Strom života

Strom života https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42858/bmid_strom-zivota-IV0-42858.jpg 4 75 15

Highlander série

< 5. díl >

Pine Creek Highlander Series: 1. Muž ze středověku 2. Muž s mečem 3. Válečníkova svatba 4. Pokušení 5. Strom života 6. Dvojí život 7. Zázračný slunovrat Musí volit mezi svým osudem a vášní... V okamžiku, kdy do galerie Winter MacKeagové v Zátoce borovic vkročí neznámý a záhadný muž, upoutá její pozornost. Tento přitažlivý cizinec, Matt Gregor, si přeje, aby namalovala obrazy do domu, který teprve zamýšlí postavit na Medvědí hoře. Jeho zlatavým tygřím očím a mužnému šarmu nelze odolat. Ale Winter se jentak nemůže vzdát svého skotského dědictví. Jako nejmladší ze sedmi sester tak stojí před těžkou volbou...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Only with a Highlander , 2005


více info...

Přidat komentář

LilluLong
12.11.2021 3 z 5

Bolo aj nebolo dobre, v každom prípade pre ďalšie pokračovanie si musím urobit pauzu a precitat si v intermezzo nieco iné, lebo ma teraz nezenie zvedavosť ako bude príbeh pokračovať. Za mna tato časť ma 3*

Kudík
27.05.2021 4 z 5

Zde mě Winter přímo bavila, a ta její "rozmazlenost" mi vůbec nevadila. Ono je celkem těžké, když jste nejmladší ze sedmi sester. Navíc chudák táta Greylen. :) Jistá podezření ohledně dalších 3 postav jsem měla, avšak vyšla mi jen v jednom případě a ostatní byly překvapením. Svědci na svatbě v L.A. mě dostali. :)


renulkam
11.04.2021 3 z 5

(SPOILER) Z celé série, co jsem doteď četla, byl tohle pro mě nejslabší díl. Postavy opět sympatické, knížka se četla dobře, ale prostě tam bylo na mě už moc magie a kouzel. Z obavaneho a mazaneho druida Curama se okamžitě vyklubal zamilovaný ochránce. Z předchozích dílů jsem si Curama představovala jinak a proto mě tenhle ťunťa zklamal.

petulik330
23.03.2021 5 z 5

Další dobrá kniha se série. Tentokrát byla hlavní hrdinkou Winter, která se dozví o svém osudu. Bude jen na ní jestli ho přijme nebo ne.
Mezitím se Winter seznamujeme s Mattem, vlastníkem medvědí hory do kterého se zamiluje.
Jak bude jejich životy pokračovat vás překvapí.
Kniha byla plná kouzel, magie a překvapení, což se mi velice líbilo. Hlavně konec byl velice překvapivý.

Missty.
26.08.2020

Hromada magie a nečekaných rozuzlení. Parádní díl.

petraj30
29.05.2020 5 z 5

Tak tohle bylo naprosto úžasný a vůbec jsem nečekala něco tak velkého a silného. Trochu jsem čekala, že bude moje nadšení klesat, ale toto předčilo moje očekávání.
Na Winter jsem se těšila od prvního dílu. Má stejný temperament jako její úžasní rodiče.
Matt byl pro mě trochu oříšek. Ale hodně mě překvapil jeho příběh. Teprve po přečtení jsem si uvědomila to silné spojení s minulým dílem.
Velmi obdivuji autorku, jak krásně dokázala skloubit historii s budoucnem a magií - je to hodně těžké vytvořit tak smysluplný a krásný příběh a ještě k tomu na pokračování v takovém rozsahu - tleskám a doporučuji!!! Moc se těším na pokračování.:-)

účetní
14.02.2020 5 z 5

Bože já tuto sérii miluju, pro mně je to opravdu velká srdcovka, ze začátku se mi zdálo, že už to nebude jako předchozí díly, ale nakonec opět krásný díl, který splnil má očekávání. V tomto díle bylo toho kouzlení a tajemna ještě o mnoho více, vzhledem k tomu, že to byl díl o Winter a musím uznat, že to pro autorku nebylo asi jednoduché skloubit dnešní dobu, druidy, cestování v čase, tu tajemnou prozřetelnost a vědění vesmíru a kouzlení, aby to dávalo alespoň nějaký smysl, ale docela se jí to povedlo. Panter mi byl také už v minulém díle podezřelý, to bylo celkem jasné, ale jinak tu bylo opravdu i dost překvapení, hlavně na ten závěr a ten byl opravdu dokonalý, myslím hlavně tím, že byl skutečně překvapivý a hlavně ho autorka krásně rozvinula, ta závěrečná pasáž v jeskyni a třeba to s tím medailonem od Mattovy sestry, to bylo i krásně dojemné. Opravdu krásný relax.

Moňas17
22.10.2017 5 z 5

Je to druhá kniha z této série, co jsem přečetla. Ve srovnání s Pokušením, je tohle hodně dobré. Příběh má plno záhad a já mám ráda detektivky. Fantazii autorka taky má. Líbí se mi napětí mezi těmi dvěma - mám ráda, když se ti dva jen tak dohromady nedají. Plus záhadný panter - byl mi podezřelý už v Pokušení, bylo jasné, že to není obyčejné zvíře. V Pokušení jsem si říkala proč ten záhadný čaroděj se v příběhu doslova mihnul a probudil mou zvědavost. Ve Stromu života jsou odpovědi. Moc se mi to líbilo, na relax a únik z tohoto světa, zcela jiný svět. :-) Plus pár zajímavých myšlenek, ani jsem v tomto žánru nečekala. Mám jen malou poznámku - konec je sice překvapivý, ale přesuny z budoucnosti do přítomnosti mě napadly, že by se mohly v nějakých dílech objevit. Čekala jsme nějaké napětí na závěr, nějaké drama, ale to nebylo. To je ovšem jen malá kaňka. Nejhorší je přebal. Nepatřím k těm, co sahají po stupidních přebalech, obsah bývá povrchní, lascivní, laciný, nebo pro nějaké patnáctky. Místo nahého těla muže bez tváře tam mohl panter na černém pozadí, les, za stromem medvěd. Nebo pár a panter v lese. To je fuk, ale ne jen nahé tělo. :-D

havrmoni
08.02.2017 5 z 5

Musím se připojit k těm,které překvapil závěr. Moc pěkné,kdo má rád kouzla a magii,druidy a romantiku a horaly příjde si na svý,jako já.

odinka
12.09.2014 5 z 5

super, super moc se mi to líbilo

aktijnov
10.09.2014

Nápad hezký, ale od této autorky už raději nic :-)

Poutnice
04.10.2013 5 z 5

taky jsem byla překvapená závěrem :) skvěle se čte, těším se na příští kolo

mac.martina
24.03.2013 5 z 5

úžasný příběh, nemohla jsem se od něj odtrhnout než jsem došla k velmi nečekanému závěru...

danca044
18.12.2012 1 z 5

Opět mě kniha nijak nezaujala. Janet Chapmanová zkrátka neumí moc dobře psát.

Shakespeare
03.05.2012

nejmladší dcera se zamiluje a co zbývá jejímu otci středověkému válečníkovi než opět pozvednout meč

Štítky knihy

cestování časem romance

Autorovy další knížky

Janet Chapman
americká, 1956 - 2017
2009  85%Muž ze středověku
2008  82%Manželství s neznámým
2010  76%Divoké dítě
2010  88%Noční bojovník
2010  84%Strom života

Kniha Strom života je v

Právě čtených1x
Přečtených122x
Doporučených6x
Knihotéce122x
Chystám se číst9x
Chci si koupit1x