Hot Boys

Hot Boys https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/137588/bmid_hot-boys-65984bdf513cc.jpg 4 625 141

Hot Boys série

1. díl >

Hot Boys si říká skupina striptérů, kteří pravidelně přivádějí do varu návštěvnice nočního klubu Red Wolf. Jedním z nich je Chris, přitažlivý muž krátce po třicítce, který začíná být dosavadním životem unavený a uvažuje o konci striptérské kariéry. Na jednom představení poznává fotografku Taru, která drze odolává jeho šarmu a vypracované postavě. Provokuje ho a dráždí a Chrise to k ní přes počáteční antipatii silně táhne. Snaží se ji získat, ale Tara se jakémukoliv sblížení brání. Ona jediná totiž ví, že v jejím životě je temný stín, kterému se snaží uniknout. Někdo natolik nebezpečný, že se obává o svůj život, i všech, kteří jsou jí blízcí…... celý text

Přidat komentář

maluck
23.02.2024 3 z 5

Od této knihy jsem nakonec dostala víc, než jsem původně očekávala. Odpočinkový příběh o partě amatérských striptérů, vyprávěný z pohledu jednoho z nich. Děj obsahoval lásku, vtipné momenty i nějaké to napětí. Chemie mezi hlavními postavami nepatřila mezi ty nejžhavější, zato představa vystoupení striptérů na skladbu AC/DC mě rozpálila dostatečně.

petraj30
19.02.2024 3 z 5

Byla jsem překvapená, protože to nebyla taková ptákovina, jak jsem čekala.
Jasně, poznají se a nejdřív se nenávidí a pak nemůžou opustit postel. Jedno velké průhledné klišé.
Spisovatelka se to snažila okořenit magorem, který rád ubližuje. Tady už to tak jednoznačně nevypadalo, nicméně jsem čekala podstatně delší vyřizování účtů.
Sečteno a podtrženo je to lepší průměr. Sem tam nějaký vtípek a trocha dramatu. Celkem jsem si to užila. Jdu na další díl.


monika0181
22.12.2023 5 z 5

Vtipný lechtivý příběh. Autorce se rozhodně nedá přít, že umí napsat příběh, co si užijete.
Nehledejte nic extra duchaplného, uměleckého, Je to kniha, u které se pobavíte, odpočinete a zasníte se nad pěknými striptéry. Zápletka super nekomplikované vyústění, autorka se do toho naštěstí nezapletla a nebylo to umělé.
Užila jsem si to a jdu na druhý díl.
Jestli se chcete pobavit a nic neřešit, doporučuji, stojí to za to.

Leona333
26.08.2023 5 z 5

Česká autorka M.T.Majar - Markéta Marková, respektive její knížky se mi líbí. Dokáže psát s notnou dávkou nadsázky, humoru a recese... Díky tomu i tenhle příběh, o partě kluků - striptérů, není jen o užívání si dámské společnosti a vypracovanosti svalů..., ale je i o lidských všednostech, snech, obavách, starostech a samozřejmě - lásce, tentokráte s dobrým a uvěřitelným koncem...
Doufám, že se autorka Hot Boys, znovu vrátí ke psaní a nějakou další, čtivou lahůdku nám čtenářkám připraví.

Majuš333
24.12.2022 5 z 5

'Měl bych se zeptat soudruhů z NDR kde dělám chybu.'


Slovenských a českých autorov nevyhľadávam, skôr sa im vyhýbam... Ale raz za čas spravím výnimku... A 'Hot Boys' je obrovská výnimka (presne ako Karikove knihy), pretože má čestné miesto v mojej knihovničke a pravidelne sa k tejto knihe vraciam :)


„Co je?“ zeptal se Roger a sebral ručník, kterej předtím švihl Seth do rohu.
„Měl bych mít na triku spíš „Old Man“ než „Hot Boys“, nemyslíš?“ Koukal jsem na Rogera a on na mě.
„Nemel nesmysly. Jsi nejstarší, ale pořád máš nejhezčího ptáka,“ řekl Roger a zašklebil se.
„Říká Marnie?“ Neodpustil jsem si.
„Tak hele, na to pozor. Jedinej, kterýho moje žena obdivuje, je ten můj,“ tvářil se naoko vážně, ale koutky mu cukaly.
„Ty seš fakt vůl, Rogere,“ uchechtl jsem se.
„Možná jsem vůl, ale dobře platím. Tak nemudruj a padej se umejt. Dámy čekají.“

MAU256
06.12.2022 4 z 5

Příběh byl hezký, bylo to čtivé. Přišlo mi ale, že se v jednu chvíli dali moc rychle dohromady a Chris se sakra rychle změnil. Tara si prožila své a jsem ráda, že Bellows dopadl tak, jak dopadl, protože nic jiného si nezasloužil. No a samozřejmě si dokážu živě představit jejich vystoupení a být jednou z těch, které jim podstrkují bankovky :-).

Leído
06.07.2022 4 z 5

Příběh se mi líbil. Četlo se to samo a příjemně. Žádné wow se nekonalo, ale nebylo tam nic, co by mi vadilo. Snad jen, že se dali dohromady docela brzy a snadno. Chris zasloužil na začátku víc potrápit. Knize bych dala tři hvězdičky, ale přidávám čtvrtou za to, že to bylo psané z pohledu chlapa. Pohledy do mysli arogantního sympatického floutka miluji. A proto taky rozhodně půjdu do dalšího dílu. Kdo má rád podobně psané knihy, doporučuji Můj klenot, která je ještě o level výš.

Dela90
31.05.2022 3 z 5

(SPOILER) Chris je jedním ze striptérů z nočního klubu. V noci tancuje a svléká se na parketě, a pak oslňuje hezké ženy. Přes den je spořádaný muž v účetní firmě. Jednou ve strip baru potká dívku jménem Taru, která jako jediná ze skupiny o něj nejeví vůbec žádný zájem. Naváží se do něj. On na ni nemůže přestat myslet, zase se potkávají tentokrát na skupinovém focení pro strip skupinu Hot Boys, ona je fotografka. Dají se spolu do řeči, jdou na večeři, začnou spolu trávit čas do doby než Chris dostane přes hubu od týpka z Taryni minulosti a teprve potom se začnou dít věci. Taře jde o život a Chris zjišťuje, že má nepopsatelnou potřebuji ji chránit.

Knížka měla příběh z pohledu Tary, ačkoliv z těch pasáží, kdy se na scéně objevuje nebezpečný Dean mi fakt běhal mráz po zádech. Vyprávění z pohledu mužské postavy bylo fajn. Bohužel já se přistihla při tom, jak se u knížky nudím konkrétně u těch pasáží ala Hot Boys, vzájemné potyčky mezi chlapy mi nějak nepřirostly k srdci. Nejspíš to, ale byla moje chyba, asi jsem byla na knížku dobře naladěná. Závěr se mi líbil, je to oddechovka, která neurazí, ale wow se u mě prostě nekonalo.

lenka8617
30.05.2022 4 z 5

Tak tahle knížka byla opravdu super. Líbilo se mi, že byla napsána z pohledu chlapa. Sice by asi bylo fajn občas "nakouknout" i do hlavy Taře, ale jinak to bylo pěkné čtení. Čeští autoři mne prozatím nijak neoslovovali, ale tahle autorka za to určitě stála. Jdu zkusit i další její knihy.

Pettato
26.01.2022 3 z 5

Příběh psaný s vtipem, ale ač mám romantické příběhy s nádechem erotiky ráda, tento mě neoslovil. Dočetla jsem ji s několika měsíčním odstupem a jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy. Zvolila jsem ji jako oddychovku, ale zřejmě jsem na ni nebyla správně naladěná a nebo příběh o stryptérovi a jeho lásce nebyl pro mě.
Hvězdičky dávám za vtip, který mi zpříjemnil čtení.

Jita160
05.01.2022 5 z 5

Nedávno jsem navštívila strip show a musím říct že jsem se bavila přesně jak u této knížky. Číst o striptérech a ještě z pohledu jednoho z nich mě neskutečně bavilo,prostě mělo to šťávu a neskutečný náboj a sexepíl.O lásku a drama tu nebylo nouze.
Milostný vztah mezi Tarou a Chrisem byl tak akorát žádná harlekýnka prostě pěkně to mezi nimi jiskřilo...
2. Díl si nenechám ujít.

avalonek
20.07.2021 3 z 5

Celkem dobré..

Chou
06.07.2021 3 z 5

Docela ušla jen ty přirovnání a některé výrazy v češtině byly dost rušivý. Někdy je míň opravdu víc.

johana3160
04.07.2021 3 z 5

(SPOILER) Nenadchlo, neurazilo. Autorka ma takove divne tempo pribehu, ale to ma snad v kazde knize… pro me to neni zadna pecka, ale neni to uplne zabite. Namet je tak trochu od vseho kousek nebo teda dva klasicke pribehy zamilovanej stripter a vysinutej ex. Ale proc ne. A vsimly jste si devcata toho detailu? Autorka ma nejspis hodne rada Rychle a zbesile;o)

renefer
09.04.2021 4 z 5

Za mě má tato kniha všechno, co jsem od toho žánru očekávala, Svižná, čtivá, vtipná a opravdu hot.

Aileena
14.03.2021 4 z 5

Tak tahle se fakt povedla! Četla jsem jako oddychovku ze zvědavosti, protože a) česká autorka a americké prostředí (jsem trochu skeptik), b) autorka žena vypráví příběh očima chlapa, navíc v ich formě a za c) docela vysoké hodnocení. Ve všech bodech jsem spokojená, a navíc mi dokonale sedl smysl pro humor. Nad některými hláškami jsem se usmívala jako slaboduchý chovanec ústavu pro inteligenčně podprůměrné jedince a odpočinula jsem si dokonale - mohu doporučit.

anna7852
13.03.2021 5 z 5

tak toto se mi líbíčkovalo pro změnu zase :-)
Milá oddechovka,kterou jsme zase vdechla

Vendulik
18.02.2021 3 z 5

Oddechová kniha která neurazí. Vadilo mi složení vět, některé nedávaly smysl a špatně se četly. Několik jsem se musela vrat, abych odstavci rozuměla.

meda2007
20.10.2020 2 z 5

Oddechove cteni po praci, presne to jsem cekala a taky dostala. V polovine pripadu si predstavovala Chaninga z XXL a byla spokojena :) Jediny co mi desne, ale vazne desne lezlo na nervy byla ta cestina. Slova jako otlapkavat, zbrundaly, ulapena, packa, stuchla a pod. To bylo desny a u toho jsem vazne kvetla a mela chut knihu zahodit. Jen kvuli tomu malo hvezdicek.

kacenka6144
13.09.2020 5 z 5

Vtipné, napsané s nadhledem.

Štítky knihy

erotika

Část díla

Autorovy další knížky

M. T. Majar (p)
česká
2012  77%Znamení vlka
2012  82%Hot Boys
2015  76%Hell Boys
2013  75%Krvavý písek

Kniha Hot Boys je v

Právě čtených7x
Přečtených947x
Čtenářské výzvě49x
Doporučených54x
Knihotéce326x
Chystám se číst181x
Chci si koupit20x
dalších seznamech5x