Hvězdy italského filmu v obrazech

Hvězdy italského filmu v obrazech https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337584/bmid_hvezdy-italskeho-filmu-v-obrazech-7iI-337584.PNG 5 5 2

Filmové i civilní fotografie největších hvězd italského filmu - Sophia Loren, Claudia Cardinale, Marcello Mastroianni, Franco Nero, Anna Magniani, Monica Vitti, Giulietta Masina, Giancarlo Giannini, Virna Lisi, Ugo Tognazzi, Alberto Sordi a mnozí další.

Obrazové publikace Umění
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Diva Italiana / Divo Italiano , 2006


více info...

Přidat komentář

milamarus
16.02.2022 4 z 5

Soubor černobílých i barevných snímků předložených před čtenáře s krásným pokynem: "Nic nezkoumejte, prostě se pouze dívejte.“// Pro mě docela nový zážitek. Víc o pocitu, o okouzlení, o možnosti soustředit se na detaily - na oči, ruce, střih šatů nebo šperky, a v případě herečky Elsy Martinelli (1935-2017) také klobouk. Obr klobouk. // Nalezeno ve skladu knihovny, dostupné, ale jen k nahlédnutí. Domů si knihu odnést nelze. Snad proto je bez CD, bez italských písní, o nichž v předmluvě píše Vincenzo Mollica… Nebo u českého vydání není CD vůbec?! Dejte mi vědět. Ani pan knihovník nevěděl.// Dávám čtyři hvězdičky.

andrii24
19.08.2020 5 z 5

Jen pro vaše oči. Leporelo póz. Herecký Olymp. Vybraný ročník múz, země cikád a oliv.