Dám ti noční nebe přehled

Dám ti noční nebe
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501004/dam-ti-nocni-nebeNpF1wN-DCX-.jpg 4 26 26

Co všechno se může stát, když přítel po pětiletém vztahu představuje rodičům svou milou? Zuzana letí s Robinem napříč kontinenty ze Západní Austrálie, kterou již považují za domov, do rodného Česka na návštěvu. Z prvního setkání s rodiči je jaksepatří nervózní. Netuší však, že opravdovým oříškem k rozlousknutí bude Robinův bratr, na první pohled morous a flákač. Martin však brzy poodhaluje svou druhou, značně charismatičtější část a Zuzanino rozhořčení a podráždění se mění v něco mnohem nebezpečnějšího. Po třech týdnech se s úlevou vrací do země slunce, kde, jak doufá, bude mít prostor k tomu potlačit nečekané city a udělat si pořádek v hlavě. Jak se vypořádá s tím, když se Martin najednou objeví mezi dveřmi?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dám ti noční nebe. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

DeBeruna
22.08.2023 5 z 5

Tento román mi zpříjemnil letní dovolenou u moře. Manžel sice občas hudroval, že mi trvalo, než jsem se odebrala za rodinou do vody, ale já prostě musela dočíst kapitolu :) Kniha představuje několik postav, které vám ze svého pohledu odvypráví příběh směřující k milostnému trojúhelníku. Krásná čeština a vyjadřování autorky jsou pohlazením po duši, řádky samy plynou a vy se ocitáte u protinožců a poznáváte jejich kulturu, což mě bavilo. Jsem opravdu ráda za spoustu zajímavých informací, které mě nenásilně seznámily právě se vzdálenou Austrálií a obyčejným životem tam. Porozumíte jednání všech zúčastněných figur, jejich charaktery jsou skvěle vykresleny a situace popsány poutavě. Za konec jsem šťastná, doufala jsem v něj :) Milé oddechové čtení, rozhodně doporučuji.

makyla
03.04.2023 4 z 5

Už podle anotace člověk ví, jak knížka skončí. Přesto si ji člověk s chutí přečte, aby se dozvěděl, jaký příběh za tím stojí. Opět velice milé, příjemné čtení.


pogmanka
17.02.2023 4 z 5

Knížka byla pěkná oddechovka, kterou jsem přečetla celkem rychle. Je to hezky napsané, žádné zbytečné popisy, je to takovým milým stylem. Přesto mi přišlo, že se do toho nedokážu tak úplně ponořit, že to klouže až moc po povrchu. Kvůli tomu dávám hvězdičku dolů, ale jinak to byl opravdu pěkný romantický příběh. Od autorky si určitě přečtu něco dalšího.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Dám ti noční nebe v seznamech

v Přečtených24x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce74x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Sabina Zelená
česká, 1988
2017  82%Tisíc východů slunce
2020  88%Dívka s labutí
2019  89%Nejdelší cesta domů
2019  82%Stmívá se dřív
2022  88%Dám ti noční nebe