Volání do zbraně

Volání do zbraně https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416845/bmid_volani-do-zbrane-f3V-416845.jpg 4 25 6

Harley Quinn Volume 3. série

< 4. díl >

Harley Quinn si vytyčila poslání a stále hodlá změnit svět k lepšímu… ale tentokrát za to také dostat zaplaceno! Quinn a její gang Harlejek přijímají zakázky na páchání dobrých skutků, ale i ony si občas ukousnou tak velké sousto, že si s ním ani banda stěží příčetných drsňaček neporadí. A když se navíc jednoduchá pátračka zvrhne v megabitku proti nezranitelnému, mimozemskými řasami posílenému kapitánovi… nastává čas odjet na dovolenou! Ale pro Harley není žádná cesta do Hollywoodu jen tak ledajaká – samozřejmě si k ní přibrala i práci. Vyznat se v propletenci filmových producentů, začínajících hvězdiček, únosců a kultů není žádný med a naše bledá vládkyně vřavy záhy zjišťuje, že denní chléb lovců lidí může být ještě nebezpečnější než živobytí hrdinky k pronajmutí… Zvlášť když se pokoušíte vyfouknout odměnu Deadshotovi! Harley si vytrvale klestí cestu životem a na pomoc jí přicházejí hostující hvězdy Poison Ivy a Catwoman!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

A Call to Arms , 2016


více info...

Přidat komentář

fvalek
26.04.2023 2 z 5

Tímhle dílem pro mě celá tahle New 52 série Harley dost radikálně padá. Harlejky prostě nejsou vtipné a celkově jejich uskupení nedělá komiksu žádnou pozitivní službu. Příběh by se měl více soustředit na Harley a takhle dostáváme jen víc nezáživných podnětů mimo. Celkově pak příběh s parodií na Pepka námořníka ve stylu: "Hmm, mimozemská řasa co svítí, šup tam s ní" byl na hlavu tím ne vtipným způsobem. Následné Deadshotovo cameo bylo fajn, ale celkově mi to už chuť z tohohle dílu nespravilo...

ArkAngel
31.07.2022 1 z 5

Harley rozjíždí tým Harlejek, kde je mezi dívkami také jeden Harvey Quinn. Antihrdinka následně čelí Pepku Námořníkovi, který se živí radioaktivními chaluhami, jež mu dávají supersílu a na chvíli se staví také Deadshot. Jo, pořád je to stejně hloupé jako v minulých číslech a oproti Deadpoolovi jde vidět, že tvůrci neví, kde je hranice stupidity a snesitelnosti.


Hadati
05.10.2021 4 z 5

Harley Quinn má svůj vlastní gang, který by jí měl pomoci s bojem proti zločinu. Zjistí ale, že mít vlastní parťáky není nic snadného. Zejména, když je z většiny problémů vzniklých při plnění misí musí sama vysekat. Tyto problémy mohou být různého druhu od záchrany před šíleným Pepkem námořníkem po vysvětlování situace rodičům některých členů gangu. Není se pak co divit, když Harley s radostí sáhne po možnosti odpočinout si od gangu a vydat se s Catwoman a Poison Ivy na automobilový trek po státech. Humor mi sice nepřišel už na takové úrovni jako v prvních dvou dílech, ale i tak jsem se pobavil.

tereza1198
25.12.2020 4 z 5

Jak mi předchozí díly přišly jako blbinka, tak tenhle se mi moc líbil. Od tvorby gangu, boj s "Pepkem Námořníkem", cestu do Hollywoodu až po jízdu karavanem s parťačkami. Zábavná a občas trochu smrtící jízda.

Arkagas
30.08.2020 5 z 5

(SPOILER) Kniha, která pokračuje v odkazu Harley, ale kde postupně poznáváme i další námi oblíbené postavy - Deadshot, Catwoman, stálá kamarádka Poison Ivy - vše do sebe skvěle zapadá, v ničem není zmatek a příběh to výborně dotváří. Poznáváme tady skrytou tvář dalších superhrdinů, ale i milé, lidské srdce Harley, která sice má svůj gang, ale když zjistí, že části členek je teprve 14 let, pomůže jejich matce v tom, aby holky nedělaly blbosti.

Důležitou dějovou linkou je zde smrt Harleinina strýčka, kterého milovala a který se k ní choval jako otec. Když je pověřena jeho pohřbem, je to to jediné, co jí zajímá a čemu se věnuje naplno. V tomto úkolu skvěle překvapí i Poison Ivy, která Harley pomáhá.

O umělecké stránce knihy není důvod cokoliv psát, je to dokonalost. Moc se mi ale líbí, jak si autoři a kreslíři dělají srandu sami ze sebe. Tyhle vtípky jsou provázané všemi čtyřmi díly a vážně se to povedlo.

orangerose
06.11.2019 5 z 5

Super pokračování s moji oblíbenkyni :)

Štítky knihy

komiksy superhrdinové DC Comics Harley Quinn

Autoři knihy

Amanda Conner
americká
Jimmy Palmiotti (p)
americká, 1961

Kniha Volání do zbraně je v

Přečtených32x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce17x
Chystám se číst6x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x