Láska na první ránu

Láska na první ránu https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367766/bmid_harley-quinn-3-laska-na-prvni-ranu-4W1-367766.jpg 4 35 7

Harley Quinn Volume 3. série

< 3. díl >

Harley Quinn si toho nabrala vážně trochu moc. Pracuje jako psychiatrička, stará se o činžák plný chudých nájemníků a divokých domácích mazlíčků, zápasí ve Skate Clubu, snaží se zahájit nový milostný románek… a k tomu ještě plnit své předsevzetí a měnit svět k lepšímu. Nestíhá – a tak nastal čas rozšířit tým o schopné pomocníky! Jenže šíření Harleyiných životních hodnot cti, důvěry a neukázněnosti lze svěřit jen těm nejlepším z nejlepších. Přijímací pohovory budou ostře konkurenční… a krvavé! A to není vše! V tomto díle se Harley také vloupá do Arkhamova ústavu, aby osvobodila svou nejlepšejší kámošku Poison Ivy, bezhlavě se zamiluje do pohledného milionáře Bruce Wayna a oslaví svátky svým naprosto jedinečným způsobem!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy

Vydáno: , BB art
Originální název:

Kiss Kiss Bang Stab , 2015


více info...

fvalek
fvalek
20.03.2023 3 z 5

No, tahle série o Harley je taková nemastná neslaná. Celé je to hrozně vybočené od hlavního universa, že vlastně příběh nemá žádnou hloubku, ani se v něm neděje nic skutečně důležitého. Jasně, je to sranda a odpočinkové čtení, někdy vtipně, ale hlavně je to úplně bezvýznamné a o ničem. Dokonce i zápletky, které se zdají být zásadnější, jsou nakonec příšerně bagatelizovány. Vloupání do Arkhamova ústavu je totální kravina, která si zahrává s halucinacemi, což příběh ještě víc odtrhuje od reality a smyslu. Pak se objeví pak vejce, což není moje zrovna oblíbená postava. Potom Vánoce, tak ty ani nepočítám, ale setkání s Batmanem a je to vlastně taky úplná ptákovina, přestože by člověk čekal aspoň malý maličký přesah. Harley je prostě uzavřená komický série sama pro sebe, bez jakéhokoliv přesahu.

No a když tuhle věc přijmeme a pochopíme, tak si to člověk zvládne užít a pobavit se, ale jak říkám, asi to nesedne úplně každému. Přesto v téhle Harleyně bublině probíhají nějaké zápletky, které jsou docela zajímavé. Vývoj vztahu s Masonem, šílené pracovní nasazení nebo vytvoření gangu Harleyek, který v podstatě pokračuje až do Rebirthu a dál. Přál bych si ale nějaké větší zapojení do velkých eventů nebo crossoverů... Vždyť i ten Joker je tu taková ubohá parodie na DC.

ArkAngel
ArkAngel
31.07.2022 1 z 5

Postavy polovinu času tráví v halucinacích a představách, kdy menším plusem je ta kreslená geniálním Stjepanem Šjejicem. Harley tentokrát čelí inteligentnímu vejci, které je nejprve proti ní, dokud se vše nevysvětlí a na scénu dorazí také Batman, kterému dá šílenka konečně pusu. A s dětmi bych Harley fakt nenechal. Nic moc teda.


Hadati
Hadati
05.08.2021 4 z 5

Opět o něco slabší než první díl, ale přibližně na stejné úrovni jako druhý. Nejzábavnějším příběhem je, když se Harley rozhodne, že za každou cenu musí vydražit večeři s boháčem Brucem Waynem, kterého považuje za svůj idol. Stejně tak je skvělé sledovat, když se Harley rozhodne, že je toho na ni moc a potřebuje nějakého sidekicka. A nenapadne ji nic lepšího, než to vyhlásit zcela veřejně a provést konkurz.

LadyCharlene
LadyCharlene
20.12.2020 3 z 5

Harley Quinn je moje oblíbená postavička, bohužel se mi tento díl nelíbil tolik jako dva předešlé. Upřímně jsem se opravdu zasmála jen dvakrát. Věřím, že tento díl byl takovým překlenovacím mostem a vysvětlením událostí před Harleyeným gangem, jinak nevím... Ovšem Harleyn "den blbec" mi připadal až moc povědomý. :D

Arkagas
Arkagas
30.08.2020 4 z 5

(SPOILER) Další komiks plný Harley! Ano prosím! Nejsem sice její skalní fanoušek, ale čím více tuhle postavu poznávám, tím je mi sympatičtější.
V této knize se často ocitáme v jejích halucinacích, ve kterých žije s Brucem Waynem a vyčítá mu jeho románky, pak se objeví z ničeho nic její milovaný pan J, sem tam si odskočí zachránit nejlepší kamarádku, která je v maléru, ale nakonec to zakončí založením svého gangu, o který se samozřejmě musí náležitě postarat a tak zrekonstruuje starý dům, ve kterém se budou mít všichni jako v bavlnce.
Harley tady nezapře ani svou druhou tvář - Dr.Quinzelovou, která o Vánocích pomůže malé holčičce a pár stařenkám.

Kniha plná napětí, akce, vtipů, skvělých kreseb a Harley :)

Daisuke
Daisuke
25.03.2019 3 z 5

Je to ptákovina, ale vtipná, to zas jo. Kdyby se Monty Pythoni narodili v karavanovém parku někde v Alabamě, po narození je někdo upustil na hlavičku a místo čtení klasiků věnovali čas sledování americké kabelovky, nejspíš by vyplodili něco jako Harley Quinn...

orangerose
orangerose
14.06.2018 5 z 5

Další pokračování moji oblíbenkyni :)

Štítky knihy

Harley Quinn

Autoři knihy

Amanda Conner
americká
Jimmy Palmiotti (p)
americká, 1961

Kniha Láska na první ránu je v

Přečtených42x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených3x
Knihotéce22x
Chystám se číst7x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x