Lobo: Jízda smrti a další příběhy

Lobo: Jízda smrti a další příběhy https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523444/bmid_lobo-jizda-smrti-a-dalsi-pribehy-6515cc9c28ce2.jpg 4 14 5

Lobo série

< 11. díl

Lobo se vrací s několika novými příběhy! Ukáže se, co se stane, když Lobovi někdo sáhne na delfína (ne, není to to, co si myslíte), Lobo vyrazí se na rekonstrukci legendární Jízdy smrti (a to opravdu důkladnou rekonstrukci), zasvětí nesmělé mladíky do umění okouzlování žen a dívek (za následky neručíme), a nakonec se podíváme mezi dinosaury. A to jak ty skutečné, tak hudební. A samozřejmě, bude se kydlit a masakrovat. Prostě Lobo.... celý text

Přidat komentář

Hadati
27.02.2024 3 z 5

Lobo má tu nevýhodu, že je drsnej badass týpek, kterého nic nezastaví. Několikrát i umřel, ale vždy se nějakým způsobem zase dostal ze záhrobí zpět. Nevím, zda se kvalita scénářů zhoršila, nebo je to tím, že již po letech čtení Loba se nedá přijít s něčím originálním, ale byla to celkem nuda. Nejzábavnější asi z toho bylo, když Lobo dával rady, jak se správně chovat k ženám.

Nedá se nic dělat. Asi už nic nepřekoná Lobovo „Čekání na Boga“.

Denny456
12.12.2023 5 z 5

Lobo je extra šéf, který ví jak na to. Dokáže mistrně všechny převálcovat a v některých případech doslova :)


kolacky
26.11.2023 5 z 5

Jo! Lobo v celé své kráse, se vším tím kydlením a hláškami.

Terva
11.11.2023 5 z 5

Koukejte vysmrdět,
vy kulturně deprivovaný
ksindlové!
Hňupy v kosmu nechceme!
( #34 Bo drandí delfína)

Další svazek příběhu ementála Loba je zde. Najdeme tu hned čtyři gurva dobrý příběhy. Se scénářem se snad ani nedá diskutovat. Drsný hlášky, drsný kecy, drsné smrti a drsní tvorové. A protože ve všech příbězích má scénář na starosti Alan Grant, užijeme si čtyřnásobnou dávku gulí, keců a Lobomouder. Co se týče kresby a barev, úřaduje tu vícero tvůrců. Ale naštěstí si s tím moc hlavy nelámou a v podstatě opisují jeden od druhého. Tak že žvýkačkové kresby, žvýkačkové obrazy a žvýkačkové barvy. Prostě guma tývole!

LOBA vytvořil Keith Giffen a Roger Sliter

Hned první příběh, Bo drandí delfína, vás naladí na Lobovu notu. Budete gurva čučet, co dokáže záchrana divokých delfínů s uvědomělým Lobem. Čučel u Lungren, oblíbený herec mezi delfíny. Zbytek máte vy mentálové v komentáři u povídek. Teď vysmahneme na další příběh. Tím je Jízda smrti 100. Na počest stoletého výročí Jízdy smrti si Lobo v současnosti užije zgurvenou druhou Jízdu smrti. Další super masakr v pořadí.

Citát: Tývole, to je voprc! (#35-36 Jízda smrti 100)

Lobův bedekr po děvenkách je třetím a nejhorším a vlastně i nejsmutnějším příběhem v tomto svazku. Vůbec mi to nesedlo. Ale protože jsem se gurva párkrát dobře vyblil, tak za tři kozy to dám. Poslední příběh, Poslední Bo na Zemi je parodií na Jurský párek, tedy Park. Taková vcelku dobrá žranice. Trochu zmatkoidní, ale jurský párek a praprase na grilu - dobrý.

Malá ochutnávka:
Některý buchetky si řeknou ANO, ale zaty trable ti nestojej, jako třeba číča Billy. . .
BILLY – Ty se mi líbíš Lobáku!
Seš drsnej, hustej a s ničím se moc nepářeš!
Navíc vraždíš, kudy chodíš!
Tak co, že bysme na to vlítli?
(#37 Lobův bedekr po děvenkách)

A něco málo vopruzu na konec. První příběh je pocta příběhu Hledá se Willy a všem ekologickejm vorganizacím. Druhý příběh je vzpomínka na Shakespeara a jeho romanticko krvavý příběh Romeo a Julie. Třetí příběh, Lobův bedekr po děvenkách je o mužích, co hledí na kozy. Je v tom moc sexycizmu a moc hormonů. Poslední je Poslední Bo na Zemi a to je něco pro Elena Granta a jeho Jurský Park. A protože komiksy o Lobovi často končí zběsilou explozí, je potřeba si to vysvačit opravdu chirurgicky s citem pro detaily.

Citát: Pro žár mordování! Pro chuť krve! Pro řev chcípajících a těžce zraněnejch! (#38 Poslední Lobák na Zemi)

PS – Hele vy mentální ementálové, kompletní komentáře najdete v sexi části díla u této knihy nebo u Alana Granta v doupěti.

adevr
04.10.2023 4 z 5

Magorský a krvavý. A občas i docela vtipný. Prostě klasický zábavný Lobo.