhne k muži, kterému přísahala odolat, že Payton Douglas není nepřítelem z dávné legendy, ale mužem držícím klíč k jejímu srdci, klíč k budoucnosti naplněné vášní… Vzpurná Mared je poslední díl trilogie o rodině Lockhartových, který navazuje na londýnská dobrodružství nejstaršího Liama Lockharta (Nespoutaný horal) a Griffina Lockharta (Lekce svádění)…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Highlander in love , 2005


více info...

Přidat komentář

Bosorečka28
23.01.2024 3 z 5

Kniha sa mi celkom páčila, no hlavná hrdinka katastrofa. Ku koncu som som bojovala, či to vôbec mám dočítať, tak ma Mared vytáčala.

Senza Jenka
22.08.2023 2 z 5

(SPOILER) Musím říct, že jsem poněkud na rozpacích. Ze začátku mě strašně štval ten přístup ke služebnictvu. Náznaky, že mu patří a on vládne jejímu životu, její vztek, že není žádná chátra a nikdo jí nebude dávat povely, jako psovi... přišlo mi to jako nechutné pohrdání obyčejnými lidmi a jejich poctivou prací.
Z psychologického hlediska jsou obě hlavní postavy svým způsobem zajímavé a uvěřitelné. Ale ten příběh zkrátka nebyl čtenářsky moc poutavý. Navíc to bylo zdlouhavé až únavné.
Některé prvky byly značně přitažené za vlasy - třeba to, že Hugh se vrátil i se zlatou soškou - proč by to dělal? Nebo popíjení špatně vypálené whisky... Člověk, který se snaží se svým nápojem uspět, udělá takovouhle blbost? A to už vůbec nekomentuji scénu, kdy Peyton Mared svádí hned poté, co se vrátil od děvky...


lucie.dc
03.12.2021 3 z 5

Pribeh skvely, ale Mared me neskutecne S*ALA!

petraj30
17.08.2020 2 z 5

Četla jsem několik knih s podobným scénářem, ale tahle byla pro mě zklamáním. Sice to bylo občas vtipné, zejména boj v domácnosti, ale ten zbytek...
Hlavní hrdinka byla na ránu, to jak se chovala byla katastrofa. Možná byla potrestána, ale vůbec ji to nezměnilo, ovšem to co provedla na konci, ji úplně pohřbilo. No prostě pipi, která si myslí, že jí svět leží u nohou. Její rodina mě taky nijak nepřesvědčila - i když vím, že tohle je třetí a poslední díl, ty dva předešlé rozhodně číst nebudu. Prostě mě chlapci nepřesvědčili.
Payton byl úžasný, ale já bych na to neměla nervy. Možná by si zasloužil nějakou cenu za statečnost, výdrž a hlavně (jak už je tu psáno) za velkou trpělivost.
Podle mě to bylo strašně zdlouhavé a někdy postavené na hlavu - hlavně ta kletba (taková blbost by mě v životě nenapadla). Podruhé bych si to nepřečetla a ani zbytek série.

Kamila1991
07.10.2019 5 z 5

Další srdcovka, která se neomrzí. Ten Payton měl teda trpělivost... Trošku dlouho to Mared trvalo, než jí došlo, co v Paytonovi má. Krásný příběh!

LilianaFalcon
27.05.2017 2 z 5

Uz dlouho se nestalo, ze by mi hlavni hrdinka tak pila krev... ne opravdu nemam zadne pochopeni pro jeji chovani... prerostla pubertacka, co by potrebovala proplesknout...
Ale on byl uzasny... za nej jsou v mem hodnoceni vubec nejake hvezdicky...

dudunka
26.01.2017 5 z 5

Na tento díl jsem se nejvíce tešila a nezklamal! Četlo se to jedním dechem Payton byl zlatíčko :-)

havrmoni
30.11.2016 4 z 5

Rodinná pýcha a sen být někým jiným jí zastínil rozum. Zničila si šanci na opravdové štěstí,kterou měla a vyměnila jí za takzvanou svobodu,za pocit,že dosud nežila. Ubližovala ve své sobeckosti a tvrdohlavosti hodnému člověku. Tak bych popsala Mared. Jinak se mi to četlo dobře a ten konec a epilog byl užasný. Payton byl zlatíčko,romantický sympaťák.

PomněnkaPrvní
16.06.2015

Četlo se mi to dlouze, nemělo to šťávu. A hlavní hrdinka je dětinská a příliš tvrdohlavá. Tak nezdravě, že s ní lze jen těžko sympatizovat. Chápu, proč Paytona nechce, prostě když nechce, nechce. Ale potíž je v tom, když chce, ale chová se jako husa. Líná. Ale místy vtipná. Největší naivita hrdinky a nesmyslnost příběhu se ukázala nejvíc v závěrečné pasáži příběhu. Doslov knihy je u historických romancí neobvyklý, ale líbil se mi a zasmála jsem se.

modranka
26.09.2013 5 z 5

Príbeh bol skvelý, originálny, perfektne napísaný.

mac.martina
20.06.2013 5 z 5

moc pěkný příběh o tom že pravá láska překoná i dlouholetou nenávist dvou rodin i velkou tvrdohlavost...