Oči bouře (barevné vydání)

Oči bouře (barevné vydání) https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406424/bmid_oci-boure-KBy-406424.jpg 5 25 3

Kůstek (nová série) série

< 3. díl >

Kolem Kůstků se stahují krysáci a ve vesnici Sudová panuje čím dál větší strach. Čemuž rozhodně nepomáhá Podfa, který o sobě začíná prohlašovat, že je mocný zabiják draků. A Trnku stále víc a víc sužují děsivé sny… až Babče nezbývá nic jiného než jí prozradit tajemství o jejím původu. Armády Králopsa jsou čím dál silnější a nakonec nezbývá nic jiného, než útěk. Nové, 2. vydání, barvě!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Bone 3: Eyes of the Storm , 1996


více info...

Přidat komentář

Norri
12.01.2023 5 z 5

Tady se vyprávění mění. Nebudu se opakovat s vychvalováním milé kresby. Ta kresba je pořád stejně pěkná, ale možná mi už lehce zevšedněla. Úžasní jsou už jenom krysáci a červený drak. Začal jsem si všímat některých nesrovnalostí, kterých jsem si předtím nevšímal, anebo tam předtím nebyly. Mám pocit, že se hodně mění kresba Trnky, kdy někdy vypadá už jako teenager a jindy zase jako ještě dítě. Kůstek zase pořád někde něco nechává a nikdo to neřeší. Ona se ta brašna nebo kniha zase objeví, až je bude potřeba. Jsou to drobnosti, ale při čtení mě prostě praštily do bulvy. To důležité je v této knize děj, který nabývá na dramatičnosti a napětí. Ať už jde o útoky krysáků, hádky, anebo o odhalování rodinných tajemství. Přitom je to ale pořád plné humoru. Takového, který děti pochopí, ale zároveň je chytrý a ocení ho i dospělí. Přes všechny výtky musím dát zase maximální hodnocení.

DennisMoore
07.11.2020 5 z 5

Ano, ano, klidně mi tvrďte dál, že je Kůstek pro děti, a pokoušejte se mě zmást doporučením "od osmi let", klidně můžete, protože já stejně vím svoje. Ačkoliv se z Kůstka ani napotřetí nevytratila ta úžasná hravost, vtipnost, prostě univerzální zábava pro malé i velké, tentokrát to v údolí docela dost potemnělo. A kromě (přinejmenším) jednoho nečekaného tajemství se odhalilo i to, že Jeff Smith má celý ten příběh nejspíš stoprocentně ďábelsky promyšlený a nezbývá se než těšit, co z něj prozradí dál.


GoodGames
14.10.2020 5 z 5

Kůstek 3: Oči bouře v príbehu prituhuje a už je aj napriek viacerým skvelým vtípkom výrazne temnejší ako predošlé diely. Jeff Smith to píše a aj kreslí s veľkou parádou a je to jednoducho skvelé čítanie pre všetky vekové kategórie.

Kniha Oči bouře (barevné vydání) je v

Přečtených31x
Doporučených2x
Knihotéce14x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x