Ex na koštěti

Ex na koštěti https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497004/bmid_ex-na-kosteti-0TE-497004.jpg 4 165 59

Ex na koštěti série

1. díl >

Vivienne Jonesová se s nejhorším rozchodem svého života vyrovnává jako jakákoli jiná čarodějnice – vodkou, bublinkovou koupelí a sesláním kletby na bývalého přítele. To bylo před devíti lety. Nyní je Rhys Penhallow, potomek zakladatelů města a stále nesnesitelně pohledný lamač srdcí, zpět. Rhys se vrátil do malebného městečka Graves Glen, aby nabil magické dráhy a zúčastnil se každoročního podzimního festivalu. Na každém kroku jej však stíhá pohroma a Vivi postupně dochází, že její kletba nebyla tak neškodná, jak si celou dobu myslela. Když se pak kvůli kletbě zblázní magie v celém městě a objeví se zabijácké natahovací hračky, rozzuřený duch a mluvící kocour, Vivi a Rhys musí odložit nedořešenou minulost a společně nalézt způsob, jak kletbu zrušit a zachránit tak nejen město, ale i Rhysův život.... celý text

Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , Red
Originální název:

The Ex Hex , 2021


více info...

Přidat komentář

Petra00
21.04.2024 3 z 5

Do poloviny nic moc, nějak mě to nechytlo, ale poté už se to četlo fajn. Romantický příběh z čarodějnického prostředí. Kouzla mě bavily, ale další díl si nejspíš už nepřečtu...

jllv
16.04.2024 3 z 5

Zezačátku jsem měla trochu problém se začíst, nevím proč.
Po půlce knihy jsem se do toho ale ponořila a stránky pak už pěkně ubíhaly.


adela2230
16.04.2024 4 z 5

Ze začátku jsem se obávala, že mě kniha moc neupoutá, ale to se změnilo. Je to vtipná oddechovka spolu s magií.

alzbeta2843
26.03.2024 4 z 5

Tak táto kniha ma veľmi bavila a za mňa milé prekvapenie. Preto som prekvapená nízkym hodnotením, ale má i zaujimavý námet a nesie v sebe veľkú dávku roztomilosti a humoru. Rozhodne sa teším na pokračovanie príbehu v mestečku Graves Glen.

tereza0684
08.03.2024 5 z 5

Tenhle příběh se mi hodně líbil. Byla to má první kniha s lehkým prvkem fantasy ke kterému nemám moc kladný vztah, ale třeba díky téhle knížce tomu ještě přijdu na chuť :D . Některý prvky erotična na mě působily hodně frr, mohlo to bejt odvázanější ale přeci jenom tam šlo o tu lásku a hlavní zápletku. Závěrem- za mě moc fajn oddychová četba, tímhle dílem by to mohlo končit ale určitě se někdy vrhnu na pokračování

mary2019
02.01.2024 5 z 5

Tuhle knížku jsem si pořídila po přečtení druhého dílu, který jsem obdržela v rámci spolupráce od Knihy Dobrovský.
Trochu nezvyklé pořadí, ale nevadí.
Musím zcela upřímně říct, že jsem se do obou příběhů vážně zamilovala.
Líbí se mi, jak je knížka psaná s takovou lehkostí. Rhys a Viv mi byli sympatičtí a jejich lásce jsem fandila od samého začátku. Příběh pohltí každého, kdo má rád magii, kouzla a trochu té žhavé romantiky. Za mě má knížka vše, co má mít. Já nemám co vytknout. Doufám, že Erin bude v této tvorbě dál pokračovat.

johi_murasova
20.12.2023 3 z 5

Kniha byla komediální oddechovka, ve kterou jsem doufala, i když začátek byl trošku pomalejší. Magie, kletba, akce a dobrodružství, to vše zabalené v komediálním obalu . Tato kniha byla pro období Halloweenu jako dělaná!
Postavy i vztahy mezi nimi byly sympatické. Vivienne i Rhys měli mezi sebou super chemii a jejich pošťuchování bylo opravdu vtipné.
Nečekejte nic převratného - neurazí, nenadchne.

Salvatoreanne
14.12.2023 5 z 5

Musím říct že příběh se mi špatně rozečítal . Trochu jsem bojovala se stylem vypravování ,ale jinak ...nádherná atmosféra, krásný příběh,krásná zápletka . Za mne oddychovka ....co je krásná

Nymfadora.T.
13.12.2023 3 z 5

Zpočátku pomalý rozjezd, ale pak jsem se začetla a nakonec to nebylo vůbec špatné...a ten konec, no, paráda:-)

monika0181
26.11.2023 5 z 5

Milý pohádkový čarodějnický příběh. Tato kniha je zase moje jedna odloženka. Úplně jsem nebyla naladěna na fantasy téma a opět moje velká škoda. Začínám si říkat, že asi přečtu všechny odloženky. Takto se připravuji o krásné knihy. Toto je laskavý pohádkový příběh, který Vás potěší v tomto pošmourném počasí, kdy máme chuť si zalézt do křesla s čajem. Při čtení jsem se pobavila, rychle uteklo a zasmála jsem se. Pro mě to nebyla kniha s nějakým extra přesahem, ale strašně mi sedla a udělala mi velkou radost. Doporučuji přečíst, nechat se vnést do světa čarovné pohádky a užít si to.

Anor505
23.11.2023 5 z 5

Tohle byl takový milý, zamilovaný příběh v halloweenském kabátku se špetkou duchařiny, čarování a humoru. Očekávání jsem neměla nijak vysoká a dostala jsem nenáročnou knížku do podzimního nevlídného počasí jako dělanou. Já jsem spokojená. =)

Malinali
11.11.2023 3 z 5

Taková oddychovka, jednohubka na Halloween období... Také mi vadily zbytečné vulgarismy, nehodily se tam.

Tereyciiik
31.10.2023 4 z 5

Po všech těch detektivka, krimi, thrillerech a hororech to byla příjemná oddychovka, tak na 2 večery
Vadila mi tam zbytečná vulgarnost, která se tam ani nehodila. Jinak příběh i postavy se mi celkem zamlouvaly. I když byl konec dost předvídatelný, nevadilo to. Jak říkám, občas je pěkné si přečíst dobrý konec.

DreamerX9
11.10.2023 4 z 5

Musím říct, že kniha byla asi taková jako název někde na koštěti poletující ztřeštěnost.
Samozřejmě, že to připomínalo XY knih a nebylo to nic originálního ale bylo to vtipné naprosto oddechové a s dávkou romantického kotle. Ideální na podzimní čas

Katy_vKnihách
07.10.2023 3 z 5

Celou dobu jsem nechápala to nižší hodnocení, však anotace zní tak hrozně fajn a je to čtení jako dělané na podzim. Ale, po přečtení už to chápu. Děj byl hrozně nezáživný, a i když zasazený do kouzelnického prostředí, mě neokouzlil. Na vině je zcela určitě to množství vulgarismů, které nejen že se sem nehodili, ale doslova mi vadili! Taktéž erotická linka v téhle knize působí jako pěst na oko. Možná že se autorka držela hesla: "Sex prodává", ale určitě ne za každou cenu. Tady to ten děj prostě úplně znehodnotilo.

Knihomolka_176
05.10.2023 1 z 5

Na tuhle knížku jsem se fakt těšila, protože námět a hlavně ta obálka se mi hrozně líbili, ale nemohla jsem být víc zklamaná.
Děj se neskutečně táhl, přestože má knížka jen necelých 300 stran, hlavní hrdinové mi přišli naprosto nijací, jako by neměli žádnou osobnost ani názory.
Rhysova kletba se omylem rozšířila na celé město, ale projevovala se zaprvé dost zvláštně a hlavně mi přišlo zvláštní, že nikomu z jeho obyvatel nepřišlo divné, že v knihovně lítá duch a po městě běhají lebky. A taky že hlavní hrdinové to nijak neřeší, ale trápí je jen jejich sexuální přitažlivost, která z jejích rozhovorů ani chování nijak nevyzařovala.
Určitě se ke knize nevrátím a pokud patříte k náročnějším čtenářům jako jsem já, líbit se vám nebude.

nonameperson04
29.09.2023 3 z 5

Do knihy jsem se pustila díky recenzi mojí oblíbené zahraniční booktuberky, která si příběh zamilovala. Na mě příběh tak velký dojem neudělal. Sice skvěle fungoval jako oddechovka, kterou jsem nutně potřebovala, ale přesto asi nebudu největší fanynka. Přesto se kniha příjemně četla a hodnotím ale stejně tak max 3*/5*.

monikasbookclub
16.09.2023 5 z 5

Tak tato knížka byla jedno velké milé překvapení. Četla se opravdu skvěle rozhodně se dá stihnout přečíst během jednoho dne. V knížce najdete kombinaci magie, čarodějnictví, humoru a hlavně lásky. Rozhodně si jako já zamilujete hlavní postavy. Vztah mezi Vivien a Rhysem byl naprosto okouzlující (a to jeho oslovení "Cariad" byla třešnička na dortu). V knížce je také krásně vykreslená atmosféra podzimu/halloweenu, takže ideální čtení na následující podzimní večery. Také je děj protkaný humorem a párkrát jsem se upřímně i zasmála. Možná jediné co bych ocenila tak více vysvětlení toho konce. Přišlo mi to až moc uspěchané. Ale celkově za mě byla kniha opravdu skvělá a rozhodně ji můžu doporučit. Převážně teď, když se více blíží období podzimu.

pip11
01.09.2023 3 z 5

Kniha plná kouzel, špičkování a dávky praštěnosti. Je to jednoduchý příběh na odreagování a jelikož jsem nic neočekávala, tak jsem nebyla zklamaná a dokonce se i celkem příjemně pobavila.

Laf
25.08.2023 4 z 5

Když jsem si vybrala tuto knihu, byla jsem na vážkách, neboť bylo těžké odhadnout, co se z toho vyklube. A nakonec jsem byla mile překvapená. Kniha se čte opravdu dobře. Děj rychle utíká a nejsou tam nacpané zbytečnosti, které by nudili. Velké plus je, že nechybí ani humor, takže jsem dostala skvělou odpočinkovou knihu, která mne chytla a ještě jsem se u toho zasmála. Jediné, co bych vytkla, bylo uspěchané rozuzlení, které mohlo být delší. Za mne i tak mohu doporučit :)