Diamantový sníh

Diamantový sníh https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52238/bmid_diamantovy-snih-0Zh-52238.jpg 5 25 7

Kroniky Vrbového jezera série

< 2. díl >

Jenny Majeská dospěla a po babiččině smrti vede rodinnou pekárnu. Ničivý požár, ji však v jediné chvíli připraví o všechno. Naštěstí je tu šéf policie Rourke, což není nikdo jiný než nejlepší přítel z dávných let. Opravdu ale jen přítel? Z minulých let jim oběma zbyl jenom žal a pocit viny... Jenny se stýská také po matce, která ji opustila už v dětství. Nečekaně se sice objeví její otec, ale události se řítí dál. Jaké tajemství skrývá mrtvé tělo nalezené ve skalách a proč sníh na jezeře jiskří jako diamanty? Bude jeden takový kamínek zdobit i zásnubní prsten a povede se Jenny vydat knížku, kterou píše na památku své babičky?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Winter Lodge , 2007


více info...

Přidat komentář

ditul
22.09.2018 5 z 5

Pěkná oddechovka. Příjemná změna s vloženými rodinnými recepty. Ráda se vrhnu na další díl ;)

Laf
15.07.2018 4 z 5

Zajímavý příběh pro chvíle oddychu. Příběh má spád, takže není možné se u toho nudit. A recepty mezi kapitolami? Příjemné doplnění.


sarekaslukova
07.12.2017 4 z 5

Knížka se četla hezky. Taková oddechovka když je venku ošklivo. Ale pár věcí mi vadilo. To že Jenny pořád opakovala jaké se jí stali tragédie a že o všechno přišla. A druhá, že vždy když něco bylo tak napjaté že jste potřebovali číst dál, tak najednou konec kapitoly, recept a začátek jiného úhlu pohledu. Z toho důvodu jsem byl tak zvědavá že mě to hnalo k dalšímu čtení. Co mi přišlo jako super nápad byli přiložené recepty a doufám, že alespoň jeden z nich vyzkouším.

jankaander
18.07.2017 5 z 5

Můj šálek čaje

modranka
14.08.2013 3 z 5

Myslím si, že celá séria by sa mala zaradiť do kategórie pre dospievajúcu mládež. Celkom sa mi páčilo obohatenie knižky o staré poľské recepty (podľa zloženia o tom síce pochybujem, že sú staré, ale čo už!). Niektoré sú celkom zaujímavé. Ak náhodou niekto pripraví pekárenský výrobok podľa receptu z tejto knižky, dajte vedieť. U mňa samotný príbeh len za 3 hviezdičky.

zoja
25.07.2013 5 z 5

Tady je v podstatě anotace docela výstižná. Jenny si zvyká na svoji nově objevenou rodinu a mezitím se snaží vyřešit svůj vztach s Rourkem, který se pokazil před mnoha lety. Moc jsem jim oběma držela palce a nakonec to všechno dobře dopadlo. Pro ostatní Bellamyovi zůstává příběh otevřený, takže doporučuji vrhnout se hned na další díl :-)

Hřibče
17.01.2013 5 z 5

Velmi pohodové čtení, a to i do nepohodového období. :) Velmi příjemné a místy i vtipné. Pokud hledáte romantické příběhy, u kterých byste si rádi odpočinuli, neváhejte právě po této edici "Příběh od Vrbového jezera" sáhnout. ;)