O té noci

O té noci https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335308/bmid_o-te-noci-ztB-335308.jpg 4 215 45

FBI / US Advokát série

< 3. díl >

Asistentka právního zástupce Spojených států amerických Rylann Pierceová se snaží zaplašit jiskření, které vzniká mezi ní a miliardářem Kylem Rhodesem během noci, kdy se seznámili, ale chemii lidských vztahů nelze potlačit. O devět let později se krásná právnička ocitá tváří v tvář v soudní síni právě Kyleovi, jenž ji stále silně přitahuje. Kyle, kterého nedávno propustili z vězení, není nadšený, že má být korunním svědkem v jednom velmi exponovaném a mediálně sledovaném soudním případu. Ale přijde na to, že báječnou Rylann Pierceovou jako právničku prostě nemůže odmítnout.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

About That Night , 2012


více info...

Přidat komentář

Evaho73
30.11.2023 3 z 5

Asi som nebola správne naladená na túto časť, ktorú som navyše čítala s odstupom. Tempo príbehu bolo monotónne bez výraznejšieho vystupňovania zápletky, a ani postavy si nezískali moju pozornosť.
Bolo to také jednoduché a nezáživné čítanie.

be_pa
05.10.2023 4 z 5

Bavila jsem se. Vlastně to byl klidný příběh, bez velkých zvratů, s vtipnou zápletkou. Obě postavy mi byly sympatické. Jen jsem měla chuť popadnout tužku a dělat čárky za stále se opakující výrazy, přitom by stačilo občas ubrat pár přívlastků a někdy napsat jen "kolega","moje vedoucí". Souhlasím s Luciska13.


MAU256
21.05.2023 4 z 5

A třebaže už neřekla ani slovo, Kyle pochopil, že už nikdy nebude pochybovat o tom, co k němu Rylann cítí. Měla na sobě jeho flanelovou košili. "Ty sis ji nechala," řekl tiše. "Celou tu dobu jsi ji měla u sebe." Přikývla. "Devět let jsem tuhle zatracenou košili měla u sebe, vláčela jsem ji přes celou zemi a zpátky." Kyle se dotkl její tváře, jemně jí palcem utřel slzu. "Proč?"

Oddechová, romantická knížka opět z právnického prostředí. Nečekejte žádné velké zvraty, ale nějaká malá akcička se zde také najde. Devět let uplynulo od doby, kdy jí slíbil, že jí vyzvedne a vezme na večeři, jenže už se neukázal, ale nakonec to přeci jen dopadlo tak, jak před těmi lety mělo.

jarkaska
11.01.2023 5 z 5

Opět další pěkná kniha z této série. Líbilo se mi, že zde vystupovali i hlavní postavy z předešlých knih.

Lucuschka
07.12.2022 2 z 5

Od knihy jsem očekávala klidné a oddychové čtení, ale tohle plynulo až příliš pomalu a unyle a tedy to pusobilo spíš nudně. Škoda, mohlo zde být více akce a nějakého toho napětí.

V.Marie
26.03.2022 5 z 5

Super, autorku miluju. Její příběhy mají hlavu a patu, není v nich jen sex, ale mají i pointu! Za mě top hned za Cameron a Jackem! Doporučuji! :)

johana3160
12.03.2022 2 z 5

Mne osobne tento dil moc nebavil. Mozna jsem na nej nemela naladu, ale cetla jsem ho dvakrat tak dlouho co normalne. V polovine uz jsem s tim chtela prastit, ale nakonec jsem knihu docetla. Prislo mi, ze se pribeh toci v kruhu a vlastne by se dal podstatne zkratit. Nicmene porad se to dalo docit a pribeh i kdyz je skoro o nicem je pekny a romanticky..

Ralemo
19.12.2021 5 z 5

Pěkně napsaný příběh se zajímavou zápletkou. Líbílo se mi propojení postav z předchozích dílů. :)

Luciska13
01.09.2021 4 z 5

Rozhodně to nebyla špatná kniha, ale předchozí díl mě opravdu nadchnul a po něm je toto pokračování pro mě trochu zklamáním. Co mi na knize ale vadilo asi nejvíce bylo neustálé opakování "státní zástupce USA, kancelář státního zástupce USA, asistent státního zástupce USA,..." - nevím, nějak nevidím důvod to neustále opakovat, zhruba po prvních padesáti stránkách už mě to naprosto neskutečně iritovalo a jsem přesvědčena, že kdyby autorka vynachala nekonečné opakování těchto velice amerických názvů, kniha by byla poloviční...

gossipavlina
24.07.2021 3 z 5

Nějak to už ztrácí drive. Lehce nudné. Co asi taky pořád vymýšlet, aby se jeden neopakoval.
Přirovnala bych knížku k vyčpělému pivu.

Tweety0207
26.05.2021 3 z 5

Autorka písať vie. Kniha sa čítala ľahko a v podstate sama. Dej plynul svižne a neboli tam nijaké hluché miesta, ale mne tam proste chýbala nejaká akcia. Bola to milá oddychovka. Ale vracať sa k nej nebudem.

petulkapeta
19.05.2021 4 z 5

Pěkně jim to natri,ty dolickaty jesito. Ať je to sakra cokoliv,ty to dáš...
Myslím,že kdyby pred těmi lety jim rande by slo žádný twitrovy terorista by z Nem nebyl a to by tomu pak chyběla ta jiskra, která cela ty léta čekala jak se rozhori...

ladyKristyn
09.05.2021 5 z 5

Když se dva potkají a chemie jiskří už od pohledu, není co řešit. Pokud to funguje i po plno letech, musí se s tím něco udělat, i když okolnosti jsou zcela jiné, než by si to každý přál.

hlentilka
25.04.2021 3 z 5

Velmi se mi líbilo, že v tomto třetím díle jsem se mohla setkat se všemi hrdiny z předchozích knih. Ta návaznost na jednotlivé postavy byla geniální. Když jsem přemýšlela, proč se mi tato kniha zatím líbí nejméně, tak je to asi tím, že tam nebylo napětí a nepředvídatelné události, na které jsem si zvykla z minulých titulů. Proto jen 3 hvězdy.

barb_B
17.03.2021

Tahle kniha mě dostala. Jedna z mála, u které si vzpomenu i po dvou letech, o čem je a “cítím” vztah mezi hlavními hrdiny. Moje top od této skvělé autorky, která je jedna z mála špičkou ve svým žánru. Jen tak dál, Julie...

petusska01
24.10.2020 5 z 5

Momentálne musím povedať že julie James vedie moje rebríčky a zatiaľ nesklamala moje očakávania. Opat skvelý, vtipný príbeh, zaujímavy ľudia a sympatické hlavne postavy. Nebola to úplne Topka zo série ale je to zaručená oddychovka aj zábava.

Knihomolka97
24.04.2020 4 z 5

I tento díl se četl jako po másle. Kylea i Rylann jsem si oblíbila, bavily mě jich slovní přestřelky. Jiskření a chemie mezi nimi fungovala perfektně. 4,5 *

Kudík
03.04.2020 5 z 5

Na Kylea Rhodese jsem se vyloženě těšila. Líbilo se mi, jak si jej dobírali jako Sawyera ze Ztracených, co naopak jsem nepobírala, bylo jak jej označovali za twitterového teroristu a následně ten trest. Rylann Pierceová byla konečně hrdinka, která nebyla "v nesnázích".
Tento díl je spíše o vztahu a čte se sám. Nic, nad čím by se muselo moc přemýšlet a někdy je v té jednoduchosti právě ta skrytá krása.

Karola050716
26.03.2020 3 z 5

Příjemná záležitost. Knihy Julie James alespoň mě mátou tělem, čekám úplně bezduchou romantiku nabitou erotikou a ono je to vlastně přáníčko romantické dostaveníčko. Není to autorka, kterou bych hltala, ale čte se příjemně a za čas si zase něco od ní najdu.

moudivlacek
28.12.2019 5 z 5

V minulém díle jsme se seznámili s Kylem a přesto, že se nacházel ve vězení, a zde se ještě víc zdůrazňuje proč, byl mi sympatický. Byť dědic multimiliardáře, má to v hlavě srovnané - a ten jeho "zločin"? No, prostě i takovýto muž může jednat zkratově, když ho někdo zasáhne na velmi citlivém místě. Rylann je pak klasickou ukázkou právníků v USA, chce-li něčeho dosáhnout, veškerý osobní život stranou, práce nade vše. A tak také Rylann žije, ale když po letech opět potká Kylea, nemůže s čistým svědomím říci, že na něj zapomněla. A stejně tak i on. Co víc dodat.
Krásná romantika na jedno odpoledne.