Hlouběji v neřesti

Hlouběji v neřesti https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525290/bmid_hrisni-vevodove-2-hloubeji-v-nerest-653e1b9a75f32.jpg 4 26 4

Hříšní vévodové série

< 2. díl >

1820 v Londýně. Romantický příběh zoufalé Sophie snažící se najít si ochránce­ milence se velice rychle zvrtne. Válkou zocelený a na duši zraněný Cary, vévoda z Caradonu, je tím, kdo má Sophii zasvětit do vášnivých hrátek. Syrové touze pomilovat se s vyvolenou ženou však brání hluboká traumata a tajemství, jejichž původ nechce Cary odhalit. Když ale začne temná minulost ohrožovat životy všech kolem Hříšného vévody Caryho, nezbývá mu než se ponořit do klubka intrik a výhrůžek. Detektivní příběh se rozjíždí závratnou rychlostí. Ochrání Cary bezbrannou Sophii? Překoná stíny minulosti? A hlavně, dokáže, že nemá nic společného se všemi těmi vraždami?!... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mediaplex
Originální název:

Deeper in Sin , 2015


více info...

Přidat komentář

Teddy2023
19.02.2024 3 z 5

Dočteno! Sharon Page přišla v novou sérii "Hříšní Vévodové", která opět zaujmula moc pěknou obálkou.
Díky všem za jejich chválu i kritiky knihy...musím uznat, že tato série má už víc hlavu a patu. Dvě papričky naprosto odpovídají.

První dvě třetiny knihy rychle utíkaly, ale v půlce se příběh kapku vláčel. ( Nějak kolem strany 240 a dál. ) Takže jsem musela tento díl na týden odložit, než jsem se dostala konce.
Poslední třetina zahrnula už akci, rozuzlení zápletky a vyvrcholení celého děje. V případě, že jste četli už i jinou sérii od Sharon Page - dějová linie je pořád ta samá a bez komplikací.

Vztah mezi našimi hrdinkami připomíná něco podobného mezi Popelkou, která najde svého prince na bílém koni.
První díl jsem přeskočila, ale třetí si nenechám ujít.

havrmoni
12.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Cary a jeho příběh a zápletka to všechno bylo fajn. Jen nemůžu přijít na chuť těm ženským. V předchozím díle a teď. Sophie byla snad ještě horší. To její, chci to vědět a řekni mi to a já tě zachráním. A sama přitom neřekla nic. Bože, ta mi tak lezla na nervy. Měla jsem za to, že kurtizány a milenky se nevyptávají a poskytují rozkoš a pohodu a klid, který muži doma nemají. ( matka, manželka) Nebýt toho, tak by mě to bavilo mnohem víc. Mám ještě třetí díl a fakt se bojím. ;)


hana1039
28.11.2023 4 z 5

Další díl je za mnou,i když tyto romance známé z jiných dalších sérii nebo samostatných, víme,jak většinou dopadnou,tak přesto je čteme dál, protože si nemůžeme pomoci, aspoň já určitě si pomoci nemohu :-)))

monika0181
24.11.2023 4 z 5

Erotická pohádka pro dospělé, to by bylo asi základní shrnutí knihy. Je to pohádkově naivní, sladké. Máme zde i záporáky, i to k pohádkám patří. I ta náprava zlých duší tam je. No a samozřejmě happy end. Nyní vážně. Není to žádná hlubokomyslná kniha, je to lehký erotický příběh, který je psán tak, že ho přečtete jedním vrzem, poutavé, přitažlivé a extra čtivé. Pokud nebudeme řešit reálnost příběhu, úžasně si u něj odpočinete a užijete si čtení a to asi od tohoto typu knih čekáme. Takže s chutí do toho a já jdu na třetí díl. Každopádně já hříšným vévodům opravdu fandím, knižní hrdinové dle mého gusta.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Sharon Page
americká
2021  76%Hřích
2021  70%Chtíč
2021  75%Vášeň
2023  64%Neřest
2023  61%Karmín

Kniha Hlouběji v neřesti je v

Právě čtených3x
Přečtených27x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce80x
Chystám se číst34x
Chci si koupit7x
dalších seznamech2x