Výpadek

Výpadek https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312880/bmid_vypadek-cmk-312880.jpg 4 69 16

Harley Quinn Volume 3. série

< 2. díl >

Když z nebe spadne nefalšovaná superhrdinka Power Girl a vyrobí obrovský kráter přímo v Harleyině novém sousedství na Coney Islandu, bývalé Jokerově společnici zbývá jediné: ušít si nový kostým! Power Girl totiž trpí ztrátou paměti a Harley se splní sen – stane se polovinou dvojice zločin potírajících superhrdinek! Ale vydrží sekat latinu a předstírat, že je zákona dbalou občankou? A i když ano... na kolik kousků ji Power Girl roztrhne, jestli si vzpomene? NAVÍC! Nahlédněte pět let do budoucnosti, v níž se znovu shledá nejúžasnější zločinná dvojka, Harley a Joker! DVOJITĚ NAVÍC! Nechte si od Harley předvést, jak se to má na Comic-Conu správně rozbalit! Její divokou jízdu skrz San Diego nakreslili Amada Connerová, Dave Johnson a další šíleně talentovaní kreslíři, které jsme k tomu v hale H přinutili!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Power Outage , 2015


více info...

Přidat komentář

fvalek
05.03.2023 3 z 5

Tahle starší New 52 série mi tolik nesedí. Co se týče nějaké kvality příběhu a postavy Harley, tak to není nijak jiné než Rebirth, ale právě o to horší takhle zpětně pozorovat, jak se vůbec nic nemění. Ty příběhy jsou ironické, vtipné jak kdy, ale hlavně naprosto zbytečné v nějakém celkovém měřítku DC univerza. Proč by Harley taky nemohla mít nějakou klíčovou roli ve velkých událostech?!

Příběh je zase epizodní, i když Power Girl si nárokuje velkou část příběhu. Bohužel celá ta zápletka se ztrátou paměti je hrozně nudná, nevtipná a zdlouhavá... Naštěstí do ní vstupují nějaké akčnější momenty, ale celkově to bylo utrpení to číst a hrozně se to táhlo. Nějaké další příběhy s Jokerem a Comic Conem, to úplně vynechávám, protože to bylo tak zbytečné a kýčovité, až bych to nejraději přeskočil. Ukazuje se zkrátka, že na Harley prostě musíte mít chuť, jinak je to hrozně otravné čtení, které navíc kvalitativně poskakuje díl od dílu...

ArkAngel
31.07.2022 1 z 5

Druhá kniha o Harley ukazuje, jak je postava oproti Deadpoolovi od Marvelu zbytečná. Zatímco žoldák s rudou maskou řeší nejrůznější případy a případně i naváže na rozjeté eventy, Harley akorát čelí náporu fanoušků, blbne s Power Girl a bojuje s obří mimozemskou pizzou. Nemá to absolutně smysl.


Hadati
05.08.2021 3 z 5

V tomhle čísle se Harley setká s Jokerem. Naštěstí jen krátce. Problémem totiž je, že v jeho přítomnosti ztrácí inteligenci a vůli jednat sama za sebe. A díky tomu je z ní najednou dost nezajímavá postava.

Daleko větší zábava je, když Supergirl ztratí dočasně paměť a Harley ji přesvědčí, že jsou parťačky v boji proti zlu.

Neméně zábavné je, když se Harley se svými přáteli vydá na Comicon, zejména když skupinu cosplayerek převlečených za ni samotnou zatáhne do svých šíleností.

Arkagas
30.08.2020 2 z 5

(SPOILER) Další Harley na scénu prosím!
Stěžejním příběhem této knihy je to, jak se Harley vyvíjí - jak zvládá práci psycholožky v domově důchodců, péči o všechny svoje chlupaté miláčky a roli superhrdinky, i když v tomto případě spíše superpadoušky.
Velkým plus pro fanoušky Jokera a Harley je jedna kapitola věnovaná jejich nečekanému setkání, kdy skoro dojde ke svatbě, ale nebyli by to pan J a paní H, aby v tom nebyl háček.
Povídka, kdy se Harley vydává na Comic con, aby ukázala nakladatelům svůj vlastní komiks je výborná!
A jako velký bonus na závěr je v této knize kapitola, která nese název Počátek Harley, kde poznáme její dětství a životní příběh.

Kniha je opět nádherně zpracovaná - hlášky typu:” nyní zde máte příběh od pozvaného kreslíře, protože naši by si za celou knihu řekli ranec” sem skvěle zapadají a vykouzlí úsměv.
Opět čtivé, plné akce, skvěle vymyšlených panelů i rettelingu.

FuriosoR
26.02.2018 3 z 5

Bylo to krapet lepší než první díl série, avšak některé části mě lehce iritovaly a místy mě i nudily...
Plusové body dávám obálkám, části s oblbováním paměti PG a některým scénám s Jokerem (Jokery ;) ).

LordSnape
07.01.2018 3 z 5

Harley jako postava je pořád super, jen ty její příhody jsou takové nevyrovnané a místy vážně o ničem. Dobrodružství s Power Girl bylo dobré a z celé knihy asi nejlepší. Kresba opět fajn. Bohužel se mi nelíbil hranatý styl, který pak kreslíři nasadili v případě vpádu na Comic-Con. Komiks místy pobaví, ale není to žádný zázrak. Nějaká hlubší příběhová linka by mu opravdu prospěla. Ostatně, to samé jsem již psal u prvního dílu.

Disease
18.12.2017 3 z 5

Slabší než první díl, ale stále přiměřeně zábavné.

orangerose
12.10.2017 5 z 5

Další pokračováni s ni- bavila jsem se u něj :)

Princezna22
31.03.2017 3 z 5

Komiks se mi líbil. Zasmála jsem se u něj,ale i u pár scén měla chuť ho zavřít a zahodit. Ale naštěstí, jsem to neudělala. Na to mám HARLEY ráda až až... nejvíce se mi líbilo v komiksu její začátky a jak se potkala s JOKREM..... jen mi trošku přišlo proč mají ty postavy tak obří prsa?? Ehm.. No nic,každopádně hodnotím jak hodnotím... Mohlo to být kapku lepší.

3DD!3
08.03.2017 2 z 5

Spousta nadsázky, velké prsa, pěkné zadky, lesbické poznámky. Je to neškodné, místy úsměvné, odpočinkové, ale zároveň hodně vychtěné. Velkým problémem je scénáristické duo Amandy Connerové a Jimmyho Palmiottiho, které si sice umí hrát s postavou, ale není schopné ji kamkoliv dovést a dát jejímu putování smysl.

LennyR
07.02.2017

Příjemná blbina, která je krásně nakreslená, ale nemusí sednout humorem každému. Vice: http://bit.ly/2i2fsIY

Lenka.Vílka
23.01.2017 5 z 5

Prosím, pozor: tento komiks neobsahuje skutečné superhrdinství. Pokud toužíte po hrdinech, zkuste svou touhu ukojit jiným titulem.
Nemohla bych nesouhlasit.

RaptoR
03.01.2017 3 z 5

Harley Quinn: Výpadek je oproti Šílené odměně svěží a skutečně zábavný. Chtělo by to víc superhrdinkých amnézií. Jen tak dál Harley, jen tak dál!
Více v odkazu v recenzích.

LadyCharlene
02.01.2017 4 z 5

Musím uznat, že první díl se mi líbíl více, byl to jeden celistvý příběh. Na druhou stranu, z těchto epizodek můžeme Harley poznat o něco lépe, poznáváme její osobnost. Nejlepší byla Harley na ComicConu, pak Harley na "dovolené" a konečně jsem se dozvěděla něco z její minulosti. Líbí se mi Harleyina ztreštěnost, nic si z ničeho nedělá, pokud ovšem nekritizujete její pozadí :D
Nemůžu se dočkat až bude přeložen třetí díl.

IvankaM
06.12.2016 4 z 5

Opět spousty humoru a skvělý děj. Ale má to i chybičky.
Celá recenze: http://darkmermaid.wixsite.com/mermaid/single-post/2016/12/06/Harley-Quinn-2---Výpadek

martinstefko
29.10.2016 4 z 5

Kniha "Harley Quinn 1: Šílená odměna" byla fajn, ale v případě "Harley Quinn 2: Výpadek" už jsem si na styl a postavy zvykl a bavil jsem se víc.