Móda a duše, aneb, Klíč k sobě

Móda a duše, aneb, Klíč k sobě https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289383/bmid_moda-a-duse-aneb-klic-k-sobe-WIr-289383.jpg 4 41 10

Naučte se rozumět neverbálním signálům vašeho oblečení pomocí osmi stylových profilů a budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte skvěle. Přes oblečení pochopíte své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.

Přidat komentář

lucin_a
10.11.2023 4 z 5

Každý si může najít alespoň pár zajímavých bodů, co vylepšit nebo jakým směrem se vydat v oblasti módy. Zjistíte, jaké oděvy si do svého šatníku podle svého vybraného typu kupovat.

Martina1725
14.04.2023 4 z 5

Určitě zajímavá kniha, jen by se dala napsat stručněji a zároveň by jí slušely dokreslující obrázky.


Andulino
29.07.2020 3 z 5

První polovina knihy mi přišla velmi zajímavá, osobní příběh Táni i jakési povzbuzení a posílení vlastní hodnoty. U jednotlivých stylů jsem již tak spokojená nebyla, já osobně jsem nebyla schopna zařadit se do jednoho konkrétního (váhala jsem mezi romantickou princeznou a elegantní dámou). Rady pak byly spíše obecné, samozřejmě s přihlédnutím k osobnostem jednotlivých stylů. Kniha se mi celkově líbila, ale musím se přiznat, že jsem měla asi vyšší očekávání. Tak jako tak Táňa určitě je jedna z mých oblíbených návrhářek :)

kneslova
31.05.2019 5 z 5

Dobrý počin, možná by bylo lépe udělat knihu útlejší přímo o jednotlivých skupinách, ale myslím, že je to přínosem pro všechny ženy.

PavlaJirka
01.10.2018 5 z 5

Super kniha,přečteno za dva dny.V knize jsem našla sama sebe a myslím,že se v ní najde každý. Určitě si přečtu i další autorčinu knihu.

Renaat
04.08.2018 4 z 5

Na knize se mi líbí, že nejen pomáhá najít ženám sebe samu, ale i rozumět ostatním typům, pochopit je a respektovat. Akorát papírem se tu nešetřilo, na stránkách je dle mne spousty nevyužitého místa. I přírodní zdroje bychom měli respektovat a neplýtvat jimi.

Janin
19.08.2017 5 z 5

Paráda.Pani Havlíčková je pozorovatelkou žen a jejích duší.Velmi jednoduchou a čtivou formou obsáhla souvislosti a návaznosti ženského těla a duše.Jak to spolu ruku v ruce jde,jak to koresponduje,když tělo a duše mluví jedním jazykem.Díky Táni jsem pochopila sebe i jiné dámy a jejich odlišnosti.

michaela5726
06.01.2017 4 z 5

Četla se dobře, nenudila jsem se u ní. Trochu mi vadil začátek, kde autorka píše téměř do asi poloviny? o sobě, bylo to sice zajímavé, ale po přečtení stránek autorky jsem spíš očekávala řešení stylů hned od začátku, tady se to různě prolínalo dohromady. Samozřejmě nic ve zlém. Každopádně jsem svůj styl ležérky našla před rokem a půl a bylo příjemné si ještě něco přečíst a dovolím si s jistotou říct, že z 99,9% každý najde to své po přečtení knížky. Člověk má opravdu lepší pocit, že našel sám sebe. :)

maygirl
04.01.2017 3 z 5

Jedná o počin, který jsem zatím mezi českými autory nenašla a musím uznat, že mě donutil k zamyšlení nad vlastním stylem. Ohledně hodnocení této knihy jsem trochu v rozpacích - i když mám určité výhrady k některým pasážím a autorčino typologii obecně, přiznávám, že svůj styl jsem (velkou měrou) díky ní, našla :-)

Varvara
08.11.2016 4 z 5

Kniha se čte velmi dobře. Za večer jsem byla v půlce a těžko jsem se od ní odtrhávala.
Od koupě mě odrazovala cena, tak jsem na knihu pozapomněla. Až mi jednou přišla nečekaně, půjčila mi ji kolegyně. A můžu říct, že kniha za tu cenu stojí. Může být totiž léčivá. Paní Táňa opravdu není jen nějaká povrchní módní návrhářka, snad dokonce zkrachovalá, jak jsem se taky někde dočetla. Jednotlivé typy popisuje velice dobře, z mnoha hledisek a do slibované hloubky. A kdo se najde ve svém typu, může se mu opravdu ulevit (když do té doby tápal). Čili ano, mnozí tuhle knihu nepotřebují a to je super.
Nejde jen ale o lepší porozumění sobě. Oblečení a celkový styl může hodně povědět o druhých lidech, díky čemuž je můžeme líp chápat. Já k tomu využívám hlavně astrologii, jenže znamení, potažmo horoskop znám jen u omezeného počtu lidí. A autorka nabízí cestu zvenčí dovnitř. Samozřejmě to může být zavádějící, ale dobrý pozorovatel pozná, jestli se kdo ve svém outfitu cítí dobře, nebo se stylizuje.
Mám doma spoustu korálových náhrdelníků, které se mi někdy zalíbily a čekaly na svůj čas... Zbytečně. Fakt na ně asi nedojde. Táňa mi umožnila si to přiznat. Díky.
Uvítala bych, kdyby autorka v knize zmiňovala např. i pokrývky hlavy.

Štítky knihy

móda

Autorovy další knížky

2015  76%Móda a duše, aneb, Klíč k sobě
2018  73%Klíč k rodině aneb Manuál k dětské duši
2018  67%Jídlo pro duši
2020  66%Móda má duši aneb Metoda osmi stylových typů OCTO CODES®
1990  0%Šatník třicetileté

Kniha Móda a duše, aneb, Klíč k sobě je v

Právě čtených1x
Přečtených59x
Čtenářské výzvě7x
Knihotéce16x
Chystám se číst22x
Chci si koupit7x