Jedna dvě ovečky

Jedna dvě ovečky
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540084/bmid_jedna-dve-ovecky.jpg 4 10 10

Kdybyste dostali šanci vrátit se v čase… šli byste do toho? Jednadvacetiletá Hedvika se po ztrátě rodičů nečekaně a nepochopitelně ocitá v jejich předmanželské době. Těžce se s novou realitou vyrovnává a zároveň zápasí s nejistotou. Může zachovat jejich budoucnost, přestože v ní sama zanechá otisk? Nebo její přítomnost vytvoří na časové ose vlny, které další osud jejích rodičů změní a nevyhnutelně zasáhnou i ji?... celý text

Přidat komentář

babystar
26.09.2024 4 z 5

Příběh o síle přátelství a lásky, a také o cestování časem. Může být i poučením o tom, že lidi nemáme posuzovat podle toho, jak vypadají, ale podle toho, jací jsou.

_marpetka_
20.08.2024

Ke knize jsem se dostala nahodou v ramci recenzni nabidky.
Zanr nepatri mezi ty,ktere bych vyhledavala (cestovani casem),nicmene mne prekvapive zaujala.
Autorka pouziva rozmanitosti jazyka,kniha se cte velmi lehce a prijemne.
Dejova linka pribehu je prosta,coz je kladem,nic zbytecne neodvadi pozornost a cteni je svizne. Je to odpocinkove čtení s milym pribehem k zamysleni,ktere rada doporucim dale.


ela1972
05.08.2024 4 z 5

Kniha pojednává o Hedvice, která za nevyjasněných okolností přišla v 11 letech o maminku a teď jí zemřel otec. Souhrou náhod se ocitne v době, kdy ještě nebyla na světě a její rodiče se ještě neznali. Stane se kamarádkou své maminky a třeba i ovlivní budoucnost. To už si musíte přečíst.
Kniha se mi moc dobře četla a řekla bych, že i když toto téma v knihách nevyhledávám, kniha mě vtáhla do děje a zajímalo mě, jak vše dopadne. Od autorky už jsem četla 2 knihy a myslím si, že se ve psaní ,,zdokonaluje".

bookcase
23.07.2024 4 z 5

Milé, odpočinkové čtení o cestování v čase, o rodině a pravém přátelství.

Sharona73
01.07.2024 5 z 5

Jedna dvě ovečky. Kdybych kupovala knihu podle obálky, okamžitě bych po ní sáhla, kdybych vybírala podle názvu, asi už ne. Přesto byl pro mě úžasný právě ten okamžik, kdy mi název docvaknul.
Máte rádi cestování v čase? Já šíleně moc. V jakékoli formě a jakýmkoli způsobem a tohle zpracování se řadí k těm nejzdařilejším. Co všechno jsme ochotni udělat z lásky k rodině a přátelům? Klidně i cestovat dvacet let do minulosti.
Jedna dvě ovečky není oddechovka, je to kniha k zamyšlení, ale napsaná neskutečně lehce a čtivě. Laskavé vyprávění o nelaskavém osudu.