Nezvěstná

Nezvěstná https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388374/bmid_nezvestna-ERb-388374.jpg 4 214 65

GO-Team série

< 2. díl

Jina je převelena k elitní jednotce jako operátorka dronů. Po náročném výcviku odjíždí na nebezpečnou misi. Tam je po bombovém útoku prohlášena za mrtvou. Ačkoli byla veliteli Levimu její účast od počátku trnem v oku, nikdy nenechal žádného člena týmu na holičkách. I kdyby měl přiznat, že ho k tomu nutí víc než jen vojenská čest.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Alpress
Originální název:

The Woman Left Behind , 2018


více info...

Přidat komentář

pip11
19.12.2023 5 z 5

Svižné, dobrodružné a taky dost zábavné čtení, tedy alespoň první dvě třetiny. Příběh byl moc fajn a mé seznámení s autorkou dopadlo dobře.

lenka7767
02.10.2023 4 z 5

Kniha se mi líbila, ale přišlo mi to docela naivní a Jina me obcas dost stvala. Autoka pise poutave, takze se to cetlo hezky, ale víc to nezanechalo.


bekule
22.05.2023 4 z 5

Třičtvrtiny knihy věnující se výcviku nových i stávajících členu elitní jednotky byla velmi zábavná a akční, od četby jsem se nemohla odtrhout. Pak se to nějak zaseklo a konečné finále které mělo být napínavé mě docela zklamalo. Škoda ta první číst byla fakt skvělá.

rm
21.02.2023 5 z 5

Jo, zajímavé prostředí a pěkný konec :-) Někdy ´plně nepobírám citové pochody ženské hrdinky, ale to asi tím, že jsem opačného pohlaví :-))

Janulka81
04.11.2022 5 z 5

Kniha se četla moc dobře, nejvíc se mi líbili hlášky a myšlenky Jiny.

zp87
23.10.2022 5 z 5

Linda Howard umí napsat jedny z nejlepších mužských hrdinů, s jakými jsem se kdy setkala (v knižním světě - o tom reálném ani nemluvě... Ženská je pak jen rozmlsaná). Proto nakonec dávám plný počet hvězd.
Dokonce i hrdinka byla vtipná, svérázná, docela ostrá holka, žádná fňukna. Ráda jsem s ní trávila čas. A to mám někdy s ženskýma hrdinkama problém. Postavy jsou zde top.
Thiller to byl opravdu 'ženský' - i když to je poněkud zvláštní označení. Ženy si mohou taky chtít přečíst normální drsňácký thiller, že jo. Takže spíš bych tomu řekla 'červeno - maskáčová' knihovna.
Název v češtině je docela mimo, v angličtině je trochu blíž.
Něco mi tam ale chybělo... Možná víc o vztahu hlavní dvojice. Linda mohla ještě tak 30 stránek přidat, když se dali ti dva konečně dohromady.

Kaja1
13.10.2022 3 z 5

Tak nějak nevím, na akční knihu mi to připadalo málo, romantika tam sice byla, dokonce i happyend, ale nebylo to tak, že jsem se nemohla od knihy odtrhnout.

Ticiana
12.10.2022 4 z 5

Mnohem lepsi nez prvni dil. Tady bylo hodne akce, hlavne ten trenink se mi libil, to jsem se i vickrat zasmala. Takova oddychovka.

WaN635
23.09.2022 4 z 5

Spousta nelogičnosti, ALE mě se to tak líbilo ️.
Drsní, mužní, upocení chlapi, a o nic méně drsná, zábavná, zarputilá žena v týmu elitní jednotky.
Jednohubka na jedno odpoledne a zase se můžu pustit do něčeho náročnějšího.

Darja.8
16.09.2022 5 z 5

Ideální spojení romantiky a drsného prostředí elitní jednotky

Marci_Vaj
10.07.2022 5 z 5

Tak trochu malý náhled do světa drsných mužů v utajení....k tomu trocha romantiky, lásky, přátelství. Pěkné to bylo :)

zuzikis
28.06.2022 5 z 5

Tuto knihu opravdu od autorky miluju, ale název je trochu zavádějící. Je to úplná klasika od Howard. Romantika + napětí + humor + akce. Navíc ti chlapi mě opravdu bavily :-) :-) :-) Pohodové čtení na večer.

Amazonka72
06.06.2022 4 z 5

Tahle kniha má pro mě zvláští příběh... resp. velmi neobvyklou cestu, jak se ke mně dostala. Po dlouhé době jsem navštívila knihovnu, kde mě zaujala květnová akce "rande na slepo". Rande vypadalo následovně - v knihovně leželo zabaleno v bílém papíře několik knih. Na každé z nich byl pouze lísteček, jaká kniha je - vybrala jsem si komentář "odhodlaná a dobrodružná". Půjčila jsem si ji a teprve po rozbalení jsem zjistila, s "kým mám tu čest". První postřeh - obálka je opravdu velmi důležitá, dokáže spolehlivě odradit na první pohled. Anotace - když jsem si ji přečetla, měla jsem pocit, že knihu vrátím bez toho, že bych ji dala šanci. Ale podlehla jsem lístečku v knize, kde knihovnice psaly, abychom nesoudili knihy podle obalu... A tak jsem jí dala šanci a začala se seznamovat. A nebylo to úplně "marné" rande... zkrátka taková příjemná oddychovka, i s tou trochou romantiky... což se dalo čekat. Přeci jenom to mělo být "rande". Zajímavý příběh z prostředí elitních jednotek. Jina byla opravdu odhodlaná, i já taková občas jsem, nebylo těžké jí rozumnět. Takže rande dopadlo nakonec docela dobře... nebyla to ztráta času.

Atara16
29.05.2022 5 z 5

Pěkná oddechová s napětím na odpolední čtení :-)

Laf
01.05.2022 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Sice jsem nejdříve nad ní váhala, ale nakonec padl los i na ni a jsem za to ráda, neboť mne hned kniha vtáhla a skoro nepřetržitě jsem četla až do konce, jak je to poutavě napsané. Autorka upoutat prostě umí, a proto všem vřele doporučuji :)

Ulrika
27.09.2021 5 z 5

Jako vždy mě kniha od L. Howard pohltila a přečetla sem ji jedním dechem. Napínavé, romantické čtení na podzimní sichravy večer.

petulkapeta
23.09.2021 5 z 5

Přiběh jsem si užila od začatku do konce byl skvěly tak jako Babe (Jina). Nevzdala se a pokračovala tam kde by jiný už davno zkončil... Levi byl skvělý takový chlap..prostě fakt super přiběh...

proni
01.08.2021 4 z 5

Krásný čtivý příběh..

moudivlacek
24.07.2021 5 z 5

"Lehká" ukázka náročné práce tajných agentů a jím podobných. A také o tom, jak náročný je nejen jejich výcvik, ale jak těžká práce to je i po emoční stránce. Nováček týmu operativec dronu Jina mě bavila na jejím výcviku, přezdívka Babe a tvrdé podmínky na cvičišti ji mění a ona se rozhodla nevzdat. A jsem ráda, že není žádná superholka, která umí hned všechno a dokonale. Na její skutečný tandemový seskok padákem budu ještě dlouho vzpomínat, sice jsem se hodně nasmála, zároveň si ale říkám - klobouk dolů, tohle bych já nedala. Soudržnost týmu i skutečné mise, ale i to ostatní mi říká, že těmto chlapům i ženám není co závidět. Prima čtení, škoda, že není ještě nějaký díl. Doporučuji.

Gibis
24.06.2021 4 z 5

Z nějakého důvodu jsem si myslela, že půjde o psychothriller...zase jsem nečetla anotaci. A ona to byla taková akční záležitost pro nás holky :) Ale četlo se to zkrátka výborně a byla to skvělá oddechovka na léto. Moc mě to bavilo. Jen ten název je nejen zavádějící, ale taky myslím naprosto netrefený a nevystihující. No ale to je jen taková maličkost. Určitě si ráda od Lindy Howard zase něco přečtu.