Manželství s neznámým

Manželství s neznámým https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45705/bmid_manzelstvi-s-neznamym-G7b-45705.jpg 4 70 12

Logger série

1. díl >

Logger Series - 1. díl Alex Knight je mrtvý - nebo si to alespoň všichni myslí. Ovdovělý inženýr je odborník a dobrodruh, proto odjíždí na stavbu do Jižní Ameriky, kde je po nájezdu rebelů prohlášen za mrtvého. Když se později objeví zpátky v Maine, živý a zdravý, je jeho truchlící rodina v šoku. Největší šok však zažívá sám Alex poté, co zjistí, že je ženatý se ženou, kterou nikdy neviděl. Sára Banksová je připravena na životní změnu. Už nepovede hostinec na klidném ostrově, ale odjíždí pracovat pro Knightovi, kteří jí nabízejí novou příležitost a kýžený rodinný žvot. Alexovy domněle osiřelé děti si upřímně zamiluje a zároveň je získá do péče tím, že se v zastoupení provdá za jejich otce dříve, než je oficiálně prohlášen za mrtvého. Když se však Alex vrátí, převrátí tento šarmantní a odhodlaný lesák Sářiny plány vzhůru nohama. Znenadání se totiž ocitá v manželství s vášnivým rozesmátým neznámým...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Seduction of His Wife , 2006


více info...

Přidat komentář

Kešu1981
26.08.2023 3 z 5

Škoda že v téhle sérii není magie...

petulik330
08.12.2022 5 z 5

Dobrý příběh, ve kterém nebylo nouze o překvapení a zvraty v ději i lásky.
Hlavní hrdinové jsou manželé i když se nikdy neviděli a jeden s nich má být mrtvý. Jaké je pak překvapení když se vrátí domů.
Sára byla taková domácí puťka, která chtěla dělat všechno sama a na nikoho se nespoléhat.
Alex je naopak muž, který dokáže ženě pomoci s má dost sebevědomí aby mu nevadilo, že jeho žena má vlastní zdroj příjmů a může vydělávat víc než on.
Kniha je taková klasicky román, ve kterém se hlavní hrdinové potkají a během krátké doby se do sebe zamilují i když nebudou mít cestu k lásce právě jednoduchou.
Odpočinkové čtení třeba na dovolenou.


lusitta05
06.03.2022 4 z 5

Toto bolo dobré, mám rada takéto príbehy, dobre sa čítajú, sú vtipné a človek sa výborne odreaguje.

petulkapeta
04.10.2021 5 z 5

Sára se v jeho náručí uvolnila a usmála. ,,Znamená to, že se mi nechystáte říct, že mě milujete?" zeptala se a zamrkala.

Alex ji pustil, ukročil dozadu, jako by ho udeřila a zadíval se na ní.

,,Nikdy za celý váš život, dámo," řekl konečně. „To spíš bude na pekle ležet metr sněhu, než abyste ta slova ode mě slyšela."

Její úsměv se změnil na povýšený. „Tak pokračujte ve svém chropění na losa," řekla, obešla ho a došla k dodávce. ,,Protože, stejně jako Bouchal, i vy nakonec narazíte na samičku, kterou okouzlíte."

Souhlasim,ze obalka mela vypadat jinak ale co se týče příběhu byl lepsi nez jsem očekávala a Sara byla super i jeji ridicske umeni...

renulkam
20.04.2021 3 z 5

Milá knížka, krásně a rychle se čte. Neumím si teda představit, kdo by smířil s tím, že je ozeneny s cizí ženou, tak snadno jako Alex. Už v několika knížkách této autorky jsem si všimla, že vždycky nakousne nějakou detektivní zápletku, ale jakoby se s tím neuměla dále poprat, vše skončí tak rychle, že si čtenář tu malou chvilku napětí ani neužije. Ale knížky se mi přesto líbí, je to takové oddychove čtení na dobrou noc.

Kudík
28.10.2020 4 z 5

Moje první kniha od této autorky a určitě není poslední. Avšak obálka by chtěla více než změnit (nejen, že je zavádějící, protože děj knihy probíhá v jednadvacátém století, ale taková Sára na traktoru by byla i zajímavější :) ). Alex se ze začátku zachoval jako blb, ale naštěstí to bylo jen chvilkové zatmění. Sáru a její řidičské umění bych si asi nepřála zažít, škoda těch zabitých stromů. :) Jinak pohodové čtení s vtipem a zajímavou zápletkou.

petraj30
20.10.2020 4 z 5

Ta obálka a vlastně i ta anotace mě trochu zmátly. Nevěděla jsem, že je to novodobý román, ale bylo to skvělé. To horské prostředí a hlavní práce celé rodiny byly skvěle popsané. I to škorpení mezi sourozenci a ta detektivní záhada šli skvěle dohromady. Celá kniha byla podle mě skvělá, ale asi jediná věc, nebo spíš osoba, která mi tu krásu rušila, byl Alex. To, jak se choval na začátku byla katastrofa, chvíli jsem byla na rozpacích, jestli nemám knihu zaklapnout, ale bylo to tak skvěle popsané, že jsem odolala a doufala, že hrdinka dostane rozum a takového mizeru si nevezme, ale s přibývajícími stránkami přestal Alex vyvádět. Takže na závěr nebylo knize ani co vytknout. Hrdinka byla sice trochu naivní, ale jinak naprosto skvělá. Kniha se jinak moc líbila, ale za to počáteční chování dávám hvězdičku dolů:-)

FairyD.
14.04.2020 5 z 5

Z nejakého nevysvetliteľného dôvodu som si myslela že kniha patrí medzi historické, až po začatí som si uvedomila že je z 21. storočia...
Čakala som že to bude typická romanca ale bola som milo prekvapená koľko sa tam toho dialo, aj keď u tejto autorky sa to dalo čakať.
Bolo to vtipné,bolo to precítené, bolo tam napätie a krimi zápletka,dej mal rýchly spád,človek sa pri nej nenudí. Proste úžasná kniha ktorá nemala chybu. Určite odporúčam prečítať.

Evka3814
11.05.2019 5 z 5

Jak jinak než že jsem si to opět velmi užila a zasmála. Opravdu mě baví jak se v příběhu pošťuchují je to oživující:) Akorát mě k tomu nesedí obálky

havrmoni
03.02.2017 4 z 5

Nejsem příznivcem příběhů ze současnosti i přesto,že jsem jich několik přečetla a byly dost dobré.Chvíly mi trvalo než jsem se zakousla do první knihy této autorky. Měla jsem pocit jakoby Sára patřila do jiného století a nijak mi nebyla sympatickà.Když jsem se dočetla proč je taková a začalo to být vtipnější a trochu ,,krimi",tak to už bylo lepší. Nakonec to bylo příjemné čtenì.

Moniks
26.02.2013

Pěkná romantická ..chtěná žena nechtěna žena ,sladká no jak má být čtená láska.ale konec takovy ..něco tam scházelo.

Shakespeare
03.05.2012

manželství nemanželství, menší lest, ale o to větší láska

Štítky knihy

Nová Anglie

Autorovy další knížky

Janet Chapman
americká, 1956 - 2017
2009  85%Muž ze středověku
2008  82%Manželství s neznámým
2010  76%Divoké dítě
2010  88%Noční bojovník
2010  84%Strom života

Kniha Manželství s neznámým je v

Právě čtených1x
Přečtených111x
Doporučených4x
Knihotéce102x
Chystám se číst28x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x