Zázračný slunovrat

Zázračný slunovrat https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/55234/zazracny-slunovrat-55234.jpg 4 60 7

Highlander série

< 7. díl

Camry MacKeagová rozhodně neměla plánu přiznat svým rodičům, že odešla od NASA, kde pracovala jako fyzik, a přestěhovala se do malého města, kde pracuje jako opatrovnice psů. Proto tráví prázdniny na pobřeží Maine sama jen se svými chlupatými kamarády Tigger a Maxem. Camřino tajemství nechtěně celé rodině vyzradí její kolega, fyzik Luke Pascal. Paní MacKeagová, Camřina matka, ho požádá, ať se za ní vypraví a přivede jí domů na každoroční oslavu zimního slunovratu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

A Highlander Christmas , 2009


více info...

Přidat komentář

Kudík
28.05.2021 4 z 5

Tak mám opět jednu sérii za sebou a jsem zase o něco "bohatší", protože se celkově jedná o hezké a kouzelné čtení. V tomto díle došlo na poslední neprovdanou dceru Camry, a i její příběh byl doslova magický. Pokud budu brát jako "předehru" emailování mezi ní a Lukem, tak to nepůsobilo tak rychle. Bavila mě Fiona ve všech podobách, a co teprve Tigger s Maxem, anebo Maxine. Vysvětlení Grace po 20ti letech stálo za to.

renulkam
16.04.2021 3 z 5

Jsem ráda, že jsem dočetla celou sérii. Po zklamání z předchozího dílu, jsem byla zvědavá, jestli se podaří autorce zakončit sérii s gracií. Knížka byla milá, lepší než předchozí, ale nenechala ve mě žádný dojem. Zkrátka neurazi ani nenadchne. Nebylo v ní nic konkrétního, co by mi vyloženě vadilo - postavy sympatické, děj plynul, ale možná až příliš mnoho zásahů Prozretelnosti. Série začala jako celkem "reálný" příběh s kapkou magie a kouzel, ale s každou další knížkou se autorka více a více věnovala magii a kouzlům až toho na mě bylo zkrátka moc.


Missty.
26.08.2020

Opět magický příběh. Chvílemi smutný a přijde mi neuzavřený, ale což....

Arsi
26.08.2020 5 z 5

Pěkná série, pěkné zakončení. Plno fantazie a kouzel. Dostala mě Lukyho definice lásky.

petraj30
15.06.2020 5 z 5

Nádherné a povedené zakončení úžasné série. Jak už jsem psala minule, moc mě mrzí, že je to poslední díl.
Ve všech ostatních dílech byla pořád zmiňována jména hrdinů z předchozích dílů, sice jen jednou větou, ale pořád lepší než nic. Tady už byl jen zlomek těch postav - ale na jednu stranu hrdinům z úvodního dílu bylo okolo 70 let. Ale chtělo to nějaký pěkný dovětek za tím vším.
Oba hlavní hrdinové se mi moc líbili, mají stejný temperament jako ostatní. Někdy se člověk až musel zasmát.
Možný SPOILER: Otce Daara (doufám, že to píšu správně) jsem v prvním díle vnímala jako negativní postavu, ale nebylo to tak. Prostě jen potřeboval Winter aby nastoupila na jeho místo, ale ten příběh s ní byl kouzelně vymyšlen... a v těch ostatních dílech jsem se několikrát kvůli němu usmívala, jak neustále "otravoval" ostatní kvůli snídani:-). To on mi neustále připomínal to propojení s magií a historií a moc mě mrzelo, že tady se už neobjevil.

Série byla kouzelná a budu se opakovat, ale obdivuji autorku za tak skvělý výsledek. Rozhodně si celou sérii znovu přečtu. Doporučuji!

havrmoni
09.02.2017 5 z 5

Budu se opakovat,další pěkný příběh. Krásná byla ta část kdy Luke vyprávěl o svém životě a svoji definici lásky. Pustila jsem i slzu.Celá série je úžasná.

Shakespeare
03.05.2012

všechno je relativní a hlavně kouzelné

Štítky knihy

romance

Autorovy další knížky

Janet Chapman
americká, 1956 - 2017
2009  85%Muž ze středověku
2008  82%Manželství s neznámým
2010  76%Divoké dítě
2010  88%Noční bojovník
2010  84%Strom života

Kniha Zázračný slunovrat je v

Právě čtených1x
Přečtených104x
Doporučených6x
Knihotéce110x
Chystám se číst16x
Chci si koupit1x