Čas zabíjet draky (barevné vydání)

Čas zabíjet draky (barevné vydání) https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418901/bmid_cas-zabijet-draky-mZ1-418901.jpg 5 25 3

Kůstek (nová série) série

< 4. díl >

Síly zla jsou čím dál mocnější. Kůstek míří přímo vstříc nebezpečí. Spolu s babičkou Ben a Trnkou zažívají děsivé setkání s Králopsem, vládcem krysáků. Postava v kápi svolává svou obrovskou armádu do poslední války. A do toho všeho mizí babička Ben. A jako by to nestačilo, dokázal Podfa přesvědčit vesničany, že je mocný likvidátor draků. Nové vydání v barvě!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Bone 4: The Dragonslayer , 2011


více info...

Přidat komentář

Norri
14.01.2023 5 z 5

Tohle už není ta pohádka z prvních dvou knih. Tohle je Společnost prstenu i Dvě věže zároveň. Tohle je předvečer druhé světové války. Tady už se jedou bomby. Jeff Smith je vážně machr a dokonale tady proplétá a graduje několik zápletek najednou. Jednak je tady odmítání a následné přijetí břemene vyvoleného, potom tady máme dokonalou ukázku populismu a xenofobie a jejich zneužití (Hitlera jsem na jednom panelu vážně skoro viděl), no a nakonec spousta dalších drobnějších linek. Na humor už tu moc místa nezbývá, ale pořád tu je. Přitom je to pořád i pro děti. Přečetl jsem to doslova jedním dechem.

DennisMoore
07.11.2020 5 z 5

Jeff Smith musí mít Kůstka od prvního dílu promyšleného, to je jasné, protože kdyby neměl, tak by všechno to, co se děje v téhle knize (a že se toho děje hodně), mohlo působit... No, jinak a rozhodně ne tak přirozeně. Atmosféra zase o něco potemněla a ačkoliv je to pořád ukrutná sranda, umí to být i bezmála osudové. Co bude dál? Netroufám si ani hádat.


GoodGames
30.10.2020 4 z 5

Kůstek 04: Čas zabíjet draky je už výrazne temnejší, ako predošlé časti. Už tu výrazne cítiť osudovosť a nebezpečenstvo. Udeje sa tu pár výrazných udalostí, ale inak je to zatiaľ asi najviac ukecaný diel, ktorý je vlastne takým tichom pred búrkou.

Kniha Čas zabíjet draky (barevné vydání) je v

Přečtených28x
Doporučených3x
Knihotéce14x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x