Lekce svádění

Lekce svádění https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37574/bmid_lekce-svadeni-01R-37574.jpg 4 60 9

Lockhart Trilogy série

< 2. díl >

Talla Dileas, Londýn a Gretna Green v roce 1817. Griffin Lockhart drží klíče k osudu své rodiny. Neboť jeho bratr Liam selhal při znovuzískání zděděné rodinné cennosti nevyčíslitelné hodnoty, která by mohla zachránit jejich staré rodinné sídlo, je nyní na Grifovi, aby ji nalezl - mezi pány a dámami londýnské společenské smetánky. Přestrojen za skotského hraběte, Grif navštěvuje nejprestižnější plesy v marné honbě za ženou, o které se doslechl, že vlastní jeho rodinný poklad. Jakoby mimochodem přitáhne pozornost Anny Addisonové, mladé ženy urozeného původu, která na svůj ostrý jazyk a ještě ostřejší důvtip doplatila nevalnými vyhlídkami na sňatek, nicméně právě tyto vlastnosti jí pomohou odhalit Grifovo přestrojení. Anna je rozhodnuta tuto sezónu nalézt manžela, a tak Grifa zatáhne do skandálního komplotu: předá mu rodinný poklad - a podrží v tajnosti jeho skutečnou identitu - pokud jí Grif naučí, jak svést muže a získat jeho srdce. Grif si je dobře vědom toho, co muž od ženy vyžaduje, a tak se zdráhavě uvolí ji vyučovat. Anna je brzy obletována nápadníky, ale její krása zasáhne i Grifa, a nepřátelství se změní v palčivou touhu. Lekce svádění končí a Grif bezstarostně spáchá čin, který mu zajistí nejen rodinný poklad, ale i vášnivou ženu, o které věří, že je jen jeho a nikoho jiného.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Highlander in Disguise , 2005


více info...

Přidat komentář

pegasek
30.12.2021 3 z 5

Přečetla jsem si ostatní komentáře a musím přiznat,že kniha na mě nezapůsobila.Dej byl naprosto předvídatelný.Jedinny překvapivy byl únos Anny a na to jak je příběh ,,roztáhlý,, tak konec byl celkem rychlý

lucie.dc
06.11.2021 3 z 5

Misty me kniha rozcilovala. Anna je az moc neomalena a drza i na dnesni dobu, natoz v historii. Skotska slova bez prekladu by byt vubec nemusela. Hugo je idiot. A ten preklad nekdy otres. Jakoze ji sahal na "pruzne maso"??? Tech perlicek je tam vice. Pribeh jako takovy byl jinak pekny.


georginaa
24.06.2021 3 z 5

Historické románky jsou vždy zábavné, jiné prostředí pro nás v dnešní době trochu nepředstavitelné. O to víc je to čtivé a snové. Lekce svádění je vtipně pojaté - Anna , s její prostořekou pusou nedokáže najít ženicha a Grif, který může mít tolik žen, kolik chce. Jenže při lekcích jak se chovat, se právě do té prostořeké dívky zamiluje sám a má co dělat, aby ty nápadníky zase odháněl. Moc mě to bavilo.

havrmoni
29.11.2016 4 z 5

Rozhodně lepší než první díl. Vtipnější a čtivější. Hrdinka by občas potřebovala roubík a nesnáším manipulování ,něco za něco. Proto mi byla tu a tam protivná. Jinak,ale celkově hezká romantika.

LimedkaMikki
11.09.2016 4 z 5

Z ženských románů je málokterý dobrý a stojí za přečtení. S potěšením mohu konstatovat, že tenhle se řadí mezi ty dobré. Člověk se dostane do půlky knihy, aniž by vlastně tušil jak.

dudunka
07.08.2016 5 z 5

Opravdu krásně napsaná kniha vtipné dialogy a úžasné hl.postavy! :) četla se jedním dechem!

PomněnkaPrvní
11.06.2015

Tak to už byla jiná káva. Jedná se o druhý díl série a ten se mi (narozdíl od jedničky) líbil moc. Zápletka na historickou romanci fajn, děj dobrý a hlavně vtipný. Erotika vzrušující, romantika by se tam také našla. Opět doporučuji NEČÍST anotaci a vychutnat si příběh, aniž byste tušily, kam se ubírá. Vytkla bych mu jedině skutečnost, že ať byla Anina sestra jakákoliv, jistě si nezasloužila to, co jí autorka nakonec přisoudila. Ale úplný závěr, ten neměl chybu, když Liam otevřel dveře, uviděl Annu a vykřikl to, co vykřikl. To jsem opravdu brečela smíchy a nešlo to zastavit.

modranka
26.09.2013 5 z 5

nemôžem inak, ale autorka je skutočne originálna. Skvelé, plný počet hviezdičiek.

Shakespeare
03.05.2012

Jak název napovídá - lekce svádění, která dopadne velmi šťastným koncem

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Julia London (p)
americká, 1959
2008  84%Podvedený vikomt
2008  82%Úskalí honu na vévodu
2007  76%Lekce svádění
2012  90%Sladká pomsta
2008  82%Princ z Powys

Kniha Lekce svádění je v

Právě čtených1x
Přečtených101x
Doporučených5x
Knihotéce116x
Chystám se číst13x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x