Jídlo pro duši

Jídlo pro duši https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399908/bmid_jidlo-pro-dusi-TJt-399908.jpg 3 3 2

Nová kniha fashion terapeutky a autorky metody Octo Codes Táni Havlíčkové boří mýty o tom, co musíte jíst, abyste byli zdraví. Podle reakcí a zpětných vazeb skupiny, která tenhle stravovací systém testovala, si můžete přečíst, že ztracené kila, návrat těla ke zdravému fungování, vyléčení neduhů spojených se stravováním a zvýšená pohyblivost a hlavně čistota mysli je reálná i pro vás. JÍDLO PRO DUŠI vám ukáže, jak se lze vrátit ke stravování, které vás naprosto zasytí, je zdravé pro vaše tělo i mysl a není vůbec náročné tenhle způsob fungování udržet nastálo a to i v celé rodině. Nebudete se chtít už nikdy vrátit ke starému způsobu jídla. Nehrozí vám obávané jo-jo efekty, protože budete naprosto sytí a spokojení.... celý text

Přidat komentář

Martina1725
18.04.2023 2 z 5

Určitě je tam pár zajímavých myšlenek, spousta z nich už notoricky známých, ale hlavně je to osobní zpověď autorky, jak zhubla a reklama, jak rozjela svůj program na internetu.

Varvara
27.07.2021

Kniha mi mýty o stravování nezbořila, jelikož na to, že není žádný jeden stravovací styl vhodný úplně pro všechny, jsem přišla už dávno a nejsem v tom určitě výjimka. Četla jsem ji, protože mě zajímalo, jestli a jak je vhodná strava propojena s typologií Octo Codes. Něco k tomu v knize je, ale Táňa nechtěla jednoduše naservírovat, co má kdo jíst podle svého typu - a to je dobře. Vede čtenáře k tomu, aby si na to své přišli sami. Nabízí k tomu metodu, která vychází ze systému Whole 30. A s tím já úplně nesouzním (z více důvodů), nicméně věřím, že spoustu lidí kniha dovede namotivovat, aby to zkusili. Nabízí totiž jednak osobní příběh autorky, ale píše se tam i o zkušenostech lidí z prvního Octo Gramu. Z Tániných postojů jsem měla dojem, že bude všem doporučovat výživu na bázi paleostravy, ale není to tak, takže odpůrci masa si v tomhle směru můžou "oddechnout" (kdyby to náhodou tak prožívali...). Uvítala bych, kdyby u kapitol, které nepsala Táňa, byly přímo uvedené autorky. Kniha je čtivá, aspoň pro ty, komu sedí styl T. H.