Naposled se směje Joker

Naposled se směje Joker https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432415/bmid_naposled-se-smeje-joker-43f-432415.jpg 4 22 4

Harley Quinn Volume 3. série

< 5. díl >

BITKA BÝVALÝCH! Mason Macabre není jen soused Harley Quinn – ve skutečnosti by klidně mohl být mužem jejích snů. Ale aby mu zachránila život, bude se muset postavit klaunovi ze svých nočních můr! Harley má se svým gangem ostrých holek plné ruce práce s ochrannou nevinných, kteří se ocitli v křížové palbě rozpoutané jejími pomstychtivými nepřáteli, a kdosi mezitím nechal Masona bleskově přesunout do toho jediného místa, kam už naše všemi pekelnými mastmi mazaná hrdinka nikdy nechtěla vkročit: do Arkhamova ústavu. Uvnitř tamějších hrůzných zákoutí je Mason vydaný na milost a (mnohem spíš) nemilost samotnému Jokerovi – a to opravdu není dobrá zpráva, protože horší rozchod, než měla Harley s korunním kašparem zločinu, snad ještě svět neviděl. Dokáže se s šílencem, který ji stvořil, usmířit alespoň na tak dlouho, aby její nový milenec dokázal utéct? Nebo se tentokrát bude smát naposled Joker? Znovushledání, na které jste všichni čekali! V páté knize HARLEY QUINN: NAPOSLED SE SMĚJE JOKER dokazuje tvůrčí tým AMANDA CONNEROVÁ a JIMMY PALMIOTTI, že když jde Harley o lásku, všechny žerty musí stranou! Obsahuje komiksy HARLEY QUINN č. 22–25 a speciál HARLEY QUINN: POZOR NA TO, CO SI PŘEJEŠ.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

The Joker's Last Laugh , 2016


více info...

Přidat komentář

fvalek
26.04.2023 4 z 5

Předposlední díl se konečně vrací zpět k nějaké nastavené a zajímavé zápletce... Mason dostává ve vězení pořádně na budku, takže není divu, že mu Harley chce pomoct. Vztahy se starostou jsou sice až směšné, ale jelikož se budou vyvíjet i dál, tak zatím dobré. je to poměrně drsný a krvavý díl, což mě baví. Od Harley člověk čeká, že to nebude jen vtipná ptákovina, ale trošku se umaže od krve. Následný přesun do Arkhamu byl záživný, i když Joker v Harley prostě nikdy nedělá dobrotu. Pokud se Joker převede do stylu téhle Harley, tak je to vždy směšné a o ničem a dost ho to degraduje. O to víc závěr, který byl trošku jinak rozuzlený, než bych čekal, ale v podstatě to dává smysl... I když bych to Harley přál. :P

No ale co si budeme povídat, v tomhle díle prostě dominují Rusáci... To je tak neuvěřitelně srandovní zápletka, že to je možná až trošku nevkusné... Ale vždy se pobavím. :)

Hadati
07.01.2022 4 z 5

V tomhle díle je hlavním tématem ochrana Masona, který sedí ve vězení za zabití syna starosty Gothamu. A protože je to Gotham, Mason není před úklady starosty a jeho podržtašků v bezpečí ani ve vězení. Harley se tak rozhodne, že to tak nenechá a Masona ochrání navzdory všem ostatním. A při ochraně Masona pak dokonce dojde i ke střetu s Jokerem, kdy Harley si sama sobě snaží dokázat, že už se Jokerova vlivu zcela zbavila. Do záchrany Masona se připlete dokonce i Batman a má oblíbená Poison Ivy.

Dalším příběhem tohoto dílu je, když Harley najde džina v lahvi. A každý kdo četl Pratchettova Erika nebo Sapkowskiho Zaklínače moc dobře ví, jak je záludné vyslovit nějaké přání. Přání se totiž většinou nenaplní tak, jak jste si je představovali. A Harley má na blbnutí s džinem velký prostor, protože jich nedostane jen tři, ale nespočet. A věřte, je to opravdu sranda přesně v tom duchu, jaký od Harley čekáte.

Harley je stále stejně zábavná a to je dobře. Jediné minus je v tom, že to po tolika dílech může některým čtenářům přijít už stejné.


tereza1198
14.04.2021 3 z 5

Vím, že zrovna takhle série se bere absolutně nevážně, ale stejně jsem čekala od Jokera víc. Čekala jsem, že Masona v Arkhamu rozebere duševně na kousky. A to se nestalo. Celkově mi přijde, že kvalita jde trochu dolů, i když hlášek je pořád plno.

orangerose
03.07.2020 5 z 5

byla jsem mile překvapena , nasmála jsem u ni jako vždycky :D