Velké kraví dostihy (barevné vydání)

Velké kraví dostihy (barevné vydání) https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392834/bmid_velke-kravi-dostihy-Tnp-392834.jpg 5 29 3

Kůstek (nová série) série

< 2. díl >

Nové barevné vydání! Příběh tří Kůstků pokračuje! Ve vesnici, kde se ukrývají, dojde k události roku – jsou tu velké kraví dostihy! Což je samozřejmě příležitost pro jisté podezřelé tipy z řad Kůstků, se na akci pořádně napakovat… když se postarají, aby zvítězila právě jejich favoritka. A nikdo přitom netuší, že se k vesnici blíží smrtící nebezpečí.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

The Great Cow Race , 2015


více info...

Přidat komentář

Norri
11.01.2023 5 z 5

Pro druhý díl platí to samé, co pro první. Je to vtipné a skvěle nakreslené. Děj se trošku posune kupředu a tajemství na pozadí všeho začíná ukazovat své kontury. Je super, jak je to napsané a nakreslené - jak pro děti, tak i pro dospělé.

GoodGames
22.09.2020 5 z 5

Kůstek mieša humor s napínavými scénami a robí to veľmi dobre. Je to jednoducho kultová séria, ktorá je zaslúžene vo svete tak obľúbená. Druhý diel je plný vtipných momentov a je veľmi dobre, že sa to v Crew rozhodli vydať znovu a s farbou. Kůstkovi sa tá farba naozaj veľmi hodí.


DennisMoore
15.10.2019 5 z 5

Druhý díl... A já toho Kůstka už vážně miluju. Jeffu Smithovi, jakkoliv velký borec to je, bych nicméně docela rád vynadal za to, jak jsem se několikrát smíchy zakuckal čajem. Jeho humor a obzvlášť ty smrtící pointy, to se vážně musí vidět, zažít a přežít - Kůstek si dál jede na goonovské vlně (střelenost a krásná kresba, která leckdy hezky kontrastuje s tím, co zrovna postavy dělají nebo říkají), vtip střídá vtip, ale zároveň se zajímavě rozvíjí a prohlubuje příběh... Super.

Kniha Velké kraví dostihy (barevné vydání) je v

Přečtených34x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce17x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x