Dvojí život

Dvojí život https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41411/mid_dvoji-zivot-GGR-41411.jpg 4 69 8

Highlander série

< 6. díl >

Je otcem jejího dítěte, ale tajemství, která před sebou mají, je poněkud odcizily... Megan MacKeagová chce samostatnost a volnost, proto utekla z milující, leč občas dusivé náruče své rodiny skotských horalů do kanadské tundry, aby pracovala jako ekoložka. Nabyté svobody si však neužívá dlouho - brzy se zcela odevzdá svému kolegovi ve výzkumu, Waynu Ferrisovi. Po několika týdnech štestí ji však Wayne odmítne a pošle Megan domů do Maine samotnou a těhotnou...... celý text

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Secrets of the Highlander


více info...

Přidat komentář

účetní
24.01.2022 4 z 5

Komentářů u všech dílů této série hodně přibývá, a většinou kladné reakce čtenářek svědčí o výjimečnosti a kouzlu této série, ale udržet to u všech dílů stejné je těžké, já už jsem tak nějak počítala, že to už nebude pro mně tak úchvatné, jako u předchozích pěti dílů. Děj už byl slabší a hlavní tajemná zápletka mi do této série vůbec nezapadla a nedávalo už to žádný smysl, jakoby už autorka nevěděla, co s tímto dílem provést. Ale bylo milé, setkat se opět s Greylenem, Grace a jejich rodinou. Všechny díly mají jedno společné, provází je kouzlo, život i smrt, v tomto díle završil svůj smutný osud i Kenzie.

Kudík
27.05.2021 4 z 5

(SPOILER) První seznámení s Jackem bylo zajímavé, hlavně to jak sledoval Megan a předvedl se před rodiči. Přesto se mi jeho přístup a hraná nešikovnost líbila. Jinak musím uznat, že autorka to tam naprala pořádně. Kdyby bylo ještě pár dílů, tak se tam snad objeví i zombie, protože u odhalení "Williama" jsem si říkala, že to už je fakt pořádné mytické zvíře, a co teprve jeho léčba. :)


renulkam
13.04.2021 2 z 5

Čtu postupně celou sérii a musím říct, že tenhle díl mi vůbec nesedl. Hodně kouzel a magie, nedotazena zápletka s padouchem Collinsem. Vlastně jen náznak napětí a nic z toho. Za mě zklamání.

Missty.
26.08.2020

Trošku moc nedorozumění, nedůvěry a přetvářek, ale vymotali se z toho.

petraj30
10.06.2020 5 z 5

Moc se mi to líbilo. Bylo to trochu překombinované a nad něčím člověk obracel oči v sloup, ale pořád to skvěle ladilo a pořád si to neslo ten nádech středověku. Jediné co mě moc mrzí je, že tohle byl předposlední díl a já se budu muset se středověkými válečníky a jejich rodinami rozloučit. Velká škoda, že těch válečníků nepřicestovalo víc:-)
Megan se mi moc líbila, jen mohla občas upustit od své hrdosti. Jack byl taky naprosto úžasný a ten jeho příběh byl taky moc zajímavý a ta jejich výměna názorů stála zato.
Řekla bych, že už tam chybí jen párek upírů a vlkodlaků:-).
Já už to vnímám jako pohádku a ne jako romanci:-). Ale ona to vlastně byla pohádka už od prvního dílu. Úžasné.

havrmoni
08.02.2017 5 z 5

No tak sice jsem dala 5*,ale už to nebylo ono. Především Megan,na ní mi vadila ta její horlivost. Přebírala ve vztahu iniciativu vlastně ve všem např.nevyndal dost rychle kartičku z obálky,tak to udělala za něj apod. A ta záhada byla i na mě trochu víc už pohádková.

mac.martina
25.03.2013 5 z 5

velmi zajímavá kniha, dost mě překvapil její závěr... série Highlander má opravdu velmi zajímavé příběhy, které člověka umí nakonci dost překvapit

Shakespeare
03.05.2012

mít za tchána středověkého válečníka, no není to sranda

Autorovy další knížky

Janet Chapman
americká, 1956 - 2017
2009  85%Muž ze středověku
2008  82%Manželství s neznámým
2010  76%Divoké dítě
2010  88%Noční bojovník
2010  84%Strom života

Kniha Dvojí život je v

Právě čtených1x
Přečtených114x
Doporučených7x
Knihotéce111x
Chystám se číst14x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x